Skocz do zawartości

Koncerty-relacje i terminy.

Featured Replies

Opublikowano

jesli jestes ze slaska i sluchasz tamtejszych rapsow:

847f68f94d.jpg

sorry ze taki duzy ten plakat

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 530
  • Wyświetleń 191,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Aaaaa wreszcie ;D

Szkoda tylko, że nie w Słowianinie, ale i tak się jaram ;p

1277157813.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

pod koniec października w Stodole wystąpi Public Enemy! Bez kitu, chyba się przejdę. Ciekawe czy będą grać dużo starych klasyków, bo co oni teraz wydają to pojęcia nie mam.

Opublikowano

A pod koniec listopada też w stodole methodman & redman. Tak samo jak public enemy po 140 zl ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

He he he, jak to jest, że nikt do tej pory nie skomentował freestyle'a Ryśka na Public Enemy?1

Jak dla mnie bomba, :rolleyes: z 15 lat temu był młody i gładki, kiedy zdarzyło mu się to samo z Ice-T, teraz jest stary i brzydki, a poszło mu równie mocno. Tak trzymać Ryśku Peja. :potter:

http://www.youtube.com/watch?v=3zM49INDCPc&feature=related

Opublikowano

Ech... Na temat tego pana nie będę się wypowiadał. Nie wiem jak można słuchać jego "muzyki", po zrobieniu z siebie debila i największego hipokryty w polskim rapie (chyba wiadomo o co biega?). Freestyle słaby, porównywalny do "strupów z kupy". Aha, co to za pajac wyma(pipi)ący rękami obok Ryśka?

Opublikowano

Btw., nie jaram się tym co mówi się o Ryśku Ryszardzie.

Opublikowano

Ja też się tym nie jaram, ale niestety to jest prawda.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tetris zniszczyl w Toruniu. Mega charyzma i ogień. Mimo tak slabej publiki(tylko true fani na(pipi)iali pod 'sceną' HEHE), a klub jest jednym wielkim kiblem to i tak dal radę. Zaje.biście wypadl też Azja z Kosą i DJ'em Bajerem, wiadomo że co dobre to Bydgoskie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba pierwszy raz w ich życiu!

cofam to pierwszy raz mesa w szczecinie był na wbs 3

Edytowane przez asfalt

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta "gay-fi" banda zrobiła taki koncert na ostatnim, że nawet ludziki z czech mnie pytali kto to?!

Ja głosowałem na WSRH i Hemp Gru

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

A ja na SumęStyli i 3W.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

(pipi) się dzieje na pomorzu.

Dzisiaj Mes, 12 lutego Bitwa o Cynk, a w marcu Pyskaty i Zeus <ok>.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj byłem na koncercie ostrego w Klubie Studio w Krakowie, poszedłem tylko dlatego że wygrałem bilet na fb. O ile muzycznie koncert był dobry, tak ciągłe gadanie o miłości do żony było nudne, wystarczy że wspomina o tym co jakiś czas w kawałkach.