Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Zrobiłem tak jak napisałeś, zobaczymy. Może to coś z ff, tylko co? Chociaż jak wchodzę przez ie7 to jest tak samo :/

no ja bym zrozumial aluzje :/

Edytowane przez Lucek
Opublikowano (edytowane)
Zrobiłem tak jak napisałeś, zobaczymy. Może to coś z ff, tylko co? Chociaż jak wchodzę przez ie7 to jest tak samo :/

no ja bym zrozumial aluzje :/

O co Ci chodzi tak jakby?

EDIT: Sprawdzone i na ie7 oraz na ff nie działa mi autologowanie (inne strony działają). Może ktoś ma jakiś pomysł bo ja już nie :/

Edytowane przez czapa
Opublikowano

Nie działające autologowanie jest spowodowane zmiennym ip. Po zmianie ip na nowe muszę się znowu logować. Wydaje mi się że jest to ustawienie silnika forum bo na niektótych stronkach działa autologowanie a na niektórych nie.

Opublikowano

Jeśli mam się czepiać dosłownie wszystkiego, to forum przed momentem (ok. godz. 23:40) zaliczyło lekkiego laga, tzn. przez 5 minut każde działanie na forum (odświeżenie, otworzenie tematu, przejście na kolejną stronę tematu) trwało +- 30 sek. IPS Drvier Error się jednak nie pojawiał.

Już jest ok, ale w logi można spojrzeć, czy coś tam nie sieje.

Opublikowano

Forum muli. Wczoraj i przed wczoraj wieczorami, ale dziś to od rana. Długo się wczytuje. Ale przynajmniej IPSów brak.

Opublikowano

Dziś chciałem sobie looknąć na mój forumowy blog, by go skasować (mam zamiar pisać coś na bloggerze). No i co zobaczyłem? 255 komentarzy od spambotów :D. Taka mała ciekawostka, chyba trzeba zablokować możliwość pisania przez gości ;].

Opublikowano

Wyglada to tak (przynajmniej u mnie), ze forum w zasadzie dziala dobrze, ale od czasu do czasu losowe dzialy/tematy na forum nie chca sie ladowac (trzeba odswiezac 2 lub 3 razy).

Opublikowano

Mnie śmiga.

Natomiast, co mnie irytuje już od dłuższego czasu, niektóre tematy zamiast odsyłać mnie do ostatniego nieprzeczytanego posta, odsyłają do fizycznie ostatniego. Tak jest np. w temacie Killzone, ale to już któryś z kolei taki. O co chodzi jakby?

Gość konstant
Opublikowano

Ja zauwazylem taka (pipi)e:

jak chcemy edytowac post i damy "szybka edycja" a pozniej chcemy sie przelaczyc na pełną wystepuje literowka - "pełnen edytor"

Opublikowano

Dzisiaj miałem IPS!! Ale jeden i po przeladowaniu już nie...

Ogólnie Fenix dzięki... w końcu forum chodzi tak jak powinno. Czasem wolno, ale chodzi i to jest najważniejsze. Dzięki wam taka forumowa dziffka jak ja nie nudzi się w pracy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...