Skocz do zawartości

Koncerty-relacje i terminy.

Featured Replies

Opublikowano

Miałem jechać, ale niestety gurwa dupa :/

• Odpowiedzi 530
  • Wyświetleń 191,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Drugi raz się migasz od spotkania, niemiło. Na następnym zlocie pozdrowię Cię tak jak wszyscy :lapka:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Karabin Maszynowy Kelly w Warszawie, 21 listopada.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Gdańsku i Katowicach w listopadzie będzie DJ Premier, z chęcią bym się wybrał. Muszę ogarnąć kogoś, z kim mógłbym pójść. Termin trochę z dupy, bo poniedziałek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

5 sierpnia na Narodowym ma grać Rihanna, a w czasie europejskiej trasy towarzyszy jej pier.dolony król THE WEEKND.

Opublikowano

Najgorsza miejscówka jaka może być. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

3 maja w Palladium PUSHA T. Będę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

2 kwietnia BonSoul oraz Sarius x Soulpete w Lublinie, Dom Kultury. Jadę na stopro.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kemp jak dostarcza w tym roku :O

Opublikowano

Anderson .Paak, The Underachievers, Wiley, Mick Jenkins, smyku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W piątek byłem na koncercie Ostrego, wpadł na imprezę z okazji Akademickich Mistrzostw. Był już po jednym koncercie w Warszawie, wpadł potem do nas, do klubu w Lublinie. Dał mega rozpier.dol, pomimo drugiego koncertu tego dnia. Ten typ jest kozakiem, jego barwa głosu na żywo powoduje ciary.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

W poniedziałek byłem na pierwszym koncercie The Game'a w Polsce. Najlepszy występ jaki widziałem w swoim życiu. On sam też bardzo pozytywnie pisze o występie w Warszawie (można to poczytać na jego instagramie), uważa że to najlepszy koncert jego życia, i teraz po Hamburgu czy przed Tilburgiem nadal odnosi się do mocy której doświadczył w W-wie (lizanie dup.y to nie jest, po innych występach nie dawał takich wpisów). 

Można sobie obczaić filmiki na yt.

Koncert i klimat R E W E L A C J A.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Paweł, kiedy zaczniesz słuchać nowego rapu?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Je,bany młody g daje koncert w je,bana środę, start imprezy o 23:00 :| a w czwartek na 8 trzeba być w korpo. No nic, do następnego

Opublikowano

target gimbazjalny więc wiesz oni już prawie mają wakacje 

btw ktoś na flying lotusa 20 czerwca? 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

xD byłem w weekend na Up To Date i akurat grała HEWRA. Ja pier,doooole jakie to było żałośne. W tle dj puszczał ich kawałki z youtube'a, a na scenie 8 naje,banych typów w przedziale wiekowym od 20 do 40 lat bełkotało coś, a i tak nie było ich słychać ponad playback.

Beka. Czasami faktycznie mniej znaczy więcej, zostanę przy ich kawałkach na yt.

• 3 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Kendrick Lamar znów na Kraków Live 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

del

Edytowane przez Rozi