janix 0 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 (edytowane) Na robota nie mam zbytnio sposobu, pokonałem go paulem grając dość uważnie i używając ciosów nieblokowalnych, żeby odejmować sporo energii. Natomiast Azazel jest dziwny, bo blokuje nawet podczas atakowania, co zaprzecza prawom tekkena. Ale zdaje się, że i na to jest sposób. Trzeba się wbijać w to wolne okienko, w którym jest podatny na ataki. Bierzesz Lee i robisz 1,2~n~1,2~n~1,2~n~1,2~n~1,2~n~1,2 itd. możliwe, że to pomoże. edit: Sorry powinno być 1,2,p,n, 1,2,p,n itd. czy raczej w notacji dać 1,2~p~N,1,2~p,N Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi. Edytowane 9 marca 2010 przez janix Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 ok Moja siostra dorwala T6 i widze ze ma ogromne problemy, jako ze ja nie moge jej pomoc ( zatrzymalem sie na t3 jak pokonac to cos w arcade mode stage 7? taki dziwny robot? i jaka postacia najlatwiej pokonac tego dziwnego krysztalowego smoka w ostatniej rundzie? zal mnie sie jej robi jak wchodze do pokoju widze na liczniku 25 minut i ostatnia runda. wracam za jakis czas a tam na liczniku 1h 25 minut i dalej ta runda:D pozdrow siostre Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 (edytowane) Chciałem zrobić update rankingu w DR na psp, update`uje mi tylko gold rush, wtf? inne mam niby puste, ale w personal ranking są wyniki, co zrobic? Edytowane 30 marca 2010 przez mate5 Cytuj
Juni0r 0 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Namów ludzi żeby znowu zaczęli grać w DR Cytuj
S.T.A.R.Z.E.C 0 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Witam. Mam pytanie/proźbe tzn. nie moge ściagnać duchów z T6 na PSP z tekkenzaibatsu pomimo, że jestem zarejestrowany. Można gdzieś uzyskać z innego źródła duchy ludzi którzy udostepniają swoje ? Cytuj
moha 144 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Tv crt będzie dobrym rozwiązaniem do gry w tekkena? Bo muszę kupić coś taniego i słyszałem że na crt nie ma chyba za wielkich lagów, tru iz dat? Ps przez 'tv crt' rozumiem taki tv z dupą Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Tv crt będzie dobrym rozwiązaniem do gry w tekkena? Najlepszym Cytuj
moha 144 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Jakie jest największe, najaktywniejsze anglojęzyczne forum dot. tekkena? Jest jakaś dobra strona na której w czytelny sposób jest zebrane wszystko dot. tekkena 6, jakaś wikia lub coś? Jakie jest największe, najaktywniejsze anglojęzyczne forum dot. tekkena? Jest jakaś dobra strona na której w czytelny sposób jest zebrane wszystko dot. tekkena 6, jakaś wikia lub coś? Cytuj
HiKrush 0 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Jakie jest największe, najaktywniejsze anglojęzyczne forum dot. tekkena? Jest jakaś dobra strona na której w czytelny sposób jest zebrane wszystko dot. tekkena 6, jakaś wikia lub coś? Jakie jest największe, najaktywniejsze anglojęzyczne forum dot. tekkena? Jest jakaś dobra strona na której w czytelny sposób jest zebrane wszystko dot. tekkena 6, jakaś wikia lub coś? www.tekkenzaibatsu.com Cytuj
złoty 4 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Cholera jak zrobić sidestep cancel??? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Naciskając jakikolwiek przycisk, na przykład tył ;] Cytuj
Plugawy Luka 0 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Siema! Jestem nowy tutaj i gram w Tekken'a tz. że nie uważam tej gry za wypełniacz popijawy namaszczony durnym mashowanie pada. Aczkolwiek pierwszy raz jestem na forum poświęconym tej grze(wszystkiego nauczyli mnie ziomki oraz dni i noce w practice mode) i w ogóle nie rozumiem zapisu ciosów, którego tu używacie. Mogę prosić o jakąś legendę? Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Tutaj masz wszystko opisane: http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=13 Szukałem na backdash.pl ale znaleźć nie mogłem. 1 Cytuj
Plugawy Luka 0 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Tutaj masz wszystko opisane: http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=13 Szukałem na backdash.pl ale znaleźć nie mogłem. Spoko to w zupełności wystarczy, ! No to idę rozkodowywać Wasze wskazówki i łoić jakiś plebs ^_^ Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Pokaże mi ktoś filmik, wszystkie łamania kingiem w tekkenie 3? Były to rzuty połączone w jedno combo zabierające chyba z 90% energii. A piszę o tym bo na „portalu ze śmiesznymi obrazkami” ludzie wspominają TK3. No i tak se przypomniałem. Na hardzie może z 2 razy w życiu widziałem Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 On 11/20/2022 at 1:39 PM, grzybiarz said: Pokaże mi ktoś filmik, wszystkie łamania kingiem w tekkenie 3? Były to rzuty połączone w jedno combo zabierające chyba z 90% energii. A piszę o tym bo na „portalu ze śmiesznymi obrazkami” ludzie wspominają TK3. No i tak se przypomniałem. Na hardzie może z 2 razy w życiu widziałem Klepałem kiedyś te combosy. Piękne czasy. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi