PiotrB 9 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 (edytowane) LOL Edytowane 31 marca 2008 przez PiotrB Cytuj
Bumek PS2 6 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Z racji że moje konto poprzednie konto na YT zostało usuniete to wrzucam zastepcze filmiki z Zonkami w GT 4 Latające samochody w Cote de azur Trick z opuszczeniem toru w monaco zna prawie kazdy, był juz kiedyś opisywany przeze mnie i innych. Tym razem pokaże wam jak nauczyć auto latać. Opuszczenie circuit la sarthe 1 (Le mans) Rundka poza Zielonym piekłem (Nurburgring) ko(s)miczne predkości i Wheele na 1 kole na El Capitan Reverse Wycieczka po Seattle no w końcu sie udało i po kilku próbach udało mi sie powtórzyć trick z GT3 w GT4. Tyle ze tym razem nie jest tak łatwo jak w poprzedniczce Ucieczka z placu zabaw Gymkhana Course i "Ciemna strona Gran Turismo 4" Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Hehe, nieźle, o 3 ostatnich nie wiedziałem ;] Jest pewnie tego drugie tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi