Opublikowano 5 grudnia 200816 l odkopie temat, ile trzeba wygrac walk w arcade battle zeby zdobyc experta? poki co wszystkimi nabijam tylko do 1st dan, ale postaciami ktorymi mi sie najlepiej gra jak np. Yoshi chcialbym wyzsza range
Opublikowano 5 grudnia 200816 l odkopie temat, ile trzeba wygrac walk w arcade battle zeby zdobyc experta? poki co wszystkimi nabijam tylko do 1st dan, ale postaciami ktorymi mi sie najlepiej gra jak np. Yoshi chcialbym wyzsza range Dużo.
Opublikowano 5 grudnia 200816 l http://sdtekken.com/t5dr/ic-cards/ Tu masz wyjaśnienie odnośnie DR-a. Podejrzewam, że w przypadku 5.0 jest podobnie.
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Temat co prawda dotyczy rang ale mam pytanie pokrewne. Wiadomo iż najlepiej się gra z żywym przeciwnikiem ale czasami trzeba zadowolić się grą z "komputerem". I teraz pytanie, mam ustawiony stopien trudności na Medium. Jaka jest różnica między Medium a np hard czy very hard? Jest sensu w ogóle zmieniać to ustawienie ?
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l I teraz pytanie, mam ustawiony stopien trudności na Medium. Jaka jest różnica między Medium a np hard czy very hard? Jest sensu w ogóle zmieniać to ustawienie ? Na ultra hard CPU szybciej robi ciosy na pałkę,lepiej blokuje no i o podcinaniu i łapaniu zapomnij.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Czyli żaden człowiek nie jest w stanie właśnie tak grać. Generalnie więc, najlepiej ustawić very hard ? Czy tam też są jakieś "przegięcia" ?
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Czyli żaden człowiek nie jest w stanie właśnie tak grać. No i dlatego właśnie najlepsze jest granie z cpu na ultra hard. Po pewnym czasie będziesz w stanie tak grać jak żaden człowiek.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Jak nazywała się najwyższa ranga jaką można zdobyć w Arcade? tekken lord Co do Ultra Hardu. Bez sensu, gra ma stanowić wyzwanie ale ma nie zniechęcać.
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Komputer można pokonać za pomocą samego wavedasha+elektryka, trzeba to robić jednak zarąbiście, więc dobrze jest tak z nim grać ;]