Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak jest z tym silnikiem. Forum dosc czesto sie wiesza a nie ma SHOUTa. To moze eksperymentalnie zostanie on przywrocony i zobaczymy jak to wplynie na dzialanie forum - jezeli sie pogorszy to sie go wywali.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ta, ctrfl+F5. Tylko ,że na Macu siedzie.

Powiedzcie co to za komenda to może znajdzie się odpowiadający skrót klawiszowy.

Odśwież po prostu. U mnie też byłeś najpierw mikołajem przy palmie, a po odświeżeniu jesteś jakimś wąsaczem. Ctrl + F5 to odświeżenie z pominięciem pamięci podręcznej przeglądarki.
Opublikowano (edytowane)

hmmm. jakiś bug się wkradł, wyświetla że mam 255 nowych wiadomości a w skrzynce że zero (bo fakt faktem aktualnie jest pusta)?

clipboard01vw3.th.jpg

po wylogowaniu i zalogowaniu na nowo jest ok. ale tak czy owak zostawiam dla potomnych..

Edytowane przez hooki
Opublikowano
Nie zaszpanowałeś - tak się dzieje zawsze po usunięciu wiadomości ze skrzynki. :(

Lepiej mi powiedz jak się nazywa ten skin na winde?

miałem wiele razy już pustą skrzynkę (a "teraz" pustą mam już jakiś czas nie od "minute przed napisaniem posta" - tzn nie wyczyściłem jej i to się pojawiło, tylko była czysta i potem takie coś - mniejsza z tym) i czegoś takiego nie było (dlatego napisałem).

SlanXP - to ten styl.

Opublikowano

niewiem czemu ale gdy wchodze np. w tabice korkowa poprzez ostatni post to widze post user1qe po paru h wchodze ponownie na board, widze nowego posta w tym temacie noname13 ale ciagle pokazuje mi user1qe, nawet gdy dojdzie jeszcze kilka nowych postow

Opublikowano

1 kwiecien juz za nami. Dzien dobroci sie skonczyl. Temat jest jasny. Skonczylo sie cackanie ze spamerami. Zasady znacie wiec jesli ktos chce sie wyplakac to wie gdzie to zrobic (Regulamin przeciez kazdy zna ;P

Opublikowano

Hmm, od paru dni mam dziwny problem, mianowicie poprzez Firefoxa 2.0 i IE 7.0 nie mogę przeglądać forum (jedynie wersja lo fi działa) - pojawia się puste, białe tło. Na Operze natomiast nie ma zadnych problemów). Dlaczego tak jest?

Opublikowano (edytowane)

No a ja mam problem całkowicie z innej beczki, nie mogę zmienić w profilu numeru gg, ten co mam wpisany jest nieaktualny. Jakieś sugestie co może być nie tak, istnieje możliwość że to wina Firefoxa, bo ja już nie mam pomysłów :)

Edytowane przez toudi
Opublikowano

Użytkownik LUBINAI napisał w dziale Pomoc:

elo,

mam problem z pisaniem w niektórych działach.

tzn. Tu pisze bez problemu, ale jak chce się udzielić w porównaniu ps3 do x'a już nie moge -.-'

Kiedy klikam odpowiedz, wyskakuje mi coś takiego;

d67c557e34a2ca9a.jpg

Z góry dzięki za pomoc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...