Opublikowano 19 sierpnia 201311 l Ja będę w Hradec w środę około 14-15, to można się spiknąć i rozbić obok siebie, albo co.
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Rozpier.dol nieziemski był, Rugged Man na wózku inwalidzkim, rozkur.wiający El-P i oczywiście ciarki na Królu. Farmeros pała
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Bez Cartoon & Cereal. Ale poza tym raczej to samo. Kendrick próbował chyba czeskiej trawy, bo stwierdziłem brak oczu XD
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=9WwQarNMga4 Najlepszy. Wiecie co z tą opaską jak zostawię i pojadę za rok?
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Najlepszy. Wiecie co z tą opaską jak zostawię i pojadę za rok? haha ty cebulo, zmieniają kolory co roku
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Widzę, że tydzień mnie nie było i panuje ta sama zasada guwno wiem to się wypowiem XDDD
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l No ale czego ty oczekujesz ? Przecież to normalne, że co roku mają inne kolory opasek. Edytowane 26 sierpnia 201311 l przez _Be_
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Kolory różnią się od rodzaju opasek (np. wejście jednodniowe, zwykły kemping, vip) natomiast w tym roku były takie same jak w poprzednim Ale i tak sprawdzali rok na opasce, jak się wchodziło na teren festivalu Swoją drogą były chyba jakieś bonusy dla osób, które miały opaskę z zeszłego roku, gdzieś czytałem przed kempem, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Stunik przepraszam w ogóle, że tak wyszło ale wyjechaliśmy prawie 3 dni wcześniej i zgubiłem telefon łażąc po Pradze. Potem próbowałem przez czyjść tel wejść na forum i numer znowu do Ciebie wziąć ale mi się nie udało połączyć z siecią ;/ Na swoje usprawiedliwienie powiem, że chodziłem po polu z kartką "ROZI?" i szukałem was jakoś . Tzn głównie Roziego i Sthasa, bo oni są dosyć charakterystyczni. Rozi - Kolory i wzory opasek różnią się zależnie od roku. Macie tutaj moje. Po lewej z 2010 roku. Najlepszy koncert? Ra the Rugged tak jak myślałem. Potem Lords of the Undeground. Kendrick też dał klasę koncert, ale z tego co widziałem to na openerze lepszy.
Opublikowano 16 września 201311 l Podczas koncertu w Krakowie na żywo usłyszymy m.in. Buczera, Sitka, South Blunt System i gości w 30 minutowym programie prezentującym utwory z mixtape’u. Support główny: FIRMA, HCR. Game [*]
Opublikowano 16 września 201311 l Nikt jeszcze nie pisał. Rozważałem nawet, no ale wypada w niedzielę, więc trochę słabo. I nie ma KęKę na supporcie.
Opublikowano 16 września 201311 l ale jest laig z jeżozwierzem i kolegami. ja pisałem dawno temu jak jeszcze nie było wiadomo o marco polo. ! ! ! Edytowane 16 września 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 6 grudnia 201311 l King Push. Kingpin. Overlord będzie na Openerze 2014. Chyba jadę. http://opener.pl/pl/News/Pusha-T-Na-Openerowe-Mikolajki Edytowane 6 grudnia 201311 l przez ragus