Gość konstant Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 niestety 50 za gre to dla mnie za duzo Jaja? Cytuj
Does 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 (edytowane) no niestety jakbym chcial kupic 5 gier na poczatek + karte pamieci + 2-gi joy-pad to przewyższy to koszt nowej konsoli ;/ i nie stac mnie na tak duzy jednokrotny wydatek Edytowane 9 listopada 2008 przez Does Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 To nie kupuj konsoli. Nie jest to forum o piractwie. Cytuj
Does 0 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Up- Taaak ? No to sorry wszystkie tematy na temat przeróbek kosnoli, modchipów, HDLoaderów i dysków twardych podpietych do ps dwójek powinny trafic do kosza ? BTW: " Hardware, Software, Scena Nikt nie pomoze ? Only SPAM and FUN ? KK Thx & Sorry Bye ((((( Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Scena, a nie Warez Scena. To jest pewna subtelna różnica... Cytuj
Does 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Scena, a nie Warez Scena. To jest pewna subtelna różnica... no dobra jak chcecie jesli macie mnie co chwile krytykowac a nie napisac nic sensownego to lepiej zamknijcie ten topic przynajmniej na konkurencyjnym forum mi pomogli Cytuj
Pliskin 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Witam Czy jest jakaś możliwość na odzyskanie utraconych save-ów? Np. poprzedniego sava, na którego się nadpisało grę? Źle zapisałem i teraz konsola nie chce mi czytać savea. Jeśli nie da rady to prosiłbym o wysłanie mi save do Metal Gear Solid 3: Subsistence z momentu, gdy Snake jest zamknięty w więzieniu (tuż po stracie oka). Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Czy jest jakaś możliwość na odzyskanie utraconych save-ów? Np. poprzedniego sava, na którego się nadpisało grę? Źle zapisałem i teraz konsola nie chce mi czytać savea. Jeśli sejwa nie da się skopiować z memorki (np. na inną memorkę), to jest chyba zdupcony na amen. Właśnie parę dni temu zepsuł mi się sejw w MGS3: Subsistence (po kolejnym nadpisaniu). Wcześniej gra nie chciała pokazać zapisanego na memorce zdjęcia. Chyba nie da się całkiem uniknąć takich niespodzianek. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Da się uniknąć, używając oryginalnych kart. I często robić backup na np. pendrive. Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Da się uniknąć, używając oryginalnych kart. I często robić backup na np. pendrive. Jakim cudem backup zapobiegłby uszkodzeniu danych przy nadpisywaniu sejwa? Kartę mam oryginalną. Backup oczywiście pożyteczna sprawa, ale niezupełnie to miałem na myśli. Cytuj
Xargon 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Siemanko, Karta 8 MB oryginalna SONY (jak twierdzi sklep). Wygląda na oryginał - gładka powierzchnia pod naklejkę, brak literówek itp. Problem z nią taki że występuje Corrupted Data. Podczas próby zapisu gra nie spytała o sformatowanie karty, wystapił błąd i teoretycznie save'a nie było - był, ale nie dało się go skasować z karty, musiałem sformatować MC Anihilatorem (świetny program). W Burnoucie autosave nie wykrywa karty, albo jak ją wykryje to występuje corrupt profile itp. Ogólnie groch z kapustą. Czy na oryginałach Sony występują takie jaja czy to ewidentna podróbka ? I czy ma jakieś znaczenie czy gramy na kopii czy na oryginale ? Mój oryginał SH2 zapisał stan gry, chwilę potem grałem na kopii SH: Origins i karta się wyłożyła. Oczywiśccie była instrukcja, naklejki itp. Ale z tego co czytałem na forum to też podrabiają więc całkowicie zgłupiałem. Karta kupiona w sklepie z konsolami, grami itp. Cytuj
Ken Marinaris 372 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Raczej podrobka:( Tak czy siak ,jesli jestes zainteresowany mam na zbyciu ORYGINALNA karte SONY.) To czy grasz na oryg. czy tez nie ,nie powinno miec znaczenia,ale... Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Autor Opublikowano 15 listopada 2008 na bank podróbka. ja mam oryginalna i jedyne corrupted data wywołały mi wyłącznie Soul Calibur 3 i JakX , ale te gry maja bledy w zapisie wiec to norma. jezeli masz z karta takie cyrki to radze zakup oryginalnej karty w jakims markecie z elektronika lub u samego sony, ewentualnie w salonie z kultura. Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 (edytowane) Zachodzi możliwość, że karta jednak jest oryginalna, ale felerna. Nie słyszałem o takich przypadkach, ale to przecież nie jest całkiem nie do pomyślenia. Jeśli masz paragon, oddaj kartę do reklamacji. Edytowane 15 listopada 2008 przez Sonotori Cytuj
Xargon 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Dzięki za odpowiedzi panowie. Straszny cyrk z tymi kartami. Pozdrawiam. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Backup by zapobiegł utraceniu tych danych... no jak to backup. Skrót myślowy. Sformatuj tą kartę przede wszystkim bo widać jest jakiś nieoznaczony bad block. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Ostatnio ktoś wypuścił na rynek oryginalne, tanie karty, ale z zajechanymi na śmierć nandami. Pomysłowość ludzka nie zna granic. Chamstwo też. musiałem sformatować MC Anihilatorem (świetny program). thx Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) jezeli przy pierwszym zapisywaniu save'a gra nie spytala o formatowanie to na 90% podróbka.. bo przeciez na allegro tez niby oryginały za 30 zł sprzedają. ja kupiłem swoją w ... carrefourze i wszystko gra. Takie rzeczy kupuje sie w markowych sklepach-empik, mm, saturn badz jakis inny hipermarket jak w moim przypadku Edytowane 18 listopada 2008 przez Nitrom Cytuj
Hipersonik 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Witam Chcialem sobie przypomniec stare czasy i zagrac w Tomb Raidera 2 ( gra jest oryginalna Pal ) ale nie widzi MC na ps2 czy jest na to jakiś sposób ??? Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 podobno tylko oryginalne karty pamieci czyli sony tak slyszalem Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Nie wszystkie nieoryginalne, na pewno jednak większość. Na Slimach nawet oryginalne potrafią nie być widziane. Naturalnie wiesz, że do gier z PSXa potrzebna jest memorka od PSXa, a do gier z PS2 memorka od PS2? Cytuj
Hipersonik 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Nie wszystkie nieoryginalne, na pewno jednak większość. Na Slimach nawet oryginalne potrafią nie być widziane. Naturalnie wiesz, że do gier z PSXa potrzebna jest memorka od PSXa, a do gier z PS2 memorka od PS2? A widzisz Berion tego nie wiedzialem hehehe Wielkie dzieki Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Do konsoli dołączana jest zawsze instrukcja obsługi. Ehh... Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 LOL, oczywiście myslałem że posiadasz memorke do ps1, jak do ps2 to normalne że nie działa;) Moze nie ma instrukcji hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi