Opublikowano 9 kwietnia 201510 l no (pipi)a mac, a ja juz kupilem bilety. i s(pipi)iel ofc 2 dni pozniej jest w londynie, pewnie nie chce do cebulandi przyjezdzac
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l wie ktos moze co w takeij sytuacji: kupilem 1 dzien na kendricka ktorego odwolali lol, ale dolozyli drejka dzien wczesniej i dziewczeta chca na sobote tez, wiec bardziej kalkujue sie karnet full. co teraz? sprzedac ten na 1 dzien i kupic karnet?
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l A jak odwołali kendricka to pewnie możesz zwrócić w ogóle ten bilet, nie?
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Może. Brak Kendricka kwalifikuje się jako wada biletu i Rambo może odstąpić od umowy, zwracając bilet i odzyskując pieniądze.
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l chyba nie. na ticketpro nie ma nic o tym w zakladce odwolane, ponadto to pewnie jest kiedy jest koncert jednej osoby, a nie paru w przypadku festiwali. choc chcialbym nie miec racji.
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Tutaj masz ladnie wyjaśnione. http://www.infor.pl/prawo/prawa-konsumenta/prawa-konsumenta/97134,Niekoniecznie-wymarzony-koncert.html
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l brzmi niezle. chyba napisze(albo moze lepiej zadzwonie) w poniedzialek. ciekawe czy bedzie potrzebne straszenie uokik.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l zadzwonilem najpierw do uokik i potwierdzili to co jest w podlinkowanym artykule. jednak nie musialem tej wiedzy wykorzystac, bo mila pani z ticketpro zaproponowala mi wyslanie maila z instrukcjami jak wymienic bilet 1 dniowy na karnet bez dodatkowych kosztow. masz soga ragus, bez twojej odpowiedzi pewnie bym sie glowil co robic dalej
Opublikowano 11 maja 20159 l Kendrick zamiast na open'erze pojawi się bodajże 21 Sierpnia na festiwalu w Krakowie. Zaje.bisty news jak dla mnie - W lipcu na 99% nie dałbym rady się wybrać, a w Sierpniu prawdopodobnie nie będzie żadnego problemu. Chociaż na Drake'a czy Asapa też byłoby fajnie pojechać, to jednak Kendrick na pierwszym miejscu.
Opublikowano 14 maja 20159 l ran de DŻULS ODWOLANE NA KEMPIE CZAICIE TO KU.RWA ? ALE BYM IM TERAZ WPIE.RDOLIL NO JASNY CH.UJ
Opublikowano 14 maja 20159 l Nie wiem Bartus czy ogarne ta tematyke. Nie stac mnie po prostu, ale teraz biore pod uwage bo zajawka na kempiwo spadla znacznie po odwolaniu rtj ;[ Enylej i tak jestem ugadany z ludzmi ze jedziemy, wiec choey.
Opublikowano 14 maja 20159 l na całe szczęście już dawno zrezygnowałem z planów wyjazdu na Kempa na rzecz Taurona.
Opublikowano 16 maja 20159 l Tak, jadę głównie na Tylera i Objekt. Chętnie zobaczę też DJ'a Koze, a dziewczyna mi jeszcze nakręca hajp na Autechre i Dopplereffekt, będę sprawdzał.