Opublikowano 28 lipca 201311 l Dobra robimy spis ludków na HHK. Ja jadę. Mogę z kimś skÓrwić bata i pośmiać się z roziego. Anyone? TK? mieszkasz we wro, nie ma chÓja, że nie będziemy razem na(pipi)iać na R.A. Ja jadę i mogę spalić bata i wpier.dolić asfaltowi.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Jeszcze trudniej będziesz miał przecież. A tak serio, to można coś przyszponcić, jestem na tak.
Opublikowano 29 lipca 201311 l Oby nie, Yabol :confused: Nie, to nie on. To byl Ńemy. O ile to co ma na necie jest bez szalu, tak na zywo typ po prostu ROZPIER.DALA Na zywo to jest polski Eminem, polaczony z bardziej hardkorowym brzmieniem. Dodatkowo jeszcze towarzyszyl mu typ co napierdalal rowno na perce. Oprocz tego jego freestyle - nie bylem w stanie rozpoznac kiedy sie zaczyna i konczy freestyle (tak zaje.bisty byl), dopiero ziomek mi zwrocil na to uwage. No i (pipi)a, ilu za(pipi)istych ludzi spotkalem. Najpierw dzieki roz(pipi)owi w PKP udalo mi sie w pociagu skolowac calkiem spora porcje zielska (3-4g za 9 dyszek - co prawda prawie same liscie, ale ilosciowo bylo b. ok, jakosciowo bylo ok; po wzieciu poprawki na ilosc, bylo za(pipi)iscie). A potem jeszcze tyle innych osob mnie czestowalo - jeden typ w szczegolnosci hojnie sie zachowal. Poczestowal najpierw 1, a potem 2 jointem z mixu jarania PL i Czeskiego. Bylo naprawde dobre, zeby nie my to na pewno nie dalby rady tego sam zjarac (chociaz z drugiej strony, pewnie po prostu by znalazl kogos innego, hehe). A w miedzyczasie i potem zreszta tez wiele innych poczestunkow napotkalem (nawet w tlumie inny nieznajomy koles poczestowal mnie joincikiem ). Generalnie za(pipi)isci ludzie byli - dalo sie zauwazyc ze wszyscy czuli klimat, bylo pro (to nie byl tlum randomow niczym na Openerze). Zreszta jak gadalem z DJem KRSa, to tez byl naprawde zachwycony polska publicznoscia. Edytowane 29 lipca 201311 l przez Yabollek007
Opublikowano 29 lipca 201311 l the city is clear LIKE ELDO COP ROBOOO gosciu na zywo imo jest nawet spoko, ale srednio sie muzyka jaram przyznac musze yabollek jaki narkus lol, wez sie : /
Opublikowano 29 lipca 201311 l yabollek jaki narkus lol, wez sie : / Ej no A zreszta, wg. takich kryteriow to tam chyba polowa osob to byly narkusy Edytowane 29 lipca 201311 l przez Yabollek007
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l http://www.hiphopkemp.pl/component/kunena/5-dojazd/41323-siema-szukam-dwoch-miejsc-z-lubuskiego?Itemid=0#41323 pomozta plis, jak kogos znacie kto bedzie lecial z moich okolic i ma wolne miejsca to dawac znac bo (pipi)a placic 180 zeta za yebany kempobus to tragedia jest
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l I jak znalazłeś coś? My jedziemy ze Szczecina przez Niemcy. Nie wiadomo tylko na ile samochodów. We wtorek się dowiem na stopro czy będzie opcja zarezerwowania tobie 2 miejsc. No tylko, że musiałbyś dojechać albo do Szn albo w okolice E36. Acha. Jedziemy jeden dzień wcześniej. Tzn jeden dzień przed b4 party będziemy już grzać dupę na jeziorku.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Ja przyjadę 21 po południu/wieczorem gdzieś. Z Farmerosem się już umówiliśmy na chlanie/trawkę, także Asfalt napisz na PW jak i co. Aha, uprzedzam, że przed Kendrickiem nie zażywam nic; ten koncert muszę pamiętać i roz(pipi)ę tam wszystkimi partiami i zmysłami.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l (pipi)a Asfalt moj drogi ziomeczku prawie ze bracie, mam transport ze swiebodzina do hradec za 36 zeta w jedno strone, ALE Z JEDNYM MIEJSCEM WOLNYM. Czyli, jade sam bez ziomka w razie czego. Dlatego tez mam tera zyciowa rozterke. Jechac samemu z jakimis randomowymi typami, czy co zreszta, sam tam pocisne, se namiocik rozloze i bede musial z jakimis randomowymi typami sie bawic no (pipi)a jego mac nie wiem nie widzi mie sie to jakies ajdija? Bo ogolnie stad robilibysmy ustaweczke forumingowa w skladzie rozi, asfalt, sztas i ja c'nie ja yebie jechac samemu czy nie
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l ej to ch,uj po dluzszej kminie jednak cisne na tego kempa stanik rozbijamy sie dzies niedaleko? wezcie mi na priwa numery telefonow przeslijcie ziomeczki co
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l No ja też będę, rozbił bym się gdzieś obok kolegów z foruma bo sam jadę No i ważne pytanie - kiedy tam będziecie - 21 wieczorem, czy 22? Będę wcześniej w Pradze więc mogę być nawet 20 :S
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Nie macie jakiegoś biletu normalnego w zanadrzu? Bo 4 dni pytam i wszystko sprzedane zanim się zdążę zapytać. Na tym forum kempowym szukam.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Miałem jechać za rok ale pewnie drugiej okazji zobaczyć Kendricka nie będzie
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l był ktoś tak w ogóle na wu w krakowie ? ja byłem, chłopaki dali radę, widać że na scenie czuli się zaje.biście, method robił stage divey, a dla rizy plus za stylówę
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l W planie jest godzinę, co i tak według mnie jest za krótkim czasem.