Gość ragus Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A nie kojarzysz może czy ja tam byłem?
Mendrek 571 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Geez, głupie pytania. I tak każdemu zostały hasła zresetowane, więc jakie to ma teraz znaczenie? 8
Bansai 11 198 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) Geez, głupie pytania. I tak każdemu zostały hasła zresetowane, więc jakie to ma teraz znaczenie? A takie ze sporo ludzi ma identyczne hasla na innych stronach, maile fora etc... Niech ktos sie zbierze i napisze liste osob ktore na 100% widzial podczas tej awarii. Ciekaw jestem czy widnialem tam. Edytowane 27 lutego 2013 przez Bansai
Accoun 252 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A nie kojarzysz może czy ja tam byłem? Jesteś.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hela 1 962 Opublikowano 27 lutego 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) Lista: mariusio, yatza, piecu, liuping, wektor, don_pedro, revv, old_kyo, paul7, yeti, pesior, rin, grzech83, orzeszek87, bushisan, hal emmerich, snake plissken, dante_devil, dawpi, moon-66, igor67, mace, kotlet_schabowy, keetiv, mani, moldar, koza, kaz_sony_enterntejment, ozzy327, ornit, _m_, leszekch, piotrwu, 05mateo10, siedlo, grzesiek9239, jurcz91, ign699, agrestrybnik, square, jpj234, ptaki10, aisza, donvincent, ins, adigor27, maciej95, shmatan, naneinybrurne, xtik, shinan, niewidoczny, solid_snake, czeski30, pawliszak, michalus22, raq_chan, pawel_s5, jaro3003, alec, boguslaw, gruby+, prychmen, septo, bezelek126, ulcergers, dabig, grzesiek, mrdudi, p910user, private-ore, farmeros, orzel, artftvex, kiara, pneurnunduron, fafen, woodknight, orzelek25, merlyn1, msk, gwynbleidd_79, pelipe, maggort, da$io, ytrewq, marian80, teddy, stillblazin, nobodylikeyou, dykbeol, lalastraszy, szejdj, yano, colourniffrl, norbi13, pawlo, accoun, ragus, kszaq, sobies, jokerkara, metral, artex, typfon, bercik07, spn_sosnowiec, kinio64, kubaa, piciu12-79, crash_overrride, rafimaru, nachopicasso, tommi___t, grabipl, figlarz, rambo772, dalseelipep, czak92, clapek, neo3016, majochey_pl, happybb03, suavek, chraby, winner, tommy dee Kogoś mogłem pominąć. Edytowane 27 lutego 2013 przez Hela 11
Shankor 1 620 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Najbezpieczniej jest założyć, że wyciekły wszystkie maila i loginy.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 lutego 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podają, bo (pipi)a coś w życiu poza forumkiem i szkołą robią. ja mam maila z imieniem i nazwiskiem i mam w chooyu teraz bardzo, że się staracie i że bardzo Wam zależy i że Wam przykro, że świat jest złośliwy i że Perez dwoi się i troi aby informować nas na bieżąco. (pipi)a mać to jest już mega wielkie przegięcie pały i serio tak jak ludzie wieszali psy na Sony, wieszali psy na Gejbooku tak ja wieszam psy na Was i mam centralnie wyj.ebane na to że jesteście małym portalem lokalnym bo obowiązki dotyczące bezpieczeństwa macie takie same. jak dla mnie możecie teraz wydawać miliardy złotych, robić laskę dostawcy hostingu i wystawiać Pereza na biczowanie ale powiem tylko: piaskownica w ch.uj. Lepiej są prowadzone hobbistyczne fora ogarniane przez graczy niż (pipi)a forum "największego magazynu o tematyce konsol w Polsce. " ja j.ebie co tu się dzieje przepraszam za agresywny ton, ale nienawidzę trzech rzeczy: kłamstwa, lenistwa i niekompetencji. Jak się czegoś nie umie to się (pipi)a mać tego nie tyka a nie jak @Envikon będziecie teraz udawać specjalistów jak to naprawiacie nagle. Więcej szacunku byście mieli za service shut down na tydzień i odpalenie odpicowanej wersji online po 7 dniach przerwy. tyle. jeszcze raz sorry za agresję, ale ja w gruncie rzeczy prosty chłop jestem i wszystkich bym z roboty wy(pipi)ł bo za taką błahostkę na wyciek danych na forumku możecie mieć więcej kłopotów niż za niewydrukowanie zamówionej reklamy w gazecie. Edytowane 27 lutego 2013 przez waldusthecyc 36 1
Emtebe 2 554 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Chyba każdy kto był zalogowany i obecny na forum w momencie tej awarii został wyświetlony. Ja mam autologowanie, ale nie byłem obecny, toteż się zastanawiam
Fridrich666 2 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Jak ja nie cierpię tego typu kontrastu na wszelkich forach:(
Gość ragus Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A nie kojarzysz może czy ja tam byłem?Jesteś. Ja pierdo.le. Dzięki.
SpideyPL 21 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) Czy ta lista powyżej jest zgodna z prawdą tj. kto był a kto nie, może ktoś potwierdzić? Edytowane 27 lutego 2013 przez SpideyPL
Perez 1 722 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 A ktoś mnie kojarzy czy byłem? Nie. Za sekundę wrzucę zaktualizowaną listę.
hooki 194 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 No no było więcej potwierdzam ale mi się nie chce przepisywać ze screena...
