Skocz do zawartości

Koncerty-relacje i terminy.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

ta, ale za to z nową epka - mista bombastik sam plastik. a ty bartek pier.dol wikse na lotnisku i sie ładuj w lipcu na marsowe na dobrych czarnuchów. pół darmo jak na tej rangi artystów.

dante, skrobnąłbyś coś o outline.

Edytowane przez tk
Opublikowano
ta, ale za to z nową epka - mista bombastik sam plastik. a ty bartek pier.dol wikse na lotnisku i sie ładuj w lipcu na marsowe na dobrych czarnuchów. pół darmo jak na tej rangi artystów.

Po ile bilety?

Szkoda mi Penduluma noo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja bede jak tylko kuzyn wejściówki załatwi bo spłukany jestem teraz.

Opublikowano (edytowane)

btw to nie wiem czy ma to związek, ale dopiero co wczoraj do nich wysłałem maila w imieniu "zaniepokojonych fanów w dużej mierze uzalezniających swój przyjazd od obecności pełnego składu" a tu nagle wszystko odwrócone w wielki news, że CAPPADONA we wrocławiu, a gdzieś tam małą czcionką wymieniona reszta składu bez owych panów (filarów wu zresztą). ja chyba sobie podaruje.

kto to jest roch pawlak? bo ja ide na węgorza :D

Edytowane przez tk
Opublikowano

Lech Roch "Skorpion" Pawlak to ewenement w polskim rapie,znakomity freestajler. No poprostu ma muzyke we krwi wychował sie w końcu z cyganami.

Gość lukasz
Opublikowano
To nawet lepiej c'nie?

No ja bym się bardziej jarał , nie lubie gay rapu commona.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ku.rwajegopier.dolonamać 15 pażdziernika NECRO w warszawie. obecność obowiązkowa. kto nie jedzie ten słucha commona.

Opublikowano

koncert jest we freshu, bilety 39/45. jeszcze tylko siano na transport i merch i moge jechać.

jaram się.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tu macie troche filmików (nie mojego autorstwa) z koncertu Snoopa, Filmiki , mimo, że było opóźnienie i koncert do najdłuższych nie należał to i tak było za(pipi)iście, na kolejny też idę.

Opublikowano
Tu macie troche filmików (nie mojego autorstwa) z koncertu Snoopa, Filmiki , mimo, że było opóźnienie i koncert do najdłuższych nie należał to i tak było za(pipi)iście, na kolejny też idę.

Kolejny tzn?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry koncert wczoraj był George` Clintona. Naprawdę niezła impreza. Wszystko trwało ponad z 2 godziny a kosztowało zero złotych :vincencik: Dla zajawki dwa przeboje , które miałem okazję usłyszeć:

http://pl.youtube.com/watch?v=59ST4rCvgy8

http://pl.youtube.com/watch?v=LuyS9M8T03A&...feature=related

Nie trzeba być jakimś wytrawanym słuchaczem żeby wiedzieć kto od niego motywy samplował

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...