Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Wcześniej miał 6, teraz w jednym meczu prawie podwoił ten wynik i chyba wskoczy na króla strzelców.

Manchester stracił już jednego gola, zjebali, bo jak gromić to do zera. :]

Opublikowano

Kryzys niebieskich nadal trwa, stracili właśnie lidera po remisie z Newcastle. Manchester United na 1 miejscu. :)

Opublikowano

Dzisiaj Tottenham ma okazję powtórzyć wczorajszy wynik Man Utd

Opublikowano

h3_h3

(pipi)a kontuzja VdV w 9 minucie, w pizdu poszly moje punkty w Fantasy.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Liverpool wygrywa, oby utrzymali wynik, bo Tottenham lubi odrabiać straty.

Opublikowano

Swietny mecz, kazda kolejka PL utwierdza mnie w przekonaniu ze jest to najlepsza liga swiata, W kazdym meczu dzieje sie cholernie duzo

Opublikowano

Tu sie zgadzam, ze pomijajac wlasne upodobania co do klubow najlepiej sie PL ogląda ;) Oczywiscie zaraz za Ekstraklasą :potter:

upd. Jaki karny z du.py, Ngog zaslania twarz lokciem i sedzia dyktuje karnego :/ Hahah Defoe marnuje 7 karnego z ostatnich 12 jakie strzelal, brawa dla trenera Tottenhamu za wyznaczenie strzelca.

upd2. Haha Skrtel - Tottenham 1:1

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

No i przegrali, tak czułem, że Tottenham odrobi straty. W taki sam sposób wyruchali też Arsenal.

Opublikowano

Koguty to w koncu najlepszy zespol, jesli chodzi o odrabianie strat, juz nie pamietam ile meczow w tym sezonie wygrali w ten sposob.

Opublikowano
  W dniu 28.11.2010 o 17:54, Zwyrodnialec napisał(a):

No i przegrali, tak czułem, że Tottenham odrobi straty.

I bardzo dobrze się stało! :potter:

Opublikowano

Dobry jest MU, przegrywa 4-0 w pucharze z ostatnią drużyną PL West Ham.

Opublikowano

Tym samym nie ma już niepokonanej drużyny w Europie. Wczoraj legł Real ,dzisiaj legnie Manu ;P

Opublikowano

Nom, ale to przez to że śnieg mu do oka wpadł.

Opublikowano

beka obecna. liczę na wyprzedaż w styczniu. kuszczak poleci na 100%, choc w tym meczu nie gral najgorzej. jestem zaje.biscie zadowolony :]

Opublikowano

Obrona Manju rulez, Rafael sie non stop wywracal, Smalling i Evans tragedia, Kuszczak w sumie przy bramkach nie mial nic do powiedzenia, jak mu strzelali z 5 metrow.

Opublikowano

Mecz United przełożony :/ Ciekawie kiedy zagrają, w sumie lepiej dla United byłoby zagrać dzisiaj, za tydzien grają u siebie z Arsenalem, za 2 na wyjeżdzie z Chelsea.