Perez 1 679 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Aaa, sorry, coś pokręciłem i wbiłem sobie do główki, że chodzi o psxextreme.pl. Z adresem forum.psxextreme.pl nawet się nie spotkałem, ale jak najbardziej do ustawienia z przekierowaniem na forum. Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 jest opcja na Tapatalk ? wiem ze jest skorka mobilna ale tapatalk jest duzo wygodniejszy i raz dwa mozna przeskoczyc na inne forum Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaktualizowaliśmy forum do najnowszej wersji. Rzućcie okiem, czy jest OK i czy np. działa wersja mobilna (na moim HTC śmiga bez problemu). Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Lepiej późno niż wcale Nareszcie działa to co było zepsute, a o czym romawialiśmy kilka miechów temu. Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 na samsung galaxy s2 nie dziala wersja mobilna. Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Zmienilem sobie skorke forum na telefonie na wersje mobilna. Czy da sie ja zmienic, na 'duzego' forumka? Bo nigdzie nie widze takiej opcji. Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jakby co to można teraz edytować stronę "O mnie" Odnośnik do komentarza
Gość slavssn Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 favicon - zrobi się . Moja propozycja: Podgląd: 1 Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Da się wrócić opcje "idź do strony" przy przeglądaniu tematu ? klikanie co dwie strony troche irytujące jest Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Spróbuj kliknąć na Strona X z X (obok Poprzednia). Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 łoszzz kierwa nie wpadłbym na to spasiba kamracie Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nie wiem czy to tylko u mnie, ale od dobrej godziny są jakieś problemy z forum i wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam problem z forum od jakiegoś miesiąca, po wejściu w jakiś temat, tak średnio po 3 sekundach pojawia czarny obraz tak zasłaniający pół ekranu po czym: - nie mogę otwierać spoilerów - nie mogę zoomować obrazków - gdy cytuje jakąś wypowiedź ona kopiuje się dwa razy w edytorze tekstu zamiast raz - nie mogę edytować swoich wypowiedzi Dodam, że używam Firefoxa i na innych przeglądarkach nie ma takiego problemu. Po wylogowaniu nadal występuje ten problem. Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Kre3k Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Niechcacy na ipadzie ustawilem wersje mobilna. Gdzie aktualnie znajde przycisk by forum wyswietlalo sie normalnie. Teraz widze tylko tlumaczenie. Po wyczyszczeniu pliki cookie butyon sie pojawil. Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez easye Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 pewnie będę milionową osobą, ale szukałem poprze opcję "szukaj" i znaleźć nie mogę. na ipadzie przez przypadek wyłączyłem uaktualnienia statusów i nie mam pojęcia gdzie to włączyć (statusy na głównej). pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ukryty przycisk, tuż pod ikonką "otwórz szybka nawigację"przy "wyświetl nową zawartość". Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jak są tematy z ankietą, to za każdym razem kiedy ktoś odda głos temat się bolduje tak jakby nowy post się pojawił. da się to poprawić? Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie. Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wiecie ze macie rozwalone tlo na forum? do polowy strony niebieskie z jakims+ od polowy biale Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Z tego co wiem to jest to reklama PLAY. Na kompie tegonie mam, ale na PS3 wlaśnie reklama była jako tło. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Square Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 nie chcę zakładać kolejnego tematu, ale coś w kościach czuję, że zaraz dostanę bana i będzie to mój ostatni post, bo to co się dzieje w dziale ps3 to już jest skrajne ku*estwo - inaczej tego nie nazwę; zacznę może od tego, że sam kiedyś byłem moderatorem i tam mieliśmy taki regulamin, że post usunięty = informacja dla autora z jakiego powodu, na ogół z upomnieniem: nie na temat, nie ten temat, wulgar, nic nie wnosi etc. tutaj, piszę posty 2 razy, są cięte, piszę na wku*wie tłumacząc i prosząc, żeby tego nie ciąć, trzeci post i dopiero zostaje, bo się ktoś w łeb stuknął i zajarzył, że może jednak warto... dalej... dziś założyłem temat o grze - Catherine i po prostu oczom nie wierzę; gra logiczna, która ma rozbudowaną fabułę w formie gry przygodowej, jest w dziale RPG; piszę temat, że powinna być w ogólnym dziale PS3, ktoś z userów dopisuje "zaraz ci usuną" i rzeczywiście, jakiś łebski kolo wchodzi i ładuje mi DELETE na poscie, bo gra jest w dziale RPG! i teraz pytanie: dlaczego gra, nie będąca RPG jest przenoszona do działu RPG, a tematy o Dragon Age, Skyrim czy Fallout mogą być w dziale PS3? Ja już nawet pomijam fakt, że usunięto mi posta, całkiem długiego... w (pipi)e mam! Ale ludzie, forum jest źródłem informacji - kto się wreszcie puknie gdzie trzeba, żeby zauważyć, że dzieło zamaskowanego moderatora (bo się nie przyznaje, że to on usuwa bez zapowiedzi i możliwości korekty ze strony autora) wprowadza zamęt. Czysto teoretycznie, może ktoś i by się zainteresował grą, zajrzał do tematu i przeczytał... ale tak to nie - ma być w RPG, a jak ktoś sra na RPG i szuka logicznej na forum, to nie znajdzie takiej Katarzyny, bo cwaniak sam ją sobie włożył do szufladki, a dziwnym trafem najgłośniejsze RPG kilku kolejnych lat stoją w dziale PS3 poza zasięgiem jego wzroku... Jeśli tak ma wyglądać tworzenie tego forum (forum tworzą użytkownicy, a nie grono moderatorskie) to ja się sam zgłaszam do bana. Dziękuje kufa! Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dlaczego napisałeś tego posta w temacie o silniku forum? Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 bo uznałem, ze to najlepsze miejsce, w którym można rozmawiać o zasadach pracy forum i być może należałoby uaktywnić funkcję, która zmusza moderatora do komentowania dlaczego jest coś usuwane. a generowanie kolejnego tematu, nie ma sensu. jeśli ktoś ma inne zdanie, może wydzielić te posty tworząc nowy temat. kolejna funkcja, która jest jakby zapomniana... ale po co pisać chociażby zdanie: jednak uznaliśmy ze killzone to ścigałka i ma zostać w tym tamacie/dziale, przenosimy posta. kliknąć krzyżyk i gdzieś mieć kogoś, kto kilka(nascie) razy dziennie zagląda na forum, podnosi jego ilość wyswietlen, co jest z korzyścią dla strony. Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 jak chcesz to moge Ci oddac tego posta. temacik tylko ukryłem, bo zaśmiecasz forum. gdyby kazdy zakładał temacik z własnym, za(pipi)iście ważnym problemem, to mielibysmy tu potężny burdel i milion dublujących sie tematów. Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 bo uznałem, ze to najlepsze miejsce, w którym można rozmawiać o zasadach pracy forum i być może należałoby uaktywnić funkcję, która zmusza moderatora do komentowania dlaczego jest coś usuwane. a generowanie kolejnego tematu, nie ma sensu. Twoje bystre jak potok oczka nie zauważyły tematu http://www.psxextreme.info/topic/92807-dzial-kontaktu-z-moderacja/ ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi