pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Odzyskiwanie hasla dziala (co nie zmienia faktu ze sam link na poczatku dawal error ze page not found a zwykla zmiana hasla nie dzialala w ogole). Praca przy waszych serwerach to marzenie Sam za taki poziom swiadczenia uslug wylecial bym na pysk bardzo szybko. Ktos jednak grubo sie trzyma stolka mimo ze serwis ssie na maksa Dostawac kase za taka fuszerke. To musi byc zycie.
Hela 1 962 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Perez - następnym razem jak wyjdą dane osobowe, to też najlepiej zamiast reagować błyskawicznie napisz, że złośliwie ludzie czekają aż się logo przesunie lekko w lewo żeby sie oburzyć.
Salwador 189 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Jak dla mnie padologia Próbuje zmienić hasło i mimo że pisze jaki mam mail to wyskakuje miciągle ten sam error "The entered email addresses do not match." Swoją drogą ogólny wygląd strony przypomina jakieś forum z turrentami nie lepiej było zachować starą ładną przejrzystą skórkę?
hooki 194 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ci co mają w adresie mailowym np. imie_nazwisko@poczta.com - to chyba mogą co nieco ugrać? W końcu to dane osobowe..
Accoun 252 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) zarzuc ktos screen jak to wygladalo ? Moga byc zasloniete loginy i hasla bylem wiedzial czy tam jestem Ja tam Ciebie nie widzę, ale i tak radziłbym zmienić na wszelki wypadek... Edytowane 27 lutego 2013 przez Accoun
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Jak dla mnie padologia Próbuje zmienić hasło i mimo że pisze jaki mam mail to wyskakuje miciągle ten sam error "The entered email addresses do not match." Swoją drogą ogólny wygląd strony przypomina jakieś forum z turrentami nie lepiej było zachować starą ładną przejrzystą skórkę? Ja mialem to samo. Jedyna opcja to zmienic haslo przez klikniecie w "zapomnialem hasla" (trzeba to zrobic po kliknieciu w link z glownej).
hooki 194 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 zarzuc ktos screen jak to wygladalo ? Moga byc zasloniete loginy i hasla bylem wiedzial czy tam jestem Ja tam Ciebie nie widzę, ale i tak radziłbym zmienić na wszelki wypadek... Potwierdzam, nie ma Cię tam.
Gość Szprota Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 zarzuc ktos screen jak to wygladalo ? Moga byc zasloniete loginy i hasla bylem wiedzial czy tam jestem Ja tam Ciebie nie widzę, ale i tak radziłbym zmienić na wszelki wypadek... A możesz sprawdzić czy ja tam jestem?
Perez 1 722 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 zarzuc ktos screen jak to wygladalo ? Moga byc zasloniete loginy i hasla bylem wiedzial czy tam jestem Bardzo proszę bez żadnych screenów i bardzo proszę o zmianę hasła. Odzyskiwanie hasla dziala (co nie zmienia faktu ze sam link na poczatku dawal error ze page not found a zwykla zmiana hasla nie dzialala w ogole). Praca przy waszych serwerach to marzenie Sam za taki poziom swiadczenia uslug wylecial bym na pysk bardzo szybko. Ktos jednak grubo sie trzyma stolka mimo ze serwis ssie na maksa Dostawac kase za taka fuszerke. To musi byc zycie. Uwierz, już ten ktoś nie dostaje kasy, ale zajmuje trochę czasu wyprostowanie tego. Perez - następnym razem jak wyjdą dane osobowe, to też najlepiej zamiast reagować błyskawicznie napisz, że złośliwie ludzie czekają aż się logo przesunie lekko w lewo żeby sie oburzyć. Wiem, przepraszam. W pierwszej chwili byłem pewien, że to znowu jakiś wkurzający spam bot, a ich mam dość. Gdy tylko okazało się, w czym naprawdę problem, niezwłocznie osoby decyzyjne zostały poinformowane i reagowaliśmy. Jeszcze raz najmocniej przepraszamy wszystkich za tę wpadkę. Znowu, enty raz wyłażą jakieś bugi powiązane ze skryptem. Czyścimy i usuwamy to wszystko, co w jakikolwiek sposób może być niepowiązane z oryginalnym skryptem.
hooki 194 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A ile dajecie za nie nagłaśnianie sprawy ?
Yacek 852 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A czy nie możecie zainstalować tego IPB normalnie z wieloma skórkami i bez dramató tak jak na forum purepc, które ogarnia 3x większe obciążenie niż na tym forum ?
Perez 1 722 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A ile dajecie za nie nagłaśnianie sprawy ? Wycieczka po redakcji . Przy okazji - jeśli ktoś będzie miał problem ze zmianą hasła, bardzo proszę o informację w tym temacie lub maile bezpośrednio do mnie - perez@psxextreme.pl
Perez 1 722 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A czy nie możecie zainstalować tego IPB normalnie z wieloma skórkami i bez dramató tak jak na forum purepc, które ogarnia 3x większe obciążenie niż na tym forum ? Ale dokładnie to chcemy zrobić. Tylko żeby to zrobić, musimy najpierw wyczyścić cały śmietnik, który jest tutaj od X czasu. Sam folder ze skinami na serwerze ma ze 30 katalogów, a aktywnych skórek... 3. Już wczorajsze naprawy znacznie obniżyły chociażby obciążenie serwera. Próbowaliśmy postawić skrypt od zera, ale przy tym wszystkim (całej strukturze forum) nie jest to takie proste i stąd decyzja o czyszczeniu wszystkiego. Uwierz, mi forum już spędza sen z powiek, ale wierzę, że już bliżej niż dalej i niebawem zakończy się telenowela z serwerem, a forum będzie działało w 100% zgodnie z założeniami skryptu.
Yano 3 697 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 chyba was (pipi)a po(pipi)ało z tym wyciekiem haseł
Shankor 1 620 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ty lepiej pozmieniaj hasła, jeśli używałeś tego gdzieś indziej, bo twoje było widoczne.
Yano 3 697 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 właśnie zmieniam , ale (pipi)a co za chujoza i debilizm na szczescie mialem je tylko w paru malo waznych miejscach (a nie w banku xD) ale to i tak skrajna niekompetencja
Andreal 2 123 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Czyje hasła wyciekły? Może info na PW tym osobom? 1
saptis 620 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Dokladnie - powinnismy wiedziec jesli nasz nick znajdowal sie na liscie, dajcie znac przez PW ! 2
Bansai 11 198 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Zgadzam sie, ludzie powinni wiedziec na 100% czy ich hasla wyciekly aby w razie czego pozmieniac w innych miejscach jesli maja takie same.
Accoun 252 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Saptis, twoje na pewno, Andreala chyba nie ("chyba" jest słowem kluczowym). 1
Emtebe 2 554 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ja swoje zmieniłem, ale jestem ciekaw czy widniałem na liście. Nie zaglądałem na forum od paru godzin, ale mam ustawione autologowanie i nie wiem czy to wpłynęło na moją obecność na liście :>
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Chyba każdy kto był zalogowany i obecny na forum w momencie tej awarii został wyświetlony.
kudlaty88 489 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Dokładnie,prosił bym o info na PW czy jestem na liście.
Rekomendowane odpowiedzi