Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 @arab Da się włączyć podtytuły w tematach? Bo właśnie zauważyłem że zniknęły
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 123 proba avataru przy wyborze pisalo ze rekomenduje wymiary 200px albo wieksze. mozna tak?
qb3k 946 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Jedyne czego mi brakuje to brak możliwości podglądania kto dał mi plusa (chyba, że jest dalej ta opcja, a ja jej po prostu nie widzę). Lubię wiedzieć kto mnie lubi. 1
Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 123 proba avataru przy wyborze pisalo ze rekomenduje wymiary 200px albo wieksze. mozna tak? Wszystkie awatary są skalowane do wielkości 90x90px
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Duża czcionka mi odpowiada, bo ślepnę. EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[ nuu, tym bardziej że w tej kolorystyce nie widać Twojego statusu emeryta... to jest seniora.
ogqozo 6 559 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Duża czcionka mi odpowiada, bo ślepnę. EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[ Ale masz licznik postów. Wiesz, co robić...
arab 1 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 @stona - prawdę mówiąc nie wiem - zaraz sprawdzę. Duża czcionka mi odpowiada, bo ślepnę. EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[ Ale masz licznik postów. Wiesz, co robić... Eeee, ale przecie są NAD avkiem
Kazub 4 585 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Nie mogę teraz znaleźć opcji zmiany avatara. No i zamiast avatara mam rozciągniętą fotę z profilu w żenującej rozdzielczości.
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 ustawienia profilu-ogolne informacje- change photo (na samej gorze)
Square 8 618 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Chyba nikt o tym nie pisał. Informacje na forum są wyświetlane w dwóch językach (Eng i PL), tak zostanie czy to po prostu aktualny skin tak ma ?
Zurenai 2 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Zmiana silnika forum zachęciła mnie do powrotu na jego łono. Gratuluję i czekam na ostateczne szlify.
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Wdać datę rejestracji. Wystarczy najechać na login danego delikwenta. Nad avatarem.
Gość Grzegosz Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Tej, w końcu nie wyświetla pierwszego posta na każdej stronie danego tematu. Wiem, wcześniej dało się to zmienić, ale jakoś magicznie przestawiało się z powrotem. In plus.
Redmitsu 986 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 To jak z tymi plusikami? Widac kto je daje? Brakuje tez opcji "Popularny post". W ogole da rade zmienic ten skin na stary? Ten wyglada jak dla dzieci.
R4VEN 25 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Podoba mi się zmiana, ale mam dwa pytania: 1. Czy jest możliwość zmiany skina forum? 2. Dlaczego pod avatarem wciąż mam 0 postów na liczniku?
luk_ash 88 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) kilka razy już było... licznik nie działa, skinów puki co nie ma. jest mały bug po tym jak się najedzie na nick czyjś - nachodzi liczba +/- i to co pod na resztę. przydały by się te opcje z obserwowaniem działów czy tematów. Edytowane 4 sierpnia 2011 przez luk_ash
R4VEN 25 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Mi od samego początku pokazuje 0 postów. luk_ash, rzeczywiście, po najechaniu na nick trochę się to sypie.
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Nie działa od zawsze, a w każdym razie dłużej niż jesteś zarejestrowany. Co do skinów, to radzę się przyzwyczaić, bo grzebiąc w zasobach sieci trudno znaleźć cośkolwiek przyjemnego dla oka. IP.Board ma żałosny support pod tym względem. W ogóle raczej ma kiepski support pod względem 3rd party. Byłoby fajnie, jakby ktoś w tym skinie po prostu poodwracał kolory na jakąś ciemniejszą tonacje, ileż to może być w końcu roboty? Chyba spam boty się rejestrują > Najnowszy user to mobilereviews o zainteresowaniach swingers party. Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Gość
R4VEN 25 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 To ciekawe hobby ma ten mobilereview, nie powiem. Przydałaby się tylko ciemniejsza alternatywa dla tego forum, jeśli chodzi o skin.
arab 1 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Ale masz licznik postów. Wiesz, co robić... A reszta dostępna po kliknięciu w ksywkę nad avatarem...
Stona 569 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 przydały by się te opcje z obserwowaniem działów czy tematów. Jest taka opcja. Na samej górze po prawej.
arab 1 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Dorzucono ciemny skin dla płaczków Jednocześnie jest prośba, by osoby posiadające Androida lub iOS'a w swoich komórkach odwiedziły z nich forum, i sprawdziły, czy automagicznie odpala się mobilny theme.
bartiz 1 623 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Na iPhonie sie nie odpala A co do ciemnego skina to bardzo fajny - teraz nie wiem ktorego uzywac
Rekomendowane odpowiedzi