asfalt 439 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 Dobra robimy spis ludków na HHK. Ja jadę. Mogę z kimś skÓrwić bata i pośmiać się z roziego. Anyone? TK? mieszkasz we wro, nie ma chÓja, że nie będziemy razem na(pipi)iać na R.A. Ja jadę i mogę spalić bata i wpier.dolić asfaltowi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 Jeszcze trudniej będziesz miał przecież. A tak serio, to można coś przyszponcić, jestem na tak. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 (edytowane) Oby nie, Yabol :confused: Nie, to nie on. To byl Ńemy. O ile to co ma na necie jest bez szalu, tak na zywo typ po prostu ROZPIER.DALA Na zywo to jest polski Eminem, polaczony z bardziej hardkorowym brzmieniem. Dodatkowo jeszcze towarzyszyl mu typ co napierdalal rowno na perce. Oprocz tego jego freestyle - nie bylem w stanie rozpoznac kiedy sie zaczyna i konczy freestyle (tak zaje.bisty byl), dopiero ziomek mi zwrocil na to uwage. No i (pipi)a, ilu za(pipi)istych ludzi spotkalem. Najpierw dzieki roz(pipi)owi w PKP udalo mi sie w pociagu skolowac calkiem spora porcje zielska (3-4g za 9 dyszek - co prawda prawie same liscie, ale ilosciowo bylo b. ok, jakosciowo bylo ok; po wzieciu poprawki na ilosc, bylo za(pipi)iscie). A potem jeszcze tyle innych osob mnie czestowalo - jeden typ w szczegolnosci hojnie sie zachowal. Poczestowal najpierw 1, a potem 2 jointem z mixu jarania PL i Czeskiego. Bylo naprawde dobre, zeby nie my to na pewno nie dalby rady tego sam zjarac (chociaz z drugiej strony, pewnie po prostu by znalazl kogos innego, hehe). A w miedzyczasie i potem zreszta tez wiele innych poczestunkow napotkalem (nawet w tlumie inny nieznajomy koles poczestowal mnie joincikiem ). Generalnie za(pipi)isci ludzie byli - dalo sie zauwazyc ze wszyscy czuli klimat, bylo pro (to nie byl tlum randomow niczym na Openerze). Zreszta jak gadalem z DJem KRSa, to tez byl naprawde zachwycony polska publicznoscia. Edytowane 29 lipca 2013 przez Yabollek007 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 the city is clear LIKE ELDO COP ROBOOO gosciu na zywo imo jest nawet spoko, ale srednio sie muzyka jaram przyznac musze yabollek jaki narkus lol, wez sie : / Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 (edytowane) yabollek jaki narkus lol, wez sie : / Ej no A zreszta, wg. takich kryteriow to tam chyba polowa osob to byly narkusy Edytowane 29 lipca 2013 przez Yabollek007 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 http://www.hiphopkemp.pl/component/kunena/5-dojazd/41323-siema-szukam-dwoch-miejsc-z-lubuskiego?Itemid=0#41323 pomozta plis, jak kogos znacie kto bedzie lecial z moich okolic i ma wolne miejsca to dawac znac bo (pipi)a placic 180 zeta za yebany kempobus to tragedia jest Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 I jak znalazłeś coś? My jedziemy ze Szczecina przez Niemcy. Nie wiadomo tylko na ile samochodów. We wtorek się dowiem na stopro czy będzie opcja zarezerwowania tobie 2 miejsc. No tylko, że musiałbyś dojechać albo do Szn albo w okolice E36. Acha. Jedziemy jeden dzień wcześniej. Tzn jeden dzień przed b4 party będziemy już grzać dupę na jeziorku. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Ja przyjadę 21 po południu/wieczorem gdzieś. Z Farmerosem się już umówiliśmy na chlanie/trawkę, także Asfalt napisz na PW jak i co. Aha, uprzedzam, że przed Kendrickiem nie zażywam nic; ten koncert muszę pamiętać i roz(pipi)ę tam wszystkimi partiami i zmysłami. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 (pipi)a Asfalt moj drogi ziomeczku prawie ze bracie, mam transport ze swiebodzina do hradec za 36 zeta w jedno strone, ALE Z JEDNYM MIEJSCEM WOLNYM. Czyli, jade sam bez ziomka w razie czego. Dlatego tez mam tera zyciowa rozterke. Jechac samemu z jakimis randomowymi typami, czy co zreszta, sam tam pocisne, se namiocik rozloze i bede musial z jakimis randomowymi typami sie bawic no (pipi)a jego mac nie wiem nie widzi mie sie to jakies ajdija? Bo ogolnie stad robilibysmy ustaweczke forumingowa w skladzie rozi, asfalt, sztas i ja c'nie ja yebie jechac samemu czy nie Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Ja też jade sam i mam namiot 2 osobowy i biorę dużo śmiechawy Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 o jeszcze stanik bedzie Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 ej to ch,uj po dluzszej kminie jednak cisne na tego kempa stanik rozbijamy sie dzies niedaleko? wezcie mi na priwa numery telefonow przeslijcie ziomeczki co Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 13 sierpnia 2013 Opublikowano 13 sierpnia 2013 No ja też będę, rozbił bym się gdzieś obok kolegów z foruma bo sam jadę No i ważne pytanie - kiedy tam będziecie - 21 wieczorem, czy 22? Będę wcześniej w Pradze więc mogę być nawet 20 :S Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 masta ace 22 września we wrocławiu Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Skrzynke oproznij opróżniona. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Nie macie jakiegoś biletu normalnego w zanadrzu? Bo 4 dni pytam i wszystko sprzedane zanim się zdążę zapytać. Na tym forum kempowym szukam. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Wczas żeśta się obudzili z tymi biletami. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Miałem jechać za rok ale pewnie drugiej okazji zobaczyć Kendricka nie będzie Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 był ktoś tak w ogóle na wu w krakowie ? ja byłem, chłopaki dali radę, widać że na scenie czuli się zaje.biście, method robił stage divey, a dla rizy plus za stylówę Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 na openerze 50 minut pobrykał. ciekawe jak tutaj bedzie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 W planie jest godzinę, co i tak według mnie jest za krótkim czasem. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 (edytowane) .pp Edytowane 15 sierpnia 2014 przez Stunik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi