Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Dorzucono ciemny skin dla płaczków :)

Jednocześnie jest prośba, by osoby posiadające Androida lub iOS'a w swoich komórkach odwiedziły z nich forum, i sprawdziły, czy automagicznie odpala się mobilny theme.

ciemny skin, całkiem w (nene)ke. na OS ni ma mobilnego theme.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 244,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

to samo ale to już drobnostka w porównaniu z porannym armagedonem ;-)

mozna jakos sprawdzic teraz kto dał plusa czy jestem ślepy i nie widzę?

Chyba wycofali tą opcję. Albo jest dwóch ślepych na forum :)

Wczoraj z rana byla bo sprawdzalem. Ale najwidoczniej zniknela byla.

Opublikowano

Zróbcie coś z tym żeby było widac pierwsze posty tematów. No i przetłumaczcie całe forum, bo kijowo wyglądają obok siebie napisy po polsku i angielsku. Dodajcie opcję szybka odpowiedź, no i byście mogli przy postach obramowac "raportuj" i "edytuj".

Mam nadzieję, że klasyczna skórka kiedyś wróci ;)

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

I tło w ciemnym skinie na jednolity czarny lub ciemny szary. :P

Opublikowano

na ciemnym skinie regulamin (np. w kąciku sportowym) się zlewa, nachodzą na siebie linie tekstu.

Opublikowano

Pewnie ciemny skin jest wrzucony na szybko, bo parę panienek łkało cichutko w kąciku że jasny jest BE :(

Opublikowano

To raczej panienki wolą jasny. Heh.

Opublikowano

Faceci nie zwracają uwagi na kolor tylko hardo nawalają w klawiaturę!! o !

Opublikowano

no a co wieksi twardziele to nawet łbem

Opublikowano

Pewnie ciemny skin jest wrzucony na szybko, bo parę panienek łkało cichutko w kąciku że jasny jest BE :(

prawdziwym tr00 kąsolomaniakom jasny za bardzo rozświetla piwnicę, w której siedzą ;)

Opublikowano

Dajcie kilka skórek do wyboru, tak jak to było poprzednio i każdy sobie wybierze coś odpowiedniego.

Opublikowano

Dajcie kilka skórek do wyboru, tak jak to było poprzednio i każdy sobie wybierze coś odpowiedniego.

Najlepiej tak ze 40 ;). Primo - na tę chwilę jest jeszcze niewiele dobrych i kompatybilnych skórek. Secundo - te wszystkie dodatki i skórki też mają wpływ na działanie forum - wykrzaczy się jedna i zaraz są problemy z resztą. Spokojnie, powoli dobierzemy takie dodatki i skórki, które pomogą forum, a nie mu zaszkodzą.

Opublikowano

Najlepiej tak ze 40 ;). Primo - na tę chwilę jest jeszcze niewiele dobrych i kompatybilnych skórek. Secundo - te wszystkie dodatki i skórki też mają wpływ na działanie forum - wykrzaczy się jedna i zaraz są problemy z resztą. Spokojnie, powoli dobierzemy takie dodatki i skórki, które pomogą forum, a nie mu zaszkodzą.

Nie musi byc 40, wystarczy jeszcze ten jeden dodatkowy niebieski, ktory do tej pory uzywalem. ten taki wiesz, ktory. Raczej.

Opublikowano

Nie mogę usuwać własnych postów. Proszę to naprawić.

Opublikowano

Czemu nie widać już aktualizacji statusów innych członków tego szanownego forum ?

Opublikowano

Właśnie, gdzie się podziały statusy?

Opublikowano

Przez przypadek ustawiłem sobie theme IP Board Mobile i za nic w świecie nie mogę zmienić na inny.

Opublikowano

Statusy to była najlepsza rzecz jaka mogła się tutaj przytrafić ....Why ? Co ja teraz biedny będę tutaj robił ? :(

Opublikowano

W profilach mamy najpierw kategorie: GG, GT i PSNid i dopiero po nich same informacje...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

tak przy okazji. Jak sie zmienia them na ten ciemny to znika wasze logo

Opublikowano

Nie wiem czemu zostałem zmknusowany bo ja naprawdę nie mogę zmienić tej skórki mobile na inną...

Opublikowano

fajnie ze jest ciemny i jesny skin oba sa w porzadku :) mobila skorka nie odpala sie automatycznie na iphonie

Opublikowano

fajnie ze jest ciemny i jesny skin oba sa w porzadku :) mobila skorka nie odpala sie automatycznie na iphonie

mobilna musisz ustawic recznie.

Jak ustawisz na iphone to na pc tez bedziesz mial mobilna, bo jest przypisana do konta!

i nie bedziesz mogl zmienic na inny motyw wiec nie rob tego

Opublikowano

Proponowałbym jeszcze ostatni szlify, takie jak: zmiana logo z blackstream na ppe.pl oraz tła na jednolite. Ale i tak wszystko gra już i jestem zadowolonym :) Może nawet i szybciej działa forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.