Fenix 3 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Za fenixa takich akcji nie bylo. Czy to nie przypadkiem fenix takiej popeliny nie zostawił? Niby jakiej? Rzuc jakimis konkretami albo "puknij sie" jak mawia czasem moja corka do nieogarnietych chlopakow z przedszkola. Forum dzialalo poprawnie i rozne roznosci udawalo sie dosc szybko neutralizowac. Fakt, ze czesto z Arabem czekalismy na to aby nowe wersje silnika byly przetestowane na innych forach. Dopiero po kilku/nastu poprawkach wprowadzalismy nowa wersje tutaj. Unikalismy wtedy wiele roznych problemow ktore dotykaly innych.
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Głupie pytanie,wynikające z nie wiedzy.Tutaj nie zostałem wylogowany,ale na wszystkich innych forach nawet nie powiązanych tematycznie tak,czy jest to jakoś możliwe?Czy mogłem z forum zassać jakiegoś wirusa,który mi syf zrobił?
Perez 1 815 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Bardzo wątpliwe. O żadnym wirusie nie było mowy, a jedynie o pliku, który źle wyświetlił dane z bazy. Przy okazji - dzisiaj raz jeszcze na pół godzinki wyłączymy forum. Przerwa planowana jest w godzinach 11.00-11.30.
Alien00 14 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Perez,nie mogę połączyć się z ppe.pl,wyskakuje mi tylko: Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył,że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. Nie wiem co jest,nie znam się za bardzo.
Gość Kyo Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Perez,nie mogę połączyć się z ppe.pl,wyskakuje mi tylko: Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył,że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. Nie wiem co jest,nie znam się za bardzo. http://www.psxextreme.info/topic/78449-portal-psx-extreme-ppepl/?p=2786316 Wyczyść ciasteczka powiązane z ppe.pl FF - Narzędzia - Informacje o stronie - Bezpieczeństwo - Wyświetl ciasteczka - wpisz na górze w wyszykiwarce: ppe - Usuń wszystkie
Perez 1 815 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Bardzo proszę o przeniesienie się ze wszelkimi uwagami dotyczącymi działania forum do tego tematu.
Rekomendowane odpowiedzi