Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne czego mi brakuje to brak możliwości podglądania kto dał mi plusa (chyba, że jest dalej ta opcja, a ja jej po prostu nie widzę). Lubię wiedzieć kto mnie lubi.

• Plusik 1
Opublikowano

123 proba avataru

przy wyborze pisalo ze rekomenduje wymiary 200px albo wieksze. mozna tak?

Wszystkie awatary są skalowane do wielkości 90x90px

Opublikowano

Duża czcionka mi odpowiada, bo ślepnę.

EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[

nuu, tym bardziej że w tej kolorystyce nie widać Twojego statusu emeryta... to jest seniora. ;)

Opublikowano

EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[

Ale masz licznik postów. Wiesz, co robić...

Opublikowano

@stona - prawdę mówiąc nie wiem - zaraz sprawdzę.

Ale masz licznik postów. Wiesz, co robić...

Eeee, ale przecie są NAD avkiem

Opublikowano

Chyba nikt o tym nie pisał. Informacje na forum są wyświetlane w dwóch językach (Eng i PL), tak zostanie czy to po prostu aktualny skin tak ma ?

Gość Grzegosz
Opublikowano

Tej, w końcu nie wyświetla pierwszego posta na każdej stronie danego tematu. Wiem, wcześniej dało się to zmienić, ale jakoś magicznie przestawiało się z powrotem.

In plus.

Opublikowano

Podoba mi się zmiana, ale mam dwa pytania:

1. Czy jest możliwość zmiany skina forum?

2. Dlaczego pod avatarem wciąż mam 0 postów na liczniku? :)

Opublikowano (edytowane)

kilka razy już było... licznik nie działa, skinów puki co nie ma.

jest mały bug po tym jak się najedzie na nick czyjś - nachodzi liczba +/- i to co pod na resztę.

przydały by się te opcje z obserwowaniem działów czy tematów.

Edytowane przez luk_ash
Opublikowano (edytowane)

Nie działa od zawsze, a w każdym razie dłużej niż jesteś zarejestrowany.

Co do skinów, to radzę się przyzwyczaić, bo grzebiąc w zasobach sieci trudno znaleźć cośkolwiek przyjemnego dla oka. IP.Board ma żałosny support pod tym względem. W ogóle raczej ma kiepski support pod względem 3rd party.

Byłoby fajnie, jakby ktoś w tym skinie po prostu poodwracał kolory na jakąś ciemniejszą tonacje, ileż to może być w końcu roboty?

Chyba spam boty się rejestrują > Najnowszy user to mobilereviews o zainteresowaniach swingers party.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dorzucono ciemny skin dla płaczków :)

Jednocześnie jest prośba, by osoby posiadające Androida lub iOS'a w swoich komórkach odwiedziły z nich forum, i sprawdziły, czy automagicznie odpala się mobilny theme.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...