ogqozo 6 551 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Śmieszne to IMO. Łatwo jest wam mówić o tych strasznych zdradzach piłkarzy, kiedy sami zarabiacie w chińskiej restauracji i tylko marzycie o tym, żeby zrobić gdzieś jakąkolwiek karierę. Najlepiej by było, jakby Owen skończył ze sportem i siedział w domu i nic nie robił, tak postępuje ktoś, kto nie jest materialistą. No ale jemu się zachciało grać o najwyższe stawki, tylko dlatego, że potrafi i ma okazję - no jaki przekupny. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 (edytowane) Foster poziomem chyba równa się z Pawełkiem z Wisły albo Przyrowskim.Ferguson ciekawe jak długo będzie jeszcze forsował tą "wielką nadzieję angielskiej piłki" na bramce.... ...oprócz tego kolejny gol w ostatniej minucie dający MU tym razem 1 pkt i już czekam na komentarze jaki to ten MU jest zły i brzydki i ma farta największego na świecie Edytowane 3 października 2009 przez Ficuś Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Szkoda, że United grali cały mecz tak nędznie, że to porażka jest jakaś. Scholes zapomniał jak się podaje, Berbatov jak się biega (chociaż wcześniej miał z tym również problemy), Rooney jak się walczy, Evra jak się odbiera piłkę. Welbeck to w ogóle nie wiedział gdzie jest i plątał się po boisku bez celu. A o Fosterze nie wspominam, bo ten je.bany mięczak nie powinien w ogóle w piłkę grać, a co dopiero bronić w tak wielkim klubie, jakim bez wątpienia jest Manchester United. Czekam, aż Ferguson da w końcu szansę Kuszczakowi w meczu w EPL, bo w CL dobrze się pokazał i mam nadzieję, że w meczu z Boltonem zagra w pierwszym składzie. Z taką grą United zwycięstwo należało się gościom, o czym z przykrościom informuję Sunderland radził sobie bardzo dobrze, mądrze rozgrywając piłkę, niestety w United tego nie było. Szkoda, ze Carrick tak późno wszedł, bo mógłby coś zdziałać, jeśli by miał 45 minut czasu, a nie 20. ________________________________________________________________________ Sztab medyczny Manchesteru United sprawdza stan zdrowia Bena Fostera po tym, jak w ostatnim pojedynku ligowym z Sunderlandem doznał on urazu klatki piersiowej - poinformował klub. Z tego też powodu Anglik nie znalazł się w kadrze Fabio Capello na nadchodzące pojedynki kwalifikacyjne z Białorusią i Ukrainą. ________________________________________________________________________ Hmm... dziwne, że po raz kolejny Foster po słabym meczu nie został powołany do reprezentacji przez tajemniczą kontuzję. Ostatnio było dokładnie to samo, przy czym na mecz ligowy się nagle wykurował i mógł grać. Capello chyba widzi co jest grane i woli nie ryzykować tak jak Ferguson. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 I jest dobrze po przegranej Liverpoolu i The Blues jedyny dobry zespól Premiership znowu wskoczył pierwsze miejsce w tabeli o dziwo Valencia strzelił bramkę z czego jestem zadowolony może w końcu coś się w jego temacie ruszy i zacznie grac jak w poprzednim klubie ;p 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Villa gra w Valencii.Jeśli chodziło o klub piłkarski Aston Villa to nie mógł raczej zdobyć bramki. Może pomyliłeś piłkę nożną z footballem amerykańskim?Nigga? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 tez nci nie skumalem z postu ukyo Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Myslalem o czym innym xDDD jak pisalem tego posta oczywiscie chodzilo mi o Valencie ... :F 1 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 United kontrolował grę, dopóki nie stracili głupio bramki i się nerwowo zrobiło. Do czasu straty gola powinno być z 4-0 i było by po problemie. Giggsy jest jak wino - im starszy tym lepszy. Nie mogę wyjść z podziwu, kiedy go oglądam. Motor napędowy United w ostatnim czasie. No geniusz po prostu. Najgorsze jest to, że nie jest doceniany przez "specjalistów". Sunderland 1-0 liverpool Jedna ze śmieszniejszych bramek, jakie w życiu widziałem. Najlepsze, że to fan liverpoolu rzucił na boisko tą piłkę Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Mnie cieszy dobra gra takich drużyn jak Aston Villa , Tottenham , Manchester City czy Sunderland . Ktoś mógłby znaleźć się w pierwszej czwórce na koniec sezonu . Może Tottenham da radę . Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Mnie cieszy dobra gra takich drużyn jak Aston Villa , Tottenham , Manchester City czy Sunderland . Ktoś mógłby znaleźć się w pierwszej czwórce na koniec sezonu . Może Tottenham da radę . Na moje to tylko MC ma szansę na 4 miejsce. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 (edytowane) Chelsea - Blackburn 5:0 ! Panowie, dzisiaj hit PL - Liverpool - ManU. Mimo, że Liv w słabszej formie to mecze pomiędzy tymi drużynami zawsze są ciekawe. Dodatkową atrakcją będzie powrót Owena na Anfield . Na fajny pomysł wpadli kibice Manchesteru. Wykupili wszystkie piłeczki, czy tam baloniki ze sklepiku Liverpoolu. Czyżby chcieli zrobić podobną sytuację do akcji po której Sunderland zdobył gola . Edytowane 25 października 2009 przez wolek92 Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Chelsea - Blackburn 5:0 ! Panowie, dzisiaj hit PL - Liverpool - ManU. Mimo, że Liv w słabszej formie to mecze pomiędzy tymi drużynami zawsze są ciekawe. Dodatkową atrakcją będzie powrót Owena na Anfield . Na fajny pomysł wpadli kibice Manchesteru. Wykupili wszystkie piłeczki, czy tam baloniki ze sklepiku Liverpoolu. Czyżby chcieli zrobić podobną sytuację do akcji po której Sunderland zdobył gola . Maja nie wpuszczac na stadion z tymi pilkami. Dlatego jest inna akcja. W 1994 Scousery wywiesili transparent "Au revoir Cantona and Man United... Cone back when you've won 18". Na to Cantona powroci... na maskach kibicow Manchesteru. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Prawdziwym hitem są dzisiejsze derby Londynu, a nie jakieś menczestery. Liwerpul złapie dzisiaj trzy, Arsenal pogromi West Ham, tak będzie <ok>. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Ojjj bezradny był wczoraj Manchester.Dopiero po stracie bramki coś zaczęli grać ale i tak to za mało.Wg mnie zasłużone zwycięstwo The Reds i walka o prymat w Anglii w tym roku będzie mega zacięta. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Dobrze, że już nie obstawiam meczów hehe. Co ten Manone na bramce Arsenalu robi, to nie wiem, ale mam nadzieję, że w meczu ze Spurs, przynajmniej Almunia stanie. Remis na własne życzenie, niestety. Chociaż karny trochę z du.py. Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Ojjj bezradny był wczoraj Manchester.Dopiero po stracie bramki coś zaczęli grać ale i tak to za mało.Wg mnie zasłużone zwycięstwo The Reds i walka o prymat w Anglii w tym roku będzie mega zacięta. Musze to przyznac, beznadziejnie Diably zagraly. Srodek pola kompletnie zdominowany przez Scouserow, widac ile Fletch jest wart teraz dla United. Jak nie gra, to pomoc nie istnieje. Rio tez ostatnio cieni strasznie. W ogole wkurza juz mnie ta gra United pilek do tyl lub boku. Prostopadlych dobrych zagran jest bardzo malo. Brakuje w grze dynamiki i zle sie to oglada. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Tottenham Hotspur 9-1 Wigan Athletic :x Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Tottenham Hotspur 9-1 Wigan Athletic :x 5 bramek Defoe A dla Wigan to po prostu mega wstyd! Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Najlepsze jest to, że do przerwy było tylko 1-0. Myślę, że żółta kartka w 40' podburzyła Tottenham i zaczęli strzelać, żeby udowodnić sędziemu, że nie miał racji. Nieźle pojechali. Defoe mecz życia chyba. Btw. myślałem, że chelsea wysyko wczoraj wygrała, ale się myliłem. Manchester United 3-0 Everton Liverpool Poszło łatwiej niż myślałem. CUDOWNA bramka Fletcha !!! Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Po obejrzeniu dzisiejszego meczu z Westhamem zaczynam rozumiec dlaczego gracze i fani Chelsea sa oburzeni, gdy sedzia im nie pomaga... Przyzwyczaili sie. Przy takiej pomocy to obawiam sie ze i ManU nie ma szans w tym sezonie... Nie ogladam Chelsea za czesto ale za kazdym razem cos jest na ich korzysc. Zaczynam byc zmeczony sedziowaniem ich meczy... Cytuj
Ore 188 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) Pewnie w półfinale z Barcą sędzia się zrehabilituje za cały sezon. Edytowane 20 grudnia 2009 przez Ore Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Ladnie czolowka pod Arsenal gra ostatnio. Szkoda, ze ci ostatni mieli potkniecie z Burnley w zeszlej kolejce. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Pewnie w półfinale z Barcą sędzia się zrehabilituje za cały sezon. Ze jak niby raz w sezonie (w jednym tylko meczu z dwumeczu) jakis sedzia zasedziuje zgodnie z przepisami to od razu sie zrehabilituje? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Ważne dla Manchesteru zwycięstwo 5-0 nad The Pompeys(z czego 3 gole samobójcze )w tym jeden gol Rooney'a( MUSI w tym sezonie zdobyć króla strzelców !). Zwycięstwa z ligowymi średniakami są dla nas ważne jeśli chcemy myśleć o zdobyciu Pucharu w tym sezonie. Teraz trzeba trzymać kciuki za porażkę lub ew. remis Chelsea i wracamy na lider! Glory Man United ! Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Dodajmy, że dzisiaj mieli specjalną mobilizację, bo 52. rocznica monachijskiej tragedii. Dali z siebie wszystko i chwała im za to Szkoda, że nie wpadły setki Valencii oraz Dioufa. Byłoby 7-0 Ale nie narzekajmy. Jeszcze kilka słów o dopingu. Dzisiaj mnie po prostu zmiażdżyli. Cały stadion WE WANT GLAZER OUT, WE WANT GLAZER OUT !!! Magia... No i masa żółto-zielonych szalików. Widać jak glazer jest lubiany wśród kibiców. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi