Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

@arab

Da się włączyć podtytuły w tematach? Bo właśnie zauważyłem że zniknęły ;)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 244,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

123 proba avataru

przy wyborze pisalo ze rekomenduje wymiary 200px albo wieksze. mozna tak?

Opublikowano

Jedyne czego mi brakuje to brak możliwości podglądania kto dał mi plusa (chyba, że jest dalej ta opcja, a ja jej po prostu nie widzę). Lubię wiedzieć kto mnie lubi.

Opublikowano

123 proba avataru

przy wyborze pisalo ze rekomenduje wymiary 200px albo wieksze. mozna tak?

Wszystkie awatary są skalowane do wielkości 90x90px

Opublikowano

Duża czcionka mi odpowiada, bo ślepnę.

EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[

nuu, tym bardziej że w tej kolorystyce nie widać Twojego statusu emeryta... to jest seniora. ;)

Opublikowano

EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[

Ale masz licznik postów. Wiesz, co robić...

Opublikowano

@stona - prawdę mówiąc nie wiem - zaraz sprawdzę.

Eeee, ale przecie są NAD avkiem

Opublikowano

Arab, nie ma daty rejestracji :(

Opublikowano

A to ważna rzecz, oj tak.

Opublikowano

Nie mogę teraz znaleźć opcji zmiany avatara. No i zamiast avatara mam rozciągniętą fotę z profilu w żenującej rozdzielczości.

Opublikowano

ustawienia profilu-ogolne informacje- change photo (na samej gorze)

Opublikowano

Chyba nikt o tym nie pisał. Informacje na forum są wyświetlane w dwóch językach (Eng i PL), tak zostanie czy to po prostu aktualny skin tak ma ?

Opublikowano

Zmiana silnika forum zachęciła mnie do powrotu na jego łono. :D Gratuluję i czekam na ostateczne szlify.

Opublikowano

Wdać datę rejestracji. Wystarczy najechać na login danego delikwenta. Nad avatarem.

Opublikowano

Tej, w końcu nie wyświetla pierwszego posta na każdej stronie danego tematu. Wiem, wcześniej dało się to zmienić, ale jakoś magicznie przestawiało się z powrotem.

In plus.

Opublikowano

To jak z tymi plusikami? Widac kto je daje? Brakuje tez opcji "Popularny post". W ogole da rade zmienic ten skin na stary? Ten wyglada jak dla dzieci.

Opublikowano

Podoba mi się zmiana, ale mam dwa pytania:

1. Czy jest możliwość zmiany skina forum?

2. Dlaczego pod avatarem wciąż mam 0 postów na liczniku? :)

Opublikowano

kilka razy już było... licznik nie działa, skinów puki co nie ma.

jest mały bug po tym jak się najedzie na nick czyjś - nachodzi liczba +/- i to co pod na resztę.

przydały by się te opcje z obserwowaniem działów czy tematów.

Edytowane przez luk_ash

Opublikowano

Mi od samego początku pokazuje 0 postów.

luk_ash, rzeczywiście, po najechaniu na nick trochę się to sypie.

Opublikowano

Nie działa od zawsze, a w każdym razie dłużej niż jesteś zarejestrowany.

Co do skinów, to radzę się przyzwyczaić, bo grzebiąc w zasobach sieci trudno znaleźć cośkolwiek przyjemnego dla oka. IP.Board ma żałosny support pod tym względem. W ogóle raczej ma kiepski support pod względem 3rd party.

Byłoby fajnie, jakby ktoś w tym skinie po prostu poodwracał kolory na jakąś ciemniejszą tonacje, ileż to może być w końcu roboty?

Chyba spam boty się rejestrują > Najnowszy user to mobilereviews o zainteresowaniach swingers party.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

To ciekawe hobby ma ten mobilereview, nie powiem. :D

Przydałaby się tylko ciemniejsza alternatywa dla tego forum, jeśli chodzi o skin.

Opublikowano

A reszta dostępna po kliknięciu w ksywkę nad avatarem...

Opublikowano

przydały by się te opcje z obserwowaniem działów czy tematów.

Jest taka opcja. Na samej górze po prawej.

Opublikowano

Dorzucono ciemny skin dla płaczków :)

Jednocześnie jest prośba, by osoby posiadające Androida lub iOS'a w swoich komórkach odwiedziły z nich forum, i sprawdziły, czy automagicznie odpala się mobilny theme.

Opublikowano

Na iPhonie sie nie odpala :/

A co do ciemnego skina to bardzo fajny - teraz nie wiem ktorego uzywac :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.