Shankor 1 620 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) Ludzie! Lista podana przez Helę jest niekompletna. Ja nie mam zamiaru podawać listy, która pojawiła się u mnie w przeglądarce. Zmieńcie sobie wszyscy hasła i jeśli używaliście go gdzieś indziej, również tam trzeba je zmienić. UZNAJCIE, ŻE WASZE MAILE I HASŁA ZOSTAŁY UDOSTĘPNIONE! Zaraz połowa forum będzie pytała, czy jej/jego dane były widoczne. Lepiej założyć, że były, niż nic nie robić. Poza tym jeśli BYŁY DOSTĘPNE BEZ SPECJALNEJ INGERENCJI, to trzeba się zastanowić, czy były/są bezpieczne w bazie forum. Edytowane 27 lutego 2013 przez Shankor
Hela 1 962 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) To widze, że każdy miał inną liste, bo u mnie było tyle + 200x lucjan17. Edytowane 27 lutego 2013 przez Hela
saptis 620 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) Wszystkim osobom ktorych haslo i dane wyciekly powinni dostac darmowa, roczna prenumerate PSX Extreme, oczywiscie z darmowa dostawa ! Edytowane 27 lutego 2013 przez saptis 8
Hela 1 962 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) Wszystkim osobom ktorych haslo i dane wyciekly powinni dostac darmowa, roczna prenumerate PSX Extreme, oczywiscie z darmowa dostawa ! Jakby znali twój adres, to za miesiąc też by wyciekł. Edytowane 27 lutego 2013 przez Hela 1
Gość ragus Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Wyje.bane w jakieś prenumeraty. Tu ma być po prostu bezpiecznie, a nie, że kur.wa hasła wyciekają. Komedia.
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ja pierdole ale żenada. Jak już wcześniej pisałem Nie lepiej wyłączyć to w pizdu i uruchomić dopiero gdy wszystko będzie dograne do ostatniego szczegółu? No chyba, że lubicie wkurwiać ludzi to spoko Widocznie nie lepiej. Karny kutas się wam należy jak nic.
Perez 1 722 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Lista, którą dostałem od administratora poniżej. Osoby te mają zresetowane hasła. Nowa należy ustawić przy opcji logowania - przy podawaniu hasła jest opcja Odzyskania hasła. unexpectedboy pchela tomek1906 reddys wooyek lookaz farmer87 paliodor assphalt qvstra willi22 tokugawa1982 pajgi reno szarakps shankor q@sor artuus perez bid0n mati_87 haro erix antilop mendrek canis bartiz prot aleks berion deek jac0 nuke` omnia globusbuczek blaha brokenbottle tobik dcueauen35 jumi7 komarzysko thedupa szawello mazzeo mattaman rafnol o n r lionn kelso13 mejm lipa mefi23 haloogen maciej95r forebode saptis szarku123 jets hunter297 mariuso yatza piecu liuping wektor don_pedro panborysek revv old_kyo paul7 yeti pesior rin grzech83 orzeszek87 bushisan hal emmerich snake_plissken dante_devil moon-66 igor67 danidevil mace kotlet_schabowy keetiv mani moldar koza mell0w kaz_sony_entertejment ozzy327 ornit _m_ leszekch piotrwu 05mateo10 siedlo grzesiek9239 jurcz91 ign699 agrestrybnik danielskii square jpj234 deks aisza donvincent ins adigor27 maciej95r shmatan naneinybrurne xtik shinian niewidoczny solid_snake_1 czeski30 pawliszak michalus22 raq_chan pawel_s5 jaro3003 stoodio alec boguslaw gruby+ prychmen septo bezelek126 kudlaty88 ulcergers dabig grzesiek mrdudi p910user private-ore oho farmeros orzel arteftvex kirara pneurnunduron fafen sig woodknight orzelek25 merlyn1 msk gwynbleidd_79 pelipe untoryinvorne maggort da$io ytrewq marian80 teddy stilblazin nobodylikeyou dykbeol lalastraszy szejdj yano colourniffirl norbi13 pawlo accoun lalastraszy ragus bartek wojtasik sobies jokerkara metral artex typfon __bercik07 kszaqu usagi spn_sosnowiec kinio_64 kubaa piciu12-79 crash_override rafimaru nachopicasso tommi___t grabipl figlarz dalseelipep rambo772 czak92 clapek neo3016 majochey_pl happybb03 tailor suavek chraby winner tommy dee sizacz camillus Ważne! Reset haseł dla powyższych loginów miał miejsce niedawno, stąd prośba o powtórną zmianę hasła, jeśli ktoś zmienił je wcześniej. Jeszcze raz przepraszamy za całe zamieszanie.
Accoun 252 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) Tyle dobrego - lista chyba kompletna... Edytowane 27 lutego 2013 przez Accoun
Perez 1 722 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ja pierdole ale żenada. Jak już wcześniej pisałem Nie lepiej wyłączyć to w pizdu i uruchomić dopiero gdy wszystko będzie dograne do ostatniego szczegółu? No chyba, że lubicie wkurwiać ludzi to spoko Widocznie nie lepiej. Karny kutas się wam należy jak nic. Lepiej, zdecydowanie. Tylko a) bez bicia przyznaję, że nikt by nie wpadł na to, że włączenie jakiejś głupiej wtyczki zrobi taką akcję (a stąd to się wzięło). B) Problem w tym, że offline wiele rzeczy nie zobaczysz, bo niektóre wyłażą dopiero podczas normalnego funkcjonowania forum.
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Wszystkim osobom ktorych haslo i dane wyciekly powinni dostac darmowa, roczna prenumerate PSX Extreme, oczywiscie z darmowa dostawa ! Jakby znali twój adres, to za miesiąc też by wyciekł. moj niestety znaja bo mam prenumeratę. Czyli od jutra czeka mnie najazd świadków Jehowy. .. :-(
Accoun 252 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 włączenie jakiejś głupiej wtyczki zrobi taką akcję (a stąd to się wzięło). Jakiej, tak BTW?
Rekomendowane odpowiedzi