Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.

Za każdym razem jak próbuję wpisać GT w swoim profilu wyskakuje mi takie coś.

Opublikowano (edytowane)

Cos sie stalo... prawie wszystkie ikony (i wszystkie avatary) na forum zamienily mi sie w czerwone krzyzyki z napisem obok... Ktos jeszcze tak ma? Przegladam forum na PS3.

EDIT: Wyczyscilem Cache przegladarki i ... ta sie zawiesila. Po restarcie konsoli juz jest ok.

Edytowane przez Emet
Opublikowano
czemu nie ma mozliwosci samemu zamykania tematow w PT? Pozatym przydala by sie opcja dodanie userom edycji nazwy tematu

Pod drugą opcją podpisuje się wszystkim co mam :E

Opublikowano

Co do zamykania tematu: wprowadzenie takiej możliwości wymagało zainstalowania dodatku do IPB. Tak się akurat składa, że kiedyś na taki trafiłem, rzuciłem propozycję, no i zostało to dodane do silnika. Zapewne przy okazji aktualizacji forum dodatek sam ten się nie zaktualizował, a nikomu z administracji nie chciało się szukać po necie pasującej wersji.

Jak masz wolną chwilę to poszukaj na forach z dodatkami do IPB, znajdź plugin i powiadom Fenixa.

Opublikowano
Co do zamykania tematu: wprowadzenie takiej możliwości wymagało zainstalowania dodatku do IPB. Tak się akurat składa, że kiedyś na taki trafiłem, rzuciłem propozycję, no i zostało to dodane do silnika. Zapewne przy okazji aktualizacji forum dodatek sam ten się nie zaktualizował, a nikomu z administracji nie chciało się szukać po necie pasującej wersji.

Jak masz wolną chwilę to poszukaj na forach z dodatkami do IPB, znajdź plugin i powiadom Fenixa.

Znalezione i wyslane do Fenixa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Błąd kodowania zawartości

Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.

Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.

* Prosimy poinformować właścicieli witryny o tym problemie.

Takie cuś mnie atakuje co parę kliknięć na forum.

Fx 3.0.1, Vista 32bity, nie wiem jakie info się jeszcze może przydać jak co ;)

Edytowane przez koniol21
Opublikowano

Bajka ma to samo. Jeśli korzysta z neta przez Orange [GPRS] to wszystko działa, jak zmieni na Kablówkę to forum siada i jest taki sam komunikat [ na każdym forum opartym na IPB

Opublikowano

Blah, już wiem o co biega - chodzi o serwer proxy mojej kablówki, jeśli mam go aktywny forum szwankuje, po wyłączeniu jest wszystko OK, więc pewnie to coś w ustawieniach proxy nie tak.

@stona, kablówka Bajki to przypadkiem nie vECTRA ?

Opublikowano

Nie, to jakaś osiedlówka lecąca na DSL od TP. Powiedz, to można z poziomu kompa wyłączyć , czy Ona musi do nich zagadać?

Opublikowano (edytowane)

U mnie po prostu w ustawieniach przeglądarki wyłączam, ale jak to w tej osiedlowej kablowce wygląda nie mam pojęcia.

Edytowane przez koniol21
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...