Perez 1 678 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Powinno już być OK. Kolejna dziura w forum, którą znaleźliśmy. Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Perez walczy jak beta tester Bethesdy Coś ten serwer krnąbrny jest . Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 To nie serwer akurat, tylko sam skrypt. Tak jak mówiłem - jak nie urok, to... . PS Chwilę mogłoby nie być polskich znaków, ale już powinno być OK. Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 abyla jakas awaria w przeciagu ostatnich 2 h. nie mozna bylo w ogole wejsc. co sie dzieje z forum? zrzuta na nowy serwer po 5 zl? Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Spokojnie, ogarniamy na bieżąco. Dzisiaj późnym popołudniem na forum rozpoczęły się prace naprawcze, które mają na celu usunięcie wielu drobnych usterek, co niestety może powodować zawiechy. Jednym z głównych problemów jest masa botów, które włażą na forum - wcześniej udało się wyeliminować ich logowanie i śmiecenie, ale jeszcze działamy, żeby je w ogóle usunąć. Po zakończeniu prac podrzucę raport co i gdzie zostało poprawione. Forum dzisiaj i jutro może czasami się przywieszać. Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzień bez zamuły forum to dzień stracony... Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 O przepraszam, od 2 dni nie było problemów . Te dzisiejsze jak mówię - kontrolowane. Niektóre poprawki na forum wymagają m.in. zmian w bazie danych, a to może wpływać na stabilność. Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Silnik forum to na Amidze leci . Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ..raczej na pianinie na papier dziurkowany. Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Na ipadzie nie wyświetlaja sie filmiki z YouTube'a wrzucane przez użytkowników przed awaria były widoczne tak mi sie przynajmniej wydaje Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To samo mam Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 O przepraszam, od 2 dni nie było problemów . potwierdzam ostatnie 2 dni nie miałem problemów z forum - ale to dlatego że nie było mnie w domu i nie wchodizłem do netu.. Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Na ipadzie nie wyświetlaja sie filmiki z YouTube'a wrzucane przez użytkowników przed awaria były widoczne tak mi sie przynajmniej wydaje Mam to samo. Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tez tak mam. Quo vadis, PE? Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Wyciąłem maile wszystkich użytkowników, które były wyżej zaraz obok ich nicków. To już jaja są. edit: ku.rwa, teraz zauważyłem, że są tam też hasła. Ja zmieniam swoje i radzę innym zrobić to samo. Perez: po jaką cholerę 10x wrzucasz to samo... Edytowane 27 Lutego 2013 przez Perez Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Panowie, naprawdę prośba, wstrzymajcie się z komentowaniem każdej usterki, która pojawi się na 30 sekund. Czasami mam wrażenie, że niektórym już się znudziło pisanie, tylko czekają, kiedy można wrzucić screena, bo tu znaczek się nie wyświetlił, a tam logo jest krzywe i ponarzekać na forum, serwer i Bóg wie co. Napisałem wczoraj - forum jest aktualnie cały czas poprawiane. Jest masa mniejszych i większych usterek, które chcemy usunąć. Będzie skończone - dam znać, spokojnie i wtedy nawet poproszę o testy. Póki co proszę się wstrzymać z komentowaniem każdej rzeczy, którą zauważycie, bo wiele z nich to wynik aktualnych prac. Jasne, możemy wyłączyć forum i wtedy się bawić, ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie. YouTube - na pewno sprawdzimy. Tyle, po prostu proszę o odrobinę cierpliwości. Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Usterka, że mam hasła dużej liczby użytkowników bo były na głównej? Powodzenia. I zamiast się przyznać do ogromnego dania du.py, to jeszcze mi wyedytuje posta, bo śmiałem wspomnieć o bugu. Lepiej zresetuj wszystkim hasła. Edytowane 27 Lutego 2013 przez Hela Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Z hasłami to niezła beka, była lista wszystkich zalogowanych userów (login/hasło/mail). Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Widze, już sprawdzamy, zaraz dopytam bardziej kumatych, co i jak w tym temacie. Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 hasła hasłami, ale maile poniekąd jakąś wartość $$$ mają.. Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To już jest gruba przesada. Weźcie wyłączcie forum na tydzień i zróbcie porządek z tym syfem. Dzięki waszemu profesjonalizmowi każdy mógł zobaczyć i skopiować mój e-mail i hasło. To są wrażliwe dane. Obecne forum wrzućcie gdzieś w formie archiwum, postawcie od nowa, świeże, czyste i poukładane. Bo to co jest teraz to jest cyrk, tyle, że nie śmieszny. 5 Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 UWAGA! W związku z pracami na forum oraz wyciekiem małej ilości haseł użytkowników logujących się na forum w ciągu ostatniej godziny postanowiliśmy zresetować wszystkie hasła użytkownikom logującym się na forum w ciągu ostatniej doby. By wpisać ponownie hasło należy użyć opcji przypominania hasła dostępnej na tej stronie: http://www.psxextreme.info/index.php?app=core&module=global§ion=login Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ten link mi nie pozwala na wpisanie zadnego hasla a na dodatek pisze ze mam zablokowane konto i bede mogl probowac ponownie za 28 minut.... Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Pod linkiem powinny być dane do zalogowania się. Po polem do wpisania hasła jest opcja "Odzyskania hasła". Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 zarzuc ktos screen jak to wygladalo ? Moga byc zasloniete loginy i hasla bylem wiedzial czy tam jestem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi