Skocz do zawartości

Koncerty-relacje i terminy.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak będzie kolejna edycja, to wybierajcie się motzno. Niesamowita energia wszędzie.

Opublikowano

Jakość jego koncertów jest odwrotnie proporcjonalna do jakości jego płyt.

Byłem na 3 jego koncertach i na każdym gwiazdorzył i ogólnie na każdy żałuję wydanych 30 zł.
A najlepiej pokazał się chyba 2 lata temu na HHK, jak stwierdził, że odsłuchy mu nie pasują, akustyk to chój i on będzie stał za DJ'ką (nikt go nie widział) a koncert uratowali tylko Stasiak i Wdowa.
Beka z typa normalnie chociaż szkoda bo raper przechÓj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

25.10 PRO8L3M w Katowicach, w Magazynie.

JADĘ.

I jak było? Dają rade chłopaki na żywo?

Uderzam z ziomkiem na Wrocławski koncert 20.12. W Hecy grają, bilety juz wyprzedane (miesiąc przed koncertem :rolleyes:), nie wiem jak zamierzają zmiescic tam 200 osób heh. Mam nadzieję, że bedzie dobrze, bo spodziewam sie rozp.ierdolu.  

Opublikowano

I ten rozpier.dol dostaniesz :D To była masakra, genialnie wypadają na żywo, większość kawałków była z Art Brut, ale kilka numerów z C30-C39 też zagrali, no krótko mówiąc koncert 20/10 GOTY. Za dwa tygodnie grają w Sopocie, oczywiście znów się wybieram, potem prawdopodobnie do Warszawy w styczniu bo jestem psychofanem. Także jest na co czekać, nie zawiedziesz się.

Opublikowano

Też byłem, tylko, że w Białymstoku i również polecam. Chociaż byłem już całkiem nieźle porobiony, ale to tym bardziej dobrze się bawiłem. Chyba całe Art Brut poszło + ze 2-3 kawałki starsze i jeszcze ze 2 na bisie jak dobrze pamiętam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rugged Man we Wrocławiu w piątek w Alibi. Jadę na 99 procent.

Poznański koncert Pro8l3m oczywiście wyprzedany w minute czy coś, nie zdążyłem kupić biletu, klęska, porażka, szok, niedowierzanie

Opublikowano (edytowane)

Dope D.O.D. w Megaclubie 13.02 kurfa, idziemy tam!

Edytowane przez Rozi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rugged Man we Wrocławiu w piątek w Alibi. Jadę na 99 procent.

Poznański koncert Pro8l3m oczywiście wyprzedany w minute czy coś, nie zdążyłem kupić biletu, klęska, porażka, szok, niedowierzanie

Polecam koncerty RA, jak tam janol było na tym?

Opublikowano

Świat jest pełen niespodzianek i z tych dwóch koncertów o których pisałem, byłem na tym na którym miało mnie nie być. Innymi słowy RA opuściłem czego żałuję, ale z drugiej strony przyczyna mojej nieobecności jest tak najlepsza, że wybór był prosty : )

Za trzecim razem na pewno się uda.

Za to Pro8l3m był tak mega zaj.ebisty ze jak wróciłem, to żona mi zapowiedziała ze więcej mnie na koncert nie puści 8)

• 1 miesiąc temu...