Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prowider mial przez chwile awarie netu. Juz wszystko ok.

Fenix - chodzi o ramke na gorze strony gdzie jest Slownik PWN | Zmiany w battle itd. Na samym koncu jest PSX EXTREME #126.

A to ja wiem. Moj wpis nie odnosil sie do poprzedniego posta. Numer 126 bedzie zaktualizowany. Pojawil sie poniewaz skin z boxem reklamowym bazowal na starym, nieuzywanym skinie wlasnie z linkiem do 126.

Co chwile mi wyskakuje. :\

ei9vdl.jpg

Wyskakiwalo przez chwile. Przeresetowalismy serwer i na chwile wylaczylismy go z sieci. Powinno byc juz ok.

Gość ChOomik
Opublikowano (edytowane)

kosoky3.jpg

ee? Koso przejął władzę nad forum ? :] mam tak co jakiś czas.

Edytowane przez ChOomik
Opublikowano (edytowane)

gdy próbuje znaleźć posty uzytkownika wyświetla mi się

Przepraszamy, administrator włączył zabezpieczenie przed floodowaniem. Odczekaj 30 sekund, pomiędzy kolejnymi próbami szukania.

odczekanie nic nie daje

Edytowane przez firana140
Opublikowano

Strasznie dziwna sprawa...

W piątek standardowo chodziło mi forum.

Dziś update Mozilli i bum, nie chodzi. Jeśli jestem nie zalogowany wyświetla mi się strona główna, ale wystarczy, że się zaloguję (jestem w panelu kontrolnym) i próbuję jako zalogowany wejść na stronę główną wyskakuje mi błąd. Do niektórych sub-forum wchodzę i wszystko działa, a w innych także się wysypuje. Dotyczy także konkretnych tematów. Jedne działają inne nie.

Sprawdzałem na Explorerze i to samo. Czy to forum czy z moim kompem w pracy coś się zrąbało (możliwe bo od dziś muszę się logować na kompie - wcześniej robiło się to automatycznie). Help!

Opublikowano
Strasznie dziwna sprawa...

W piątek standardowo chodziło mi forum.

Dziś update Mozilli i bum, nie chodzi. Jeśli jestem nie zalogowany wyświetla mi się strona główna, ale wystarczy, że się zaloguję (jestem w panelu kontrolnym) i próbuję jako zalogowany wejść na stronę główną wyskakuje mi błąd. Do niektórych sub-forum wchodzę i wszystko działa, a w innych także się wysypuje. Dotyczy także konkretnych tematów. Jedne działają inne nie.

Sprawdzałem na Explorerze i to samo. Czy to forum czy z moim kompem w pracy coś się zrąbało (możliwe bo od dziś muszę się logować na kompie - wcześniej robiło się to automatycznie). Help!

Jaki blad ci wyskakuje? Nie masz wlaczonej jakiej blokady typu adblock czy cos w tym stylu?

Opublikowano

IPB WARNING [2] mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set (Line: 569 of /ips_kernel/class_db_mysql_client.php)

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Zaznaczę, że prawdopodobnie był u mnie informatyk i mieszał coś w kompie. Mógł coś schrzanić?

Inne stronki działają prawidłowo, tylko ta strona główna forum...

Opublikowano
IPB WARNING [2] mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set (Line: 569 of /ips_kernel/class_db_mysql_client.php)

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Zaznaczę, że prawdopodobnie był u mnie informatyk i mieszał coś w kompie. Mógł coś schrzanić?

Inne stronki działają prawidłowo, tylko ta strona główna forum...

To nie u Ciebie problem, ja mam to samo, wywala sie tu:

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...0801&st=925

co ciekawe poprzednia strona juz smiga bez problemu:

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...0801&st=900

Opublikowano

To ja mam tylko pytanie kiedy o ile w ogóle wróci druga skórka forum, standardowa strasznie nawala mi po oczach w nocy i mnie to bardzo męczy od czytania wypocin userów.

Byłbym wdzięczny za jakąś odp

Gość ChOomik
Opublikowano (edytowane)

No to tak. Wczoraj miałem niezłego zonka. Wchodzę sobię na forum, zaglądam do hydeparku i ... wszystkie tematy pozamykane (!!!). WTF myślę sobie. No dobra, może coś nawaliło, lecz po pewnym czasie doszedłem do tego że miałem pozamykane wszystkie tematy z CAŁEGO forum. Problem mam już rozwiązany, po prostu musiałem zaspamować kilku moderatorów i się jakoś to naprawiło, myślę jednak że lepiej zgłaszać takie kwiatki. Nie wiem co się wydarzyło, bo raczej dobrze się prowadzę :twisted2:. Na początku myslałem że Fenix się wku.rwił i postanowił "posprzątać" xD. A już sądziłem ... APOKALIPSA!

cozachooyyu3.jpg

Edytowane przez ChOomik
  • 3 tygodnie później...
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

co jest z uzytkownikiem Pajda?

mial 80% a teraz nawet smrod po nim nie zostal.

żadamy wyjasnień

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano (edytowane)

Może mi ktoś powiedzieć czemu nie mogę dodać do informacji o profilu PSN ID ???

Nie mogę tego zrobić mimo, ze próbuję od kilku miesięcy.

Pisałem o tym juz wcześniej, ale oczywiście nikt mi nie odpisał <_<

Jak chcę zatwierdzić zmiany otrzymuję taki komunikat:

zonkbg7.th.png

Może ktoś raczyłby to naprawić?

EDIT:

"Fajnie, że można liczyć na pomoc" <_<

Edytowane przez Emet
Opublikowano

zonkbg7.th.png

EDIT:

Też już o to pytałem kiedyś, zero odzewu, więc nie liczyłbym na odpowiedź tym razem. Zresztą PSN ID, to nie jedyna rzecz, której w profilu nie można zmienić, bo wyskakuje błąd.

Opublikowano

ja się nie mogę nadziwić,że od prawie 4 lat jak jestem na forum, licznik moich postów w panelu kontrolnym zatrzymał się na liczbie 96....:P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

zonkbg7.th.png

EDIT:

Też już o to pytałem kiedyś, zero odzewu, więc nie liczyłbym na odpowiedź tym razem. Zresztą PSN ID, to nie jedyna rzecz, której w profilu nie można zmienić, bo wyskakuje błąd.

Również mnie ten problem dotyczy :/. Może by ktoś tak odpowiedział...?

PS. Raz miałem taki zonk, że na mojej skrzynce odbiorczej na forum było około 3000 Nowych wiadomości :D, screena niestety nie mam, zrobiłem, ale zapomniałem zapisać :P.

Edytowane przez marcin0903
Opublikowano

Pojawia sie problem i w miare mozliwolsci go naprawiamy. Temat nie jest po to abys dostal odpowiedz ale po to abys mogl zglosic problem.

Opublikowano

Fenix - ale chyba nie powiesz, że wymieniany już wielokrotnie przez kilka miesięcy problem edycji profilu jest nie do naprawienia?

Opublikowano

Nie powiem. Napisze - nie do naprawienia bez ryzyka utraty wielu danych (w tym calych kont userow). Chyba nie sadzisz, ze ten problem utrzymujemy celowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...