Opublikowano 16 lipca 201410 l wlasnie w tym roku lineup troche kapiszon. Moje kolegi jada, ja rzekomo z nimi, ale nie bede sie deklarowal bo w tamtym roku dalem du_py a bylem prawie na 100% pewny
Opublikowano 16 lipca 201410 l KRS,Dilated Peoples, ONYX, Ras Kass, The Phyrcyde, Black Moon, Action Bronson, CunninLynguists a to tak z głowy, jeszcze pare kozaków by dopisał. Ja tam sie jaram.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l jedzie ktos z foruma na kempa czy wyje,,bunda jak u popencjusza ? sory ziomki ze w tamtym roku dalem du,,py, zarzekalem sie i nie pojechalem, ale tera na pewno cisne
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l a kto gra? jest macklemore i ryan lewis? kuba knap? chief kief? Edytowane 7 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l jedzie ktos z foruma na kempa czy wyje,,bunda jak u popencjusza ? sory ziomki ze w tamtym roku dalem du,,py, zarzekalem sie i nie pojechalem, ale tera na pewno cisne To jak Kanabis na zlot. He he he
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l kuba knap bedzie lukas skoncz pie,rdolic daj to lajw on stejdż, dwa mikrofony majk hip hop wlasnie stamtad jest !11
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l ej jednak nie wiem czy jade bo znowu wynikly komplikacje xD ALBO JEDZIESZ Z NAMI W SRODE RANO ALBO W OGOLE. Kombinuje z drugim kolega jakas fure, ot jak pojade to pozdrowie joł !
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l a już sie pakowalem i flaszke z tobą zrobić chcialem. przy koncercie keke oczywiście
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Sprzedaj mi bilet farmeros, bo jeszcze nie mam. co jednak na zeszłoroczne opaski nie da się wejść xD?
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l do dupy, nawet biletu nie kupowalem jeszcze, chcialem miec pewnosc ze logistycznie wszystko zostanie dograne na stopro niestety, nie wyjszlo btw. bluber, co roku na kempie opaska ma inny kolor :v // pozdro _lukas_, wypiloby sie! :[ Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez FARMEROS
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Sprzedaj mi bilet farmeros, bo jeszcze nie mam. co jednak na zeszłoroczne opaski nie da się wejść xD? To już rok a bluber nic się nie zmieniłeś xDDDDDD
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l btw. bluber, co roku na kempie opaska ma inny kolor :v // pozdro _lukas_, wypiloby sie! :[ Wiem, ale stanik chciał rok temu zatrzymać żeby na tegorocznego wejsc na tych samych. Lolek.