konrado0905 7 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Czy tylko ja mam reklamę na górze strony? Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) Mi natomiast forum wygląda tak , jak na screenach powyżej- gdy odpalam je w przeglądarce z PS3 ( wcześniej było ok). Gdy odpalam je na PC wyskakuje komunikat : out of memory at line 1. WTF? WTF? WTF? Mi jeszcze na pleju nie otwiera spojlerów. Edytowane 18 kwietnia 2010 przez Square Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Czy tylko ja mam reklamę na górze strony? nie, nie tylko tobie zaslania logo i ikonki po prawej ;] Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Zasłania tylko logo xD Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 moze zalezy od skina forum... albo od rozdzialki. u mnie jest cos takiego Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Tylko kto wpadł na ten pomysł? <_< Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 2 postulaty: - rozdzielić logo u góry po lewej na "PSX Extreme (link foruma) i PPE (link do portalu) - przywrócić archiwum do shouta dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Mi natomiast forum wygląda tak , jak na screenach powyżej- gdy odpalam je w przeglądarce z PS3 ( wcześniej było ok). Gdy odpalam je na PC wyskakuje komunikat : out of memory at line 1. WTF? WTF? WTF? Mi jeszcze na pleju nie otwiera spojlerów. Mi też- ale to akurat miałem od zawsze. Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 wywalcie tą reklamę, albo zmieńcie położenie. Błagam Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Ja nie mam żadnej reklamy, to chyba dobrze. Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Czemu forum wczytuje mi sie zawsze dwa razy (wlasciwie to glowna strona forumka)? Czesto jest tak, ze wczyta sie, zdaze zjechac na dol i jak chce juz prawie kliknac w jakis dzial to wczytuje sie jeszcze raz : [ Odnośnik do komentarza
tomaszz04 6 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2010 wywalcie tą reklamę, albo zmieńcie położenie. Błagam Dokładnie. Mi reklama lotto zasłania całe górne menu . Rozumiem reklamy ale powinny się one jakoś komponować z forum/stroną internetową. Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2010 Wpis, nie dość, że u góry strony. To dziś w prawym boku mi się otwierały :O jakieś reklamy. Ponadto zauważyłem, że za każdym razem gdy są reklamy to forum muli. Odnośnik do komentarza
sebaxfan 0 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2010 Reklamy niech sobie są,spoko ale czemu wyskakuje ich taka ilość i dlaczego zasłaniają całe górne menu, fajnie że w totka można 8 baniek trafić ale menu forum bardziej mi się przydaje Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2010 Takich reklam nie bedzie. W firmie, ktora obsluguje powierzchnie reklamowe cos sie popieprzylo i zaczely leciec jakies totalne smieci. Albo zaraz to wylacza albo sam przegrzebie kod strony i w kazdym skinie wywale ich kody. Szukam odpowiedzialnego tego syfu. Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2010 Reklamy nie ma Dzięki Feniu Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2010 Jakies reklamy zapewne sie pojawia.. Tyle, ze nie moga byc takie chamskie i nachalne. Jakies wyskakujace popupy, video i dajace po oczach komunikaty w stylu "jestes pierwszym blablabla". Do tego reklama jakis gierek flashowych i innego typu smieci. Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2010 Nie mam nic przeciwko reklamom jeśli nie przeszkadzają ;P Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Czy tylko mi forum nie dzialalo przez dwa dni?Portal tak samo. Odnośnik do komentarza
arab 1 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Nie, nie tylko tobie. Problem był ogólny, a szczególnie serwera Niestety. Za utrudnienia przepraszamy. Jak zwykle dokładamy wszelkich starań, by takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca :confused: Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Nie, nie tylko tobie. Problem był ogólny, a szczególnie serwera Niestety. Za utrudnienia przepraszamy. Jak zwykle dokładamy wszelkich starań, by takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Spoko, nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2010 Mam problem. Nie mogę teraz szybko edytować postów, a opcja dodawania mediów, obrazków i edytowania tekstu zniknęły. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2010 A ja chciałem zgłosić, że funkcja "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta" nie działa prawidłowo. Raz mnie przenosi do ostatniego posta w temacie, raz do pierwszego, a innym razem poprawnie zadziała. Nie wiem czy tylko mi się tak dzieje, ale jeśli nie, to może by się przydało to naprawić? Bardzo ułatwiłoby to hasanie po forumie. Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2010 A ja chciałem zgłosić, że funkcja "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta" nie działa prawidłowo. Raz mnie przenosi do ostatniego posta w temacie, raz do pierwszego, a innym razem poprawnie zadziała. Nie wiem czy tylko mi się tak dzieje, ale jeśli nie, to może by się przydało to naprawić? Bardzo ułatwiłoby to hasanie po forumie. U mnie jest tak, że w długich wątkach (np. Fallout 3 w Xbox360) przenosi mnie nie do pierwszego nieprzeczytanego, nie do ostatniego, ale jeszcze dalej. To znaczy, wyświetla tylko pierwszy post (jak zwykle na każdej stronie), a dalej pusta strona. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi