Skocz do zawartości

Koncerty-relacje i terminy.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wie ktos moze co w takeij sytuacji: kupilem 1 dzien na kendricka ktorego odwolali lol, ale dolozyli drejka dzien wczesniej i dziewczeta chca na sobote tez, wiec bardziej kalkujue sie karnet full. co teraz? sprzedac ten na 1 dzien i kupic karnet?

Opublikowano

Może. Brak Kendricka kwalifikuje się jako wada biletu i Rambo może odstąpić od umowy, zwracając bilet i odzyskując pieniądze.

Opublikowano

chyba nie. na ticketpro nie ma nic o tym w zakladce odwolane, ponadto to pewnie jest kiedy jest koncert jednej osoby, a nie paru w przypadku festiwali. choc chcialbym nie miec racji.

Opublikowano

zadzwonilem najpierw do uokik i potwierdzili to co jest w podlinkowanym artykule. jednak nie musialem tej wiedzy wykorzystac, bo mila pani z ticketpro zaproponowala mi wyslanie maila z instrukcjami jak wymienic bilet 1 dniowy na karnet bez dodatkowych kosztow. masz soga ragus, bez twojej odpowiedzi pewnie bym sie glowil co robic dalej :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kendrick zamiast na open'erze pojawi się bodajże 21 Sierpnia na festiwalu w Krakowie. Zaje.bisty news jak dla mnie - W lipcu na 99% nie dałbym rady się wybrać, a w Sierpniu prawdopodobnie nie będzie żadnego problemu. Chociaż na Drake'a czy Asapa też byłoby fajnie pojechać, to jednak Kendrick na pierwszym miejscu.

Gość Rozi
Opublikowano

Spoko, dadzą Kali x Paluch i się rozejdzie po kościach.

Opublikowano

Nie wiem Bartus czy ogarne ta tematyke. Nie stac mnie po prostu, ale teraz biore pod uwage bo zajawka na kempiwo spadla znacznie po odwolaniu rtj ;[ Enylej i tak jestem ugadany z ludzmi ze jedziemy, wiec choey.

Opublikowano

Tak, jadę głównie na Tylera i Objekt. Chętnie zobaczę też DJ'a Koze, a dziewczyna mi jeszcze nakręca hajp na Autechre i Dopplereffekt, będę sprawdzał.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...