Opublikowano 17 grudnia 201311 l Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na białostocki HipHop raport? http://www.lastfm.pl/festival/3716746+Hip+Hop+Raport+Projekt+Bia%C5%82ystok
Opublikowano 28 grudnia 201311 l widzialem, polecam, robia mega roz,(pipi) chyba najlepszy rapowy koncert na jakim bylem
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Kur.wa mać. Zagrali dla kilkuset osób(więcej biletów niż miejsc), ale kuuuuuuuurwaaaaaa. Całość trwała 40 minut z czego 20 minut grał Kę, a reszta to dj i Kotzi. Ja pier.dolę. Ledwo się dopchałem pod scenę a tu koniec. Czuję się jak moja kobieta po seksie ze mną. Niedosyt i frustracja. Smuteczek.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Kur.wa mać. Zagrali dla kilkuset osób(więcej biletów niż miejsc), ale kuuuuuuuurwaaaaaa. Całość trwała 40 minut z czego 20 minut grał Kę, a reszta to dj i Kotzi. Ja pier.dolę. Ledwo się dopchałem pod scenę a tu koniec. Czuję się jak moja kobieta po seksie ze mną. Niedosyt i frustracja. Smuteczek. zaśmialiśmy się
Opublikowano 7 lutego 201411 l ceny i 'niefestiwalowość' tego festiwalu skutecznie mnie odpychają, szkoda że to nie coke - najtaniej i blisko.
Opublikowano 21 lutego 201411 l Jutro bede na premierze nowej plyty abla w slubicach, bedzie tedzik nawed troche bola dupki, co? Ostatnia cala plyta tedego jaka przesluchalem to byl chyba hajs hajs hajs
Opublikowano 23 lutego 201411 l Tedzik to ch,uj, chcialem sobie z nim cyknac fote zeby sie na forumku pochwalic, ze wygrywam jak Lucek, ALE Spie,rdolil do kibla z jakimis malolatami i tyle go widzialem cale zycie wiatr w oczy :[
Opublikowano 23 lutego 201411 l snoop na orange w ten sam dzień co kings of leon. chyba się jednak wybiorę