Opublikowano 4 grudnia 201014 l Nooo, a Chelsea znowu daje czadu, oszukany rzut karny i farciarskie 1:1 dla the blues.
Opublikowano 4 grudnia 201014 l Arsenal tymczasowo na pierwszym miejscu, punkt przewagi nad Man Utd (ale oni mają jeszcze przełożony mecz). Chelsea nadal kontynuuje słabą passę, już są na 3 miejscu. A jeszcze niedawno mieli 5 pkt przewagi nad drugim Manchesterem.
Opublikowano 5 grudnia 201014 l W najbliższych 3 kolejkach się może czołówka pozmieniać, bo Chelsea, Arsenal i Man Utd graja miedzy soba
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Zobaczymy, Chelsea gra ostatnio fatalnie, natomiast Arsenal ma dużo szczęścia w obronie i niesamowity tercet Nasri-Arshavin-Chamakh. Ciekawe jak się ŁukaszeQ spiszę w bramce.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Grudniowe mecze zapowidaja sie bardzo ciekawie. Manchester zawzyczaj zaczyna lapac lepsza forme po nowym roku, miejmy tez nadzieje, ze Rooney w koncu zacznie grac tak jak powinien!
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Rooney miał najlepszą formę właśnie od stycznia do kwietnia. Strzelał praktycznie co mecz.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Wczoraj ładnie grał, ale nie udało mu się strzelić. Myślę, że będzie coraz lepiej. Choć i tak go nienawidzę i chcę, zeby wypier.dalał :]
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Roo ostatnio na gazie, i powoli zaczynam wątpić w teorie że chciał odejść z klubu. Szczególnie że wg. jakiegoś tam raportu finansowego ManU do kasy klubu wpadły dodatkowe 121 mln. Ł po podpisaniu kontraktu z R10. Poza tym Nani na gazie, Berba coś strzeli i Roo się przełamie. Mam nadzieje że z Arsenalem wygramy chociaż 1-0 a z Chelsea już trochę wyżej. P.S. Po jakiejś terapii lodowej, Rio Ferdinand jest już prawie pewny gry z Arsenalem ( tak napisał na swoim tweeterze).
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Chelsea obecnie jest słaba, MU już z nimi wygrał na początku sezonu mecz o jakiś puchar.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Nie będzie 4 miejsca, Man City wygrywa i odskakuje na jakieś 10 pkt. Na wyjazdach nadal grać nie potrafią. Żenujące jest to, że taki np Man Utd ma 9 punktów więcej, a ma jeszcze 2 zaległe mecze. Edytowane 11 grudnia 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Jakim waszym zdaniem rezultatem zakończą się meczyki totenhamu z czelsi i manchesteru utd przeciw arsenalowi, bo chcę obstawić. O ile Manu raczej chyba roz.pie.rdoli Arsenal to o ten pierwszy meczyk nie jestem już taki pewien. W zamian mogę wam polecić coś z ligi włoskiej
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Stawiam dziś na Spurs, myślę, że będzie 2-0. Jutro nie będzie rozpier.dolu, ale na 2-1 / 3-1 liczę. Dawaj ligę włoską
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Brawo Tottenham! Jeszcze jedna dla bezpieczeństwa i jestem miliarderem :]
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Tak w ogóle a propos Premier League to Tevezowi się w główce popier.doliło, zaządal transferu do Argentyny, albo zakonczy kariere. Nie chce podwyzki, ma podobno depresje i chce wrocic do rodziny do Argentyny. Edytowane 12 grudnia 201014 l przez Bartg
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Chelsea nadal na kolanach. Oj MU chyba ich jebnie na wyjeździe. Raz już niebiescy przegrali przed sezonem mecz pucharowy.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Gomes co za piz.da smutna <_< Lol Gomes z piekła do jeszcze większego piekłą i z powrotem do nieba broniąc karnego :potter: Edytowane 12 grudnia 201014 l przez Bartg
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Jednak remis, Tottenham dzisiaj "przegrał" własną bronią. Ciekawe, czy Figlarz jeszcze żyje. Edytowane 12 grudnia 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Tak w ogóle a propos Premier League to Tevezowi się w główce popier.doliło, zaządal transferu do Argentyny, albo zakonczy kariere. Nie chce podwyzki, ma podobno depresje i chce wrocic do rodziny do Argentyny. Podwyżki ? Ten koleś zarabia (uwaga,uwaga) 286.000 Ł wg. zródeł jednego z dziennikarzy sportowych ( dokładniej to Rodney'a Marsh'a). Gdyby Roo przeszedł do City to w kontrakcie miałby zapisane że dostanie każdego dnia po sztabce złota . @down Już jest okey :]. Edytowane 12 grudnia 201014 l przez Kalel
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Chyba nie ten quote Mówili dziś podczas transmisji, że chcieli mu dać +50k funtów podwyżki, ale on chce odejść.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU taki szmal mi przeszedł koło nosa zaje.bany gomez. niech mu stara umrze. Dzisiaj mistrz wraca na fotel lidera po zdemolowaniu kanonierów. Będzie 3-0 lub 3-1. Zobaczycie! Jeśli wierzyć dziennikowi "The Sun", to nie Łukasz Fabiański, a Wojciech Szczęsny ma większe szanse stanąć między słupkami bramki londyńskiego Arsenalu w dzisiejszym arcyważnym spotkaniu ligowym z Manchesterem United na Old Trafford! Brytyjski brukowiec donosi, że do zaskakującej zmiany może dojść na skutek kontuzji nogi odniesionej przez bardziej doświadczonego z dwójki polskich golkiperów.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Szczęsny na bramce? Pewnie znowu połamie sobie ręce. W tym wypadku Berbatov znowu będzie polował na hat-tricka.