zajman 18 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dokładnie Ponadto potrzebuje wszystko 'na papierze ' bo gram głównie w pociągu którym cisne prawie 5 h . Także musze to obadać!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić Miszcze Tekken'a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić Miszcze Tekken'a 3 He, he niezłe te filozofie osiedlowych mistrzów. Trzeba kolesiom o T3O powiedzieć, będą mogli sprawdzić swoje teorie w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ale z Lawem to się tak dużo znowuż nie pomylili:). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Czy w Tekkenie 5 można mieć dwa konta ? Tzn Z pada nr 1 mam swoje stopnie i z drugiego tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 1 karta pamięci = 1 konto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Czy na PSP (T:DR) ciężej wyrywa się z rzutów niż na PS3 które jest podłączone do zwykłego kineskopowca ? Ostatnio zacząłem ćwiczyć wyrywanie i idzie mi znacznie gorzej niż kiedyś na PS2, ale czytałem też że wyświetlacze w PSP mają spore opóźnienie, może to dlatego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Niestety ale zmartwie cie. Wyrywanie na psp jest latwiejsze (wieksze okienko). A po mimo ze wyswietlacz jest firmy sharp to lagow na nim nima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W Tekkenie 5 w trybie arcade co jakiś czas wyskakuje mnożnik zdobytej kasy. Jakoś się go zatrzymuje czy przebiega to automatycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mam jeszcze jedno pytanie. Jakie ustawienia mają profesjonalni gracze w Tekkena pod przyciskami: L2,L2, R1 i R2 ? Są jakieś stałe przyporządkowania przyjęte czy każdy gracz indywidualnie konfiguruje pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W Tekkenie 5 w trybie arcade co jakiś czas wyskakuje mnożnik zdobytej kasy. Jakoś się go zatrzymuje czy przebiega to automatycznie ? Automatycznie. Mam jeszcze jedno pytanie. Jakie ustawienia mają profesjonalni gracze w Tekkena pod przyciskami: L2,L2, R1 i R2 ? Są jakieś stałe przyporządkowania przyjęte czy każdy gracz indywidualnie konfiguruje pada ? Prosi grają na stickach bez bindów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) Chyba już wiem w czym rzecz. Niechcący w menu wcisnąłem select i okazało się że procek był cały czas ustawiony na 333mhz, przestawiłem na default i teraz wyrywam się z wiekszości rzutów (i gra wydaje się ciut wolniejsza). Ale muszę to jeszcze później sprawdzić, bo możliwe że sobie to zasugerowałem, albo tak podziałał na mnie Tiger którego wypiłem 20 min. temu . Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Mam jeszcze jedno pytanie. Jakie ustawienia mają profesjonalni gracze w Tekkena pod przyciskami: L2,L2, R1 i R2 ? Są jakieś stałe przyporządkowania przyjęte czy każdy gracz indywidualnie konfiguruje pada ? oczywiście każdy Sztaby ustawia pod siebie. u mnie zawsze jest to: L1 - rp+lk , R1 - rp+rk L2 - lk+rk , R2 - lp+rp chodź od pól roku gram na Sticku Edytowane 24 Września 2009 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ehh,powiedzcie mi jak zrobić Talona Hwoarangiem z RFF ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ehh,powiedzcie mi jak zrobić Talona Hwoarangiem z RFF ;d 3+4,n,f,n,d/f+4 (przy dobrym treningu prawie niezauwazalna zmiana postawy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 kk poćwicze ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Moglibyście podać jakąś dobrą postać dla początkującego? Zależy mi na graniu offline z kompem i raz na ruski rok z kolegą. Oboje jesteśmy noobkami Chciałbym postać prostą w obsłudze, bo mój manual + pad od Xa = katastrofa; oraz postać z jakimiś w miarę efekciarskimi ciosami (żeby fajnie wyglądały, nie muszą być mocne ). Wziąłem sobie Lili, którą już męczyłem na PSP, ale fajnie by było ograć coś nowego. Może Raven? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Nie napisałeś, o którą część chodzi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No o szósteczkę oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Panda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kalinho Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Mam jeszcze jedno pytanie. Jakie ustawienia mają profesjonalni gracze w Tekkena pod przyciskami: L2,L2, R1 i R2 ? Są jakieś stałe przyporządkowania przyjęte czy każdy gracz indywidualnie konfiguruje pada ? w starych tekkenach chyba (stary jestem i nie pamiętam) nie można było przyporządkować dowolnego klawisza do dowolnej akcji. zamiast tego było chyba ze 3 ustawienia do wyboru. dlatego też niejako dla mnie standardowym ustawieniem jest to ze starych teczkkenów: R2 - dwie ręce L2 - dwie nogi R1 - prawy rzut (czyli w przypadku PlayStation - trójkąt plus koło aka 2+4) L1 - lewy rzut (czyli w przypadku PlayStation - kwadrat plus x aka 1+3) btw - Prosi grają na stick'ach Edytowane 26 Października 2009 przez Kalinho Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) No o szósteczkę oczywiście. W takim razie sprawdź Fenga. Łatwy do opanowania, silny i ze stosunkowo efektownymi ciosami (f+3,4 czy ciosy z postawy). Edytowane 26 Października 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Panda śmierdzi. Di dzięki za poradę. Jeszcze pytanie, a Raven jak trudny jest w opanowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Właśnie stwierdziłeś że główna postać mistrza Di śmierdzi Raven jest trudny, może ci to Sway potwierdzić. Sam się przekonał że juggle i ściany nim nie są takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Panda śmierdzi, bo dostała nowy cios z bąkiem. Niemniej nie można tak brzydko o niej mówić, bo za to łatwo zaliczyć kopa takimi kapciami: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi