Gawlick 7 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Ja tak jak we wszystkich GT na początek tania i mocna Celica z 93. FR i 276 kucy jak pamiętam Cytuj
Beck 3 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Ja zrobilem licencje NATIONAL B na braz dostalem Pontiaca Sunfire, sprzedałem VW Lupo za licencje NATIONAL A potem jeździłem tym Pontiac-iem na Beginners race (polecam taki wyścig w którym wiesz że raczej wygrasz) dobiłem do 20k i kupiłem Lancera Evo VII. Ten samochód naprawdę daje radę, jak masz kierownicę to koniecznie skrzynia manualna. Na początku jest trochę ciężko ale jak już się przyzwyczaisz to wyciśniesz z tego auta naprawdę wiele. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Albo zrob transfer z GT3 lub Prologue Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Albo zrob transfer z GT3 lub Prologue 1) Save z GT3 daje 100 tys. Cr. 2) Save z GT4:P daje nam od razu zaliczone licencje B i A na brąz. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 A gdyby zachcialo Ci sie w GT3 to zalatw GT Concept - 10.000.000 cr.+ ;] Cytuj
Minishcap 0 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 gram w gt4 wersje ntsc ale chcialbym zamienic teraz na wersje pal i teraz pytanko czy save z ntsc bedzie dzialal na pal? Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 (edytowane) gram w gt4 wersje ntsc ale chcialbym zamienic teraz na wersje pal i teraz pytanko czy save z ntsc bedzie dzialal na pal? Save z NTSC nie działa z PAlową grą i odwrotnie. Czemu chcesz wymienić przecie NTSC jest lepsza? Progresive Scan i wjększe poczucie prędkości. Piotr szybszy Edytowane 31 marca 2008 przez FLooK Cytuj
Minishcap 0 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 pare nowych samochodow ale jesli nie dziala to troche lipa bo mam sporo zlotych medali zrobionych w licencjach nad ktorymi bylo troche meczarni Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Dla 23 samochodów nie warto, uwierz . Masz Progressive Scan, tego zazdrościły miliony europejczyków, a ty marudzisz... Cytuj
Minishcap 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 az 23 samochody hm ja slyszalem o 10 moze masz liste tych 23 samochodow zwazywszy na to ze licencja A i B pokryta cala zlotem PAL sobie odpuszcze Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 1. Jaki wpływ na jazdę mają rożne typy opon? 2. Co zmienia włączone TSM i ASM? Może da ktoś linka do poradnika gdzie będa wytłumaczone takie kwestie, może być po ang. Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 1. Jaki wpływ na jazdę mają rożne typy opon? 2. Co zmienia włączone TSM i ASM? Może da ktoś linka do poradnika gdzie będa wytłumaczone takie kwestie, może być po ang. Im "miększe" opony tym lepsza przyczepność kosztem ich trwałości. Najlepiej załóż sobie najpierw opony z serii N, a później z serii R - od razu zobaczysz jak wpływ mają opony TSM i ASM to systemy kontroli trakcji i antypoślizgowe kół. Włączając je, auto jest duużo bardziej łagodne w prowadzeniu, ale niestety kosztem osiągów. Po prostu bez systemów można uzyskać lepsze czasy, choć wiadomo, wtedy trzeba bardziej uważać w trakcie jazdy) Co do poradnika to wejdź sobie na www.gtplanet.net - na pewno coś sobie tam znajdziesz. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Tutaj znajdziesz podstawowe informacje http://www.gamefaqs.com/console/ps3/game/942026.html Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 mam problem z zaliczeniem --A-Spec Expert-Dream Car Championship --A-Spec Extreme-like the wind jakie auto najlepiej kupic zeby wygrac bez problemu.... thx Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 dopusci mnie do wyscigu ?? którą?? roznia sie cena ktora wystarczy ??? Cytuj
vip77 250 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci Też nie można. One są tylko do próby czasowej. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 zwykla w wersji standartowej. byla ostatnio do kupienia w tym specjalnym salonie kolekcjonerskim czy jakos tak to sie nazywa. bolidem ferrari '10 nie mozna brac udzial w zawodach tym starszym nie wiem ale pewnie tez nie wpusci Też nie można. One są tylko do próby czasowej. to co mam zakupic ma na to 9 mln ??? Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Formula Gran Turismo - ok. 4,8 mln Cr. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Mam pytanie odnośnie płatnych DLC. Jeśli zakupię DLC z samochodami to gdzie one są dostępne? W trybie kariery do kupienia i w arcade od razu ? Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Dostajesz je jako karty podarunkowe w GT Mode, a w Arcade są do wyboru. Musisz je tylko wcześniej "zainstalować" w grze w specjalnej zakładce w mainie. 1 Cytuj
Hal Emmerich 274 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Nie, nic nie trzeba kupować. Po nabyciu DLC dostaniesz kupony do zrealizowania w GTLife, takie same, jakie dostaje się po wygranych wyścigach. Po ich zrealizowaniu u Dostawcy samochodów, auta po prostu pojawią się w garażu. Potem możesz sobie ewentualnie dokupić kopie samochodów z DLC w salonach poszczególnych marek. A w arcade dostępne będą bodajże wtedy, kiedy dodasz je do "Ulubionych" w trybie GTLife. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi