Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Drugi raz się migasz od spotkania, niemiło. Na następnym zlocie pozdrowię Cię tak jak wszyscy
Opublikowano 12 października 20159 l W Gdańsku i Katowicach w listopadzie będzie DJ Premier, z chęcią bym się wybrał. Muszę ogarnąć kogoś, z kim mógłbym pójść. Termin trochę z dupy, bo poniedziałek.
Opublikowano 23 listopada 20159 l 5 sierpnia na Narodowym ma grać Rihanna, a w czasie europejskiej trasy towarzyszy jej pier.dolony król THE WEEKND.
Opublikowano 2 marca 20169 l 2 kwietnia BonSoul oraz Sarius x Soulpete w Lublinie, Dom Kultury. Jadę na stopro.
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l a co takiego jest? keke? xD aaa paluch jeszcze xD Edytowane 15 kwietnia 20168 l przez 44bronx
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l dajcie flatbush zombies prosze no ku.rwa prosze dajcie ich no ku.rwa mac no
Opublikowano 16 maja 20168 l W piątek byłem na koncercie Ostrego, wpadł na imprezę z okazji Akademickich Mistrzostw. Był już po jednym koncercie w Warszawie, wpadł potem do nas, do klubu w Lublinie. Dał mega rozpier.dol, pomimo drugiego koncertu tego dnia. Ten typ jest kozakiem, jego barwa głosu na żywo powoduje ciary.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l W poniedziałek byłem na pierwszym koncercie The Game'a w Polsce. Najlepszy występ jaki widziałem w swoim życiu. On sam też bardzo pozytywnie pisze o występie w Warszawie (można to poczytać na jego instagramie), uważa że to najlepszy koncert jego życia, i teraz po Hamburgu czy przed Tilburgiem nadal odnosi się do mocy której doświadczył w W-wie (lizanie dup.y to nie jest, po innych występach nie dawał takich wpisów). Można sobie obczaić filmiki na yt. Koncert i klimat R E W E L A C J A.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Je,bany młody g daje koncert w je,bana środę, start imprezy o 23:00 :| a w czwartek na 8 trzeba być w korpo. No nic, do następnego
Opublikowano 6 czerwca 20177 l target gimbazjalny więc wiesz oni już prawie mają wakacje btw ktoś na flying lotusa 20 czerwca?
Opublikowano 11 września 20177 l xD byłem w weekend na Up To Date i akurat grała HEWRA. Ja pier,doooole jakie to było żałośne. W tle dj puszczał ich kawałki z youtube'a, a na scenie 8 naje,banych typów w przedziale wiekowym od 20 do 40 lat bełkotało coś, a i tak nie było ich słychać ponad playback. Beka. Czasami faktycznie mniej znaczy więcej, zostanę przy ich kawałkach na yt.
Opublikowano 11 września 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=MgrUkP2E3y0 WSZYSCY POMOLILILI No (pipi)a dla samego drona bujajacego się z gołą klatą chciałbym tam być xdd
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Onyx we Wrocławiu! 10.03.2018 https://www.facebook.com/events/1674928182573915/