FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 za to epickie odkopanie tematu dostajesz nagrode w postaci zlotego gó,wna Cytuj
szaden 228 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Stany: 1. Nas - Illmatic, 2. Public Enemy - It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back, 3. The Notorious B.I.G. - Ready To Die. Polska: 1. Grammatik - Światła Miasta, 2. Eis - Gdzie jest Eis? 3. Warszafski Deszcz - Nastukafszy... Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Pijani Powietrzem - Zawieszeni w Czasie i Przestrzeni Księga tajemnicza : Prologsorry, ale to nie jest temat o najgorszych płytach hip hopu aha, kolejny samozwańczy znawca wszystkiego i wszystkich. Podaj swoją listę miszczu. 1 1 Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Dlatego wkórwia mnie zachowanie Pana Rozaljusza który, zawsze gdy ktoś wyraża opinię musi się wpie.rdolić ze swoim gustem. Roziego gust naprawdę jest ok. Często sprawdzam to co mi poleci, ale wkÓrwiam się, że zawsze musi wpie.rdolić swoje 3 grosze nt muzyki która mu się nie podoba wyrażając przy tym błędne opinie. Bronx44 przynajmniej umie to zrobić z taktem. I chętnie się spotkam z tobą Rozi na kempie. NIe by dać sobie po mordzie, ale by spłonąć lolka i pogadać po prostu ;] Edytowane 8 sierpnia 2013 przez asfalt Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 jesli chodzi o Polske, to calkiem SUBIEKTYWNIE i nie po kolei -gdzie jest eis -alkopoligamia zapiski typa -goraczka w parku igiel jimsona(to juz calkiem subiektywnie, moj osobisty klasyk) -muzyka klasyczna pezeta -pih - kwiaty zla lista calkiem subiektywna, wiecej grezchow nie pamietam, zagraniczniakow nie pisze bo za cienki w uszach jestem Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 (edytowane) Pijani Powietrzem - Zawieszeni w Czasie i Przestrzeni Księga tajemnicza : Prologsorry, ale to nie jest temat o najgorszych płytach hip hopu aha, kolejny samozwańczy znawca wszystkiego i wszystkich. Podaj swoją listę miszczu. Co do pijani powietrzem to nie lubie takiego rapu, gdy gość pali trawke po czym nawija kompletne pierdoły i wydaje płyte. Anegdotke gdzieś znalazłem że tak właśnie powstała ta płyta, skład wpadł do studia, zrobił melanż i (pipi)ił głupoty, imo poziom bezsensownego grafomaństwa na poziomie luca, polowa płyty traktuje o tworzeniu płyty. Co do kalibra to dobry skład, i bardzo go szanuje ale pomijając sentyment pierwsza płyta jest po prostu zła. Archaiczna, dziś kompletnie niesłuchalna. Znowu sie naćpali wszyscy, grają nawiedzony rap, i widać że chcą być gravedigazz, szkoda że kompletnie nie słychać co rapują, a jak słychac to są kompletne głupoty. Zresztą nagrywając tą płyte chłopaki mieli z 17 lat, bez sensu troche uznawać ją za najlepszą w dyskografii, a za jedną z najlepszych to w ogóle o boże. Co do późniejszej Paktofoniki to subiektywnie bardzo lubie tą płyte, jednak w porównaniu z Muzyką Klasyczną, Światłami miasta, Ostr, czy nawet Na Legalu to jest cienko niestety. Uważam te płyty (Kinematografia, Księga Tajemnicza) za przereklamowane Edytowane 9 sierpnia 2013 przez Sugan Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 (edytowane) Co do kalibra to dobry skład, i bardzo go szanuje ale pomijając sentyment pierwsza płyta jest po prostu zła. Archaiczna, dziś kompletnie niesłuchalna. Znowu sie naćpali wszyscy, grają nawiedzony rap, i widać że chcą być gravedigazz, szkoda że kompletnie nie słychać co rapują, a jak słychac to są kompletne głupoty. Zresztą nagrywając tą płyte chłopaki mieli z 17 lat, bez sensu troche uznawać ją za najlepszą w dyskografii, a za jedną z najlepszych to w ogóle o boże. Ladnie to ujales. Z 2 strony skoro nagrywali to na haju i to ze szczerej zajawki powstalo to wyszlo im to delikatnie mowiac zajebiscie. No i robieniu czegos ze szczerego serca 17 latkom ciezko odmowic. Edytowane 10 sierpnia 2013 przez 2razyjot Cytuj
Duki 105 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Esham - KKKill the Fetus Nas - Illmatic Jay - Z Reasonable Doubt Xzibit - Restless Foesum - Perfection Wu Tang Clan - Enter the Wu Tang Eminem - The Eminem Show Rakim - The Master Big Pun - Capital Punishment Notorious BIG - Ready to Die Dr Dre - Chronic 2001 Eis - Gdzie jest Eis? Tede - SPORT Slums Attack - Na legalu? Ten Typ Mes - Zamach na przeciętność WWO - W Witrynach Odbicia/We Własnej Osobie Pezet - Muzyka Klasyczna Gural - Opowieści z Betonowego Lasu Słoń - Chore Melodie Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 2001 Ready To Die Blueprint/Black Album Eminem Show Illmatic MBDTF (TAK!) Zamach Na Przeciętność to takie pierwsze skojarzenia po przeczytaniu tytułu tematu, ale jest tego wincy, ale jestem jeszcze trochę naje.bany i mi się nie chce zastanawiać Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 "Ready To Die" "Operation Doomsday" "Capital Punishment" "Doggystyle" "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" "The Blueprint" "good kid, m.A.A.d city" "Illmatic" "Tical" "Enter The Wu-Tang" A z Polski to "Alkopoligamia: Zapiski Typa", oraz "Nastukafszy". Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 no no no, niby z Zawiercia, a takie dobre rapy poleca Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 http://www.lastfm.pl/user/Rozilsky Zapraszam. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (pipi)a zapomniałem o pieskimstylu, jak (pipi)a mogłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi