Opublikowano 21 grudnia 200915 l Jak wykonać Brucem cios zwany double elbow ? (proszę o podanie wg. oznaczeń z ps2 [kwadrat, strzałka w przód, kółko itp ] ) Dzięki
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Autor dół+przód+kwadrat,trójkąt W grze jest coś takiego jak PRACTICE MODE, a tam COMMAND LIST...
Opublikowano 21 grudnia 200915 l A nie można tych screenów zrobionych przez ps3 wrzucić jakoś na pendive'a?
Opublikowano 21 grudnia 200915 l W trakcie gry naciskasz PS button i w obrazach jest opcja capture screen, czy jakoś tak. Klikasz i masz jotpega:)
Opublikowano 21 grudnia 200915 l dół+przód+kwadrat,trójkąt W grze jest coś takiego jak PRACTICE MODE, a tam COMMAND LIST... Dzięki, zaraz sprawdzę. Wiem że jest taka bardzo pomocna opcja, ale nie ma tam wszystkich ciosów podanych niestety (a może stety? )
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Autor Ale takie podstawowe jak d/f+1,2 są. Listę ciosów możesz ewentualnie znaleźć TUTAJ, wcześniej zagłębiając się w LEGENDĘ.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Dzięki. Gram na Very Hardzie, pokonuje większość przeciwników w trybie Arcade, natomist ZAWSZE powtarzam walkę po kilka razy gdy walczę z postacią płci żeńskiej. Te baby są takie potężne gdy gra nimi konsola czy tylko tak mi się wydaje ?
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Też kiedyś tak miałem,pograj troche tymi babami a będziesz wiedział jak się przed nimi bronic
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Do czego służy Jinowy Mental Awarness (1+3+4, nie b+1)? Czym się różni: Mishimy, Anna od Niny, Kuma od Pandy, Eddie od Christie? Nie chodzi mi o listę ciosów tylko ogólnie np. Kuma jest szybsza, a Panda zbiera więcej hpków. Kazuya ma fajniejsze juggle, a Heniek okizeme etc.
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Autor O Mishimach za długo się rozpisywać, bo mają zbyt wiele różnych cech. Anna i Nina -> dwie zupełnie różne postaci (juggle, zgadywanki, okizeme etc.) Kuma i Panda -> w poprzedniej części Kuma miała jednego juggle'a więcej, w T6 nie wiem, czy tak jest; no ale te postaci są w jednym slocie Christie i Eddy -> różne animacje rzutów (Christie chyba dalej ma po niektórych gwaranty), inny zasięg (ponoć Eddy ma trochę lepszy) Oczywiście powyższe postaci mają również różne przedmioty do ubrania.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l czy w filmie Tekken beda juggle, bo nie wiem czy ogladac? Na trailerze niestety nie widzialem ;[ To znaczy ze nie bedzie Kazuyi robiacego 5x "duriya!" elektryka? Ktos wie czy w filmie beda sciany?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Oficjalnie już ogłoszono że ścian nie będzie, akcja toczy się w lesie. Lepiej nie zadawaj głupich pytań tylko kupuj w końcu konsole i szykuj sie na ssf4 ;]]]
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Gram w Tekkena 5 DR na psp, zauważyłem, że niektórymi postaciami bardzo ciężko jest wykonać zwykły cios kwadratem. Na przykład cios Julii 1,1,1 po prostu nie da się zrobić w normalny sposób, muszę nawalać w kwadrat jak najszybciej i dopiero po chwili wychodzi. Coś nie tak z konsolą czy tak ma być?
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Bo to nie jest 1,1,1 tylko 1~1,1 W 5.0 była też wersja 1,1,1, która nie była nawet NCc.
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Panowie, mam pytanie. Grywamy sobie u znajomego w T6 i jest pewien problem, a u siebie nie mam nawet jak sprawdzic bo mam 1 pada, a wiec : czy da sie przypisac L/R dla pada oznaczonego np. numerem 2? W konfiguracji jest tylko 1 pad i to ten z nr 1. Jesli bylo to przepraszam, ale i prosilbym o odpowiedz bo jednak uzywa sie tych przyciskow - tak, wiem, "prawdziwi" nie uzywaja, hehe , prawdziwi tez nie graja na padach.
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Autor Można to zrobić, ale dopiero w walce. Drugi gracz musi nacisnąć Start.
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Można to zrobić, ale dopiero w walce. Drugi gracz musi nacisnąć Start. Stary, no po prostu z nieba mi spadasz Serdecznie dziekuje.
Opublikowano 5 lutego 201015 l ok Moja siostra dorwala T6 i widze ze ma ogromne problemy, jako ze ja nie moge jej pomoc ( zatrzymalem sie na t3 jak pokonac to cos w arcade mode stage 7? taki dziwny robot? i jaka postacia najlatwiej pokonac tego dziwnego krysztalowego smoka w ostatniej rundzie? zal mnie sie jej robi jak wchodze do pokoju widze na liczniku 25 minut i ostatnia runda. wracam za jakis czas a tam na liczniku 1h 25 minut i dalej ta runda:D