Skocz do zawartości

Koncerty-relacje i terminy.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio jak się z Tobą bawiłem na koncercie (chyba z Tobą) to straciłem zegarek - takie wspominki.

Aha, z tego co pamiętam to jesteś dość karłowaty, więc tego.

Edytowane przez janol
Opublikowano (edytowane)

rozi na ciebie też czekam z chłopakami - wpadaj! xD

Aha, z tego co pamiętam to jesteś dość karłowaty, więc tego

a ty chudy jak kij od miotły i od kwiatków oddychać nie mogłeś :P.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

no nie wiem adam billowi pewnie będzie się podobać, ale nie wiem jak ograniczona wrocławska publika hip-hopowa. po dziś dzień pamiętam borute na killaz group ;).

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Moj znajomy kiedys na koncercie slonia we wrzesni bodajze ogolnie pogowal se ku zazenoaniu hiphopowych glow i crowd surfing chcial wykonac, niestety ludzie go nie zlapali i wy(pipi)al ryjem w podloge

that day was a good day

Opublikowano

właśnie ciekawe czy wojtek (tak jesteśmy na ty :P) przyjedzie niezależnie czy tam na support czy na koncerciwo. podejrzewam, że nie przepuści ;).

Opublikowano

Kto w foruma wybiera się na Ejsapa ? Ja już mam bileciwo zakupione ! jaranko bardzo
Swoją drogą miałem wybierać się na Splash właśnie m.in. na Kendryka ale po ogłoszeniu, że znajdzie się na HHK chyba wybiorę tą właśnie opcję.
Przecież nie będę jechał na dziadowskiego Openera...

Opublikowano (edytowane)

przed billem to większe hardkory powinni doje.bać. już jakiś pichu.j czy inne wsrh byłoby spoko. ale dobrze, że nie grubsą xD.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

No ja osobiście na Eripe liczyłem. Medium mi tam zupełnie nie pasuje (choć fajnie, że będzie bo lubię bardzo), a KęKę to wiadomo, że rozpie.rdol będzie. Reszta mnie nie interesuje.

No Pihu też by był spoczko.

Opublikowano (edytowane)

64303_524133797625206_1387401776_n.jpg

tłusty mnie tylko intererere. ty bronksie wpadasz?

KAEN KUR.WA. no, ale może przez to może skusi się więcej młodych koleżanek w dresach prosto-elegancko xD.

Edytowane przez tk___tk