Opublikowano 30 października 200915 l A gdzie jest temat, w ktorym wymieniamy sie kontaktami odnosnie sparrow? Stare nie wiedziec czemu zostaly pozamykane...
Opublikowano 30 października 200915 l W której części Tekkena pojawiło się uniwersalne low parry d/f? nie jestem na 100% pewny ale chyba w tagu. p.s. rotfl jeszcze sie nie przyzwyczaiłem że zawsze na początku jest pierwszy post xD Edytowane 30 października 200915 l przez Pitrex
Opublikowano 31 października 200915 l jak dobrze uciec spod sciany w teken6? albo zrobic takie mega wstanie z butem czy cos
Opublikowano 31 października 200915 l Autor Po combie na ścianę po prostu rób rolla w bok. Jak nie zrobisz, to możesz dostać kolejnymi atakami.
Opublikowano 31 października 200915 l Autor Jakie turbo wstawanie? Sprężynka z ziemi? Czy zwykłe wstanie z nogą (podcinka/mid)? Edytowane 31 października 200915 l przez Di
Opublikowano 31 października 200915 l uwierz ze na tym poziomie co gram z kolega nie jest karalna, totez pytanie aktualne, jaka kombinacje przyciskow musze zastosowac by ja aktywowac?
Opublikowano 31 października 200915 l MEGA wstawanie z butem tudzież TURBO wstawanie z butem to techniki śmierci,a dla kogo to się sam przekonasz jak pograsz z lepszymi...
Opublikowano 19 listopada 200915 l jest jakis "faq" w sieci gdzie byloby sprawnie i zwiezle wytlumaczone jak sie piluje pady od x360?
Opublikowano 19 listopada 200915 l jest jakis "faq" w sieci gdzie byloby sprawnie i zwiezle wytlumaczone jak sie piluje pady od x360? Mogę taki nakręcić, a będzie się nazywał "Teksańska masakra piłą mechaniczną 360". Napisz dokładnie o co ci chodzi i to nie tutaj tylko w Hardware.
Opublikowano 19 listopada 200915 l więc drogi kolego chodzi mi dokladnie o to, ze rozkrecajac pada (x360) i w odpowiedni sposob rasując "krzyzak" tam gdzie trzeba, uzyskujemy efekt krzyzyka bardzo zbilozny do tego z ps3. pytanie brzmi tak samo jak wyzej............ a moze powinno brzmiec czy w ogole ktoś z Was wie o czym mowie? hehe
Opublikowano 20 listopada 200915 l Hmm. w takim razie zadaj pytanie we właściwym miejscu, to może przekonasz się czy ktoś wie xD podpowiem że w dziale Hardware...
Opublikowano 21 listopada 200915 l Hej, mam 2 pytanka: 1. jak wyrywać się z rzutów ? 2. jak zrobić panterkę ? Jest to chyba cios który ma każda postać i robi się ją z leżenia. I bonusowe - znacie jakiś uniwersalny sposób na "dobre wstanie" ? Chodzi o to, że w ostatnim dojo położenie na deski = co najmniej połowę paska życia mniej (krew już mnie zalewa >_<)... (chodzi mi o Dark Resurection na PSP) Edytowane 21 listopada 200915 l przez garam
Opublikowano 21 listopada 200915 l Przejrzyj cały ten temat znajdziesz odpowiedzi na twoje pytania bo pojawiają się dość często .
Opublikowano 21 listopada 200915 l Z rzutów wyrywasz się poprzez wciśnięcie 1,2 lub 1+2 - w zależności od tego jakiego rzutu użyje przeciwnik (z 1+3 wyrywasz się naciskając 1, z 2+4 - 2, a z 1+2 - 1+2). Rozpoznać który rzut idzie można patrząc na ręke, którą przeciwnik próbuje cię złapać (1+3 - lewa ręka, 2+4 - prawa ręka, 1+2 - obydwie ręce). Nie jest to proste i wymaga niezłego refleksu, no i ogrania. Uniwersalny sposób wstawania to techroll (1 lub u+1 w momencie uderzenia ziemi), ale nie zawsze jego wykonanie jest możliwe ze względu na ciosy przybijające do ziemi - wtedy trzeba kombinować ;] Co do panterki, to nie napiszę Ci jak się ją robi, bo tylko wyrządziłbym tobie krzywde.
Opublikowano 22 listopada 200915 l Nowym w temacie Tekkena polecam kanał: http://www.youtube.com/user/LevelUpYourGame
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Dlaczego krzywdę ? Nie jestem jakiś nie wiadomo jak początkujący - gram jeszcze od PSX'a a w DR jestem na ostatnim dojo (jako Lili, Chworangiem zbytnio nudziły mnie poprzednie doja by grać w ten tryb ) więc raczej nauczę się ją robić tylko w odpowiednim momencie. Edytowane 10 grudnia 200915 l przez garam
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Chworangiem Kim? Panterke robisz b,b+3+4 kiedy leżysz na plecach . Lepiej nie rób tego na pałe
Opublikowano 12 grudnia 200915 l W której części Tekkena pojawiło się uniwersalne low parry d/f? Nevan z konta Solo: Uniwersalne parry zostało dodane w Tagu.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l jak mam wykonać rzut w powietrzu armor kingiem Practice załącz, tam masz wszystko ładnie pokazane. GS robisz: f,hcf+1, a iSW f,f,f+2+4. W sumie prosta rzecz, ale schody pojawiają się jak chcesz to posadzić na koniec juggla