szaden 228 Opublikowano 3 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2010 No proszę, w końcu postanowiłem zmienić avatar na mniej wkurzający i...się nie da. Ostatecznie wyszło, że nie mam żadnego. Mam tak samo O co chodzi jakby? Odnośnik do komentarza
Agent_Man 162 Opublikowano 3 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2010 Ja mam inny problem - kliknięcie na ostatnią stronę w niektórych tematach kończy się "czterysta czwórką". Najlepszym przykładem są "Pytania różne...." w HP. Co zabawne, po wejściu od pierwszego posta i przeskoku na koniec wszystko działa ok To tak tylko u mienia, czy może "Fundacja Polsat - nie jesteś sam" ? Jadę na FF jakby to miało znaczenie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2010 Najpierw Kaczyński, później Wulkan, następnie powódź i forum, co będzie dalej?! Chyba jeszcze nikt nie wspominał, że nie działa przejście do ostatniego postaw w temacie Pytania różne.. ;/ Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 3 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2010 Upload nie powiódł się -pojawił się problem z przeniesieniem awatara do katalogu uploadu. Proszę sprawdzić czy katalog posiada nadane odpowiednie atrybuty dostępu. O co chodzi? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2010 Sciera na PPE pisal cos, ze narazie calosc smiga na jakims zastepczym serwie czy cos, dopiero od wtorku ma byc juz wszystko dopiete na ostatni guzik. Pewnie to sposoby na odciazenie zastepczego serwa czy czekos tam, whateva. Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 4 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2010 Serwer jest w fazie reaktywacji. Dane sa odpalone na serwerze zapasowym. Domeny tymczasowo przekierowane. Nasz serwer (a raczej grupa serwerow) to maszyna na tyle potezna, ze ciagnie bez wiekszych problemow kilka serwisow (od strony sprzetowej, bo wpadki UPC itp. leza poza naszymi mozliwosciami). Forum jest rozbudowane o rozne dodatkowe moduly. Konfigurowanie to dosc skomplikowana sprawa. Dlatego tez, czesc rzeczy moze po prostu w tej chwili nie dzialac poprawnie. Mysle, ze zmiana avatara to akurat sprawa, ktora moze poczekac. Poczekajcie z tymi zmianami do czasu, az wrocimy na swoje miejsce. Wazniejsze jest, aby w ogole forum dzialalo i byla tutaj odpowiednia komunikacja. Poza tym, byc moze uda sie wkrotce zaktualizowac silnik forum. Co sie z tym wiaze? Wieksze mozliwosci, ciekawsze rozwiazania i ... problemy z dzialaniem niektorych dotychczasowych rozwiazan. Czyli tak jak zawsze w przypadku aktualizacji. Osoby, ktore tutaj siedza dluzej wiedza jak to mniej wiecej wyglada. Oczywiwscie, mozemy przyjac opcje, ze instalujemy sam silnik bez zbednych dupereli. Wtedy nie bedzie zadnego problemu z aktualizacja. Nie ma modulow, nie ma innych skinow to i nie ma problemu przy aktualizacji. No ale to tylko teoria. Przeciez wiecie, ze chcemy aby to miejsce bylo jak najlepsze, jak najbardziej odpowiadajace Waszym oczekiwaniom. Czy to jest dopuszczale aby nasze serwisy zniknely na tydzien z sieci? Oczywiscie, ze niedopuszczalne. Ciezko pracujemy od kilku dni aby wrocic online i zabezpieczyc sie przed kolejna nieprzewidywalna sytuacja. Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2010 Przeciez wiecie, ze chcemy aby to miejsce bylo jak najlepsze, jak najbardziej odpowiadajace Waszym oczekiwaniom. nie wiem jak inni ale moje oczekiwania bedą spełnione gdy forum bedzie poprostu działało, 10 skinów albo cholerne plusy i minusy przy postach i inne duperele są wg mnie zbędne ;p , to nie nasza klasa zeby sie podniecac jakimis glupotami w stylu eurogąbki, wazne zeby mozna bylo wymieniac informacje o grach i opinie o roznych rzeczach itp, a te poboczne duperele serio są średnio potrzebne (a jeśli by miały być przyczyną jakichś problemow to już kompletnie do odstrzału wg mnie) 1 1 Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 4 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2010 Plusy/minusy i jeszcze wiele innych drobnych rzeczy to element podstawowego silnika forum. Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 4 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2010 Możliwe, że to wina zastępczych serwerów ale od wczoraj wieczora (dzisiaj to już w ogóle) cholernie muli mi forum i ppe. Praktycznie tak, że nie mogę z nich korzystać. Wczytywanie po 2-3 minuty a czasami i tak wyskoczy błąd strony ;/. A może to ma związek z UPC? Biorąc pod uwagę ostatni cyrk z nimi. Możliwe, że to wina zastępczych serwerów ale od wczoraj wieczora (dzisiaj to już w ogóle) cholernie muli mi forum i ppe. Praktycznie tak, że nie mogę z nich korzystać. Wczytywanie po 2-3 minuty a czasami i tak wyskoczy błąd strony ;/. A może to ma związek z UPC? Biorąc pod uwagę ostatni cyrk z nimi. Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2010 Potwierdzam to co mowi SłupekPL. Forum muli dzisiaj niemilosiernie!Strony otwieraja sie po kilku minutach.Tylko czekac, az znowu padnie i bedzie nastepny tydzien przerwy.Wstyd i zenada Panowie! Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 4 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2010 (edytowane) Nie o to chodzi aby wszystko w życiu idealnie działało. Kminisz? co to za głupi banał? Co to za głupie narzekanie, lament i płacz nad jakąś tam głupią pożywką w internecie? Nie ma nic innego do roboty? Jestem za wywaleniem wszelkich bajerów, arcade, kasyn, shoutów, masę niepotrzebnych pierdół jak ocenianie postów i inne rzeczy. Edytowane 6 czerwca 2010 przez sir_ryszard Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2010 jak zablokowac upierdliwego usera? o PW mi chodzi... na mailu, gg i psn juz ustawilem ;] Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 7 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2010 Ukradli mi avatara, na dodatek nie mogę sobie wstawić nowego. Wiadomo kiedy wypuszczą jakiegoś pacha naprawiającego ten błąd? Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 7 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2010 Narazie jestesmy jeszcze na tymczasowym serwie, czill Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 10 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2010 (edytowane) I jak tam Majstry idzie z tym tymczasowym i stałym serwerem? <pytam co na froncie chociaż forum na tym zapasowym śmiga mi dobrze> :f Edytowane 10 czerwca 2010 przez sir_ryszard Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2010 Ukradli mi avatara, na dodatek nie mogę sobie wstawić nowego. Wiadomo kiedy wypuszczą jakiegoś pacha naprawiającego ten błąd? Nom mam tak samo. Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 11 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2010 archiwum forum przestalo dzialac. czy tez cos z tym zrobicie, czy juz padlo na amen? Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2010 Nie mogę zmienić avatara, a mam nadzieję, że to problem spontaniczny, bo już chyba z pięć razy próbowałem i nic z tego. Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2010 bylo juz paredziesiat razy: Serwer tymczasowy Odnośnik do komentarza
arab 1 Opublikowano 14 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2010 archiwum forum przestalo dzialac. czy tez cos z tym zrobicie, czy juz padlo na amen? Wróci. Nie mogę zmienić avatara, a mam nadzieję, że to problem spontaniczny, bo już chyba z pięć razy próbowałem i nic z tego. Powinno już działać. Proszę sprawdzić. Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 Czy tylko u mnie shoutbox nie działa i na głównej stronie forum wszystkie tematy mają powiększoną czcionkę? Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 U mnie też. Całe forum jest rozjechane. Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 U mnie to samo. Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 jak shout padnie to trzeba go wylaczyc calkowice, wtedy forum sie nie rozjezdza Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 Panowie (kieruję te slowa do Fenixa i Butchera, reszta i tak by mi nie odpowiedziała ;-) kiedy Forum przesiądzie się na jakiś stabiilny serwer? ??????? Obecny stan jest taki, ze forumek muli regularnie tak mniej więcej 2 razy w tygodniu (a czasem sie wykrzacza zupełnie). Co było do zaakceptowania kilka lat temu, dziś wqurwia i jest technologicznym archazmem. Pytam więc kiedy, pragnę DEKLARACJI. Jesli trzeba pieniędzy- zaproponujcie podwyżkę ceny pisma , powiedzmy o 50 gr- ale za OBIETNICĘ ustabilizowania forum. Obecnie- ze stron które odwiedzam regularnie- PE działa NAJGORZEJ. Proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi