złoty 4 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 dzięki za odpowiedz.No właśnie o koniec juggla mi chodzi Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 co te literki i cyferki oznaczaja np +2 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Jak wykonać Brucem cios zwany double elbow ? (proszę o podanie wg. oznaczeń z ps2 [kwadrat, strzałka w przód, kółko itp ] ) Dzięki Cytuj
Di 847 Opublikowano 21 grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 grudnia 2009 dół+przód+kwadrat,trójkąt W grze jest coś takiego jak PRACTICE MODE, a tam COMMAND LIST... Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Jak w t6 zrobic zrzut ekranu i go przeslac na csl? Cytuj
Di 847 Opublikowano 21 grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 grudnia 2009 Zdjęcie aparatem lub screen przy wykorzystaniu kart TV. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 A nie można tych screenów zrobionych przez ps3 wrzucić jakoś na pendive'a? Cytuj
Di 847 Opublikowano 21 grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 grudnia 2009 O tej opcji zapomniałem. Jak się robi zrzuty z PS3? Cytuj
VHO 3 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 W trakcie gry naciskasz PS button i w obrazach jest opcja capture screen, czy jakoś tak. Klikasz i masz jotpega:) Cytuj
Gość kufir Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 dół+przód+kwadrat,trójkąt W grze jest coś takiego jak PRACTICE MODE, a tam COMMAND LIST... Dzięki, zaraz sprawdzę. Wiem że jest taka bardzo pomocna opcja, ale nie ma tam wszystkich ciosów podanych niestety (a może stety? ) Cytuj
Di 847 Opublikowano 21 grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 grudnia 2009 Ale takie podstawowe jak d/f+1,2 są. Listę ciosów możesz ewentualnie znaleźć TUTAJ, wcześniej zagłębiając się w LEGENDĘ. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Dzięki. Gram na Very Hardzie, pokonuje większość przeciwników w trybie Arcade, natomist ZAWSZE powtarzam walkę po kilka razy gdy walczę z postacią płci żeńskiej. Te baby są takie potężne gdy gra nimi konsola czy tylko tak mi się wydaje ? Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Też kiedyś tak miałem,pograj troche tymi babami a będziesz wiedział jak się przed nimi bronic Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Do czego służy Jinowy Mental Awarness (1+3+4, nie b+1)? Czym się różni: Mishimy, Anna od Niny, Kuma od Pandy, Eddie od Christie? Nie chodzi mi o listę ciosów tylko ogólnie np. Kuma jest szybsza, a Panda zbiera więcej hpków. Kazuya ma fajniejsze juggle, a Heniek okizeme etc. Cytuj
Di 847 Opublikowano 22 grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 grudnia 2009 O Mishimach za długo się rozpisywać, bo mają zbyt wiele różnych cech. Anna i Nina -> dwie zupełnie różne postaci (juggle, zgadywanki, okizeme etc.) Kuma i Panda -> w poprzedniej części Kuma miała jednego juggle'a więcej, w T6 nie wiem, czy tak jest; no ale te postaci są w jednym slocie Christie i Eddy -> różne animacje rzutów (Christie chyba dalej ma po niektórych gwaranty), inny zasięg (ponoć Eddy ma trochę lepszy) Oczywiście powyższe postaci mają również różne przedmioty do ubrania. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 czy w filmie Tekken beda juggle, bo nie wiem czy ogladac? Na trailerze niestety nie widzialem ;[ To znaczy ze nie bedzie Kazuyi robiacego 5x "duriya!" elektryka? Ktos wie czy w filmie beda sciany? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Oficjalnie już ogłoszono że ścian nie będzie, akcja toczy się w lesie. Lepiej nie zadawaj głupich pytań tylko kupuj w końcu konsole i szykuj sie na ssf4 ;]]] Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Gram w Tekkena 5 DR na psp, zauważyłem, że niektórymi postaciami bardzo ciężko jest wykonać zwykły cios kwadratem. Na przykład cios Julii 1,1,1 po prostu nie da się zrobić w normalny sposób, muszę nawalać w kwadrat jak najszybciej i dopiero po chwili wychodzi. Coś nie tak z konsolą czy tak ma być? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Bo to nie jest 1,1,1 tylko 1~1,1 W 5.0 była też wersja 1,1,1, która nie była nawet NCc. Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Panowie, mam pytanie. Grywamy sobie u znajomego w T6 i jest pewien problem, a u siebie nie mam nawet jak sprawdzic bo mam 1 pada, a wiec : czy da sie przypisac L/R dla pada oznaczonego np. numerem 2? W konfiguracji jest tylko 1 pad i to ten z nr 1. Jesli bylo to przepraszam, ale i prosilbym o odpowiedz bo jednak uzywa sie tych przyciskow - tak, wiem, "prawdziwi" nie uzywaja, hehe , prawdziwi tez nie graja na padach. Cytuj
Di 847 Opublikowano 30 stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 stycznia 2010 Można to zrobić, ale dopiero w walce. Drugi gracz musi nacisnąć Start. Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Można to zrobić, ale dopiero w walce. Drugi gracz musi nacisnąć Start. Stary, no po prostu z nieba mi spadasz Serdecznie dziekuje. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 ok Moja siostra dorwala T6 i widze ze ma ogromne problemy, jako ze ja nie moge jej pomoc ( zatrzymalem sie na t3 jak pokonac to cos w arcade mode stage 7? taki dziwny robot? i jaka postacia najlatwiej pokonac tego dziwnego krysztalowego smoka w ostatniej rundzie? zal mnie sie jej robi jak wchodze do pokoju widze na liczniku 25 minut i ostatnia runda. wracam za jakis czas a tam na liczniku 1h 25 minut i dalej ta runda:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi