Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1322

• ogqozo

1259

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1134

Opublikowano

Myślę,że większa wina stoi po stronie Kościelnego,który zmylił Szczęsnego. Autentycznie szkoda mi się zrobiło Arsenalu...bo Birmingham IMO nie zasłużył na ten puchar.

Opublikowano

Eee tam. Ładnie mu pieprznął i w sumie w taki sposób, że dostanie maks jeden mecz kary. Może powiedzieć, że biegł i łokieć już tam był, albo po prostu chciał się odepchnąć i przypadkiem był faceshot. To jest PREMIER LEAGUE, tam ma być krew, pot i łzy korwa.

Gość majsterrPL
Opublikowano

Z tego co wiem za atak na przeciwnika bez piłki na pewno jest kartka, a że to było zamierzone i sędzia nie zareagował to powinna zająć się tym FA.

Gość Orson
Opublikowano

Szkoda arssenalu, szkoda Szczesnego, koszmarna bramka. Nie bez winy był stoper wyczyniający piruety nad Polakiem , jednak wina spada i tak na bramkarza. Pierwsza bramka też do wyjecia była gdyby Wojtek szybciej poszedł na piłke

Gość majsterrPL
Opublikowano

Bardzo mu tak dobrze, śmiał się z Ashleya Cole'a, że ten zmarnował karnego i wyrzucił Chelsea z FA Cup a sam co zrobił? Spoko, można być pewnym siebie, ale powinno się okazać trochę szacunku piłkarzowi, który ma na koncie najwięcej medali w tych rozgrywkach. Może teraz spokornieje szmaciarz.

• Plusik 1
Gość majsterrPL
Opublikowano

Obejrzycie sobie powtórkę, widać jak na dłoni, że Smalling nie trafił w ogóle w piłkę tylko w Żirkowa. Tyle.

Opublikowano

Śmieszy mnie ta podjarka wygraną chelsea, serio. Sprawiedliwym wynikiem był remis, bo w pierwszej połowie United grało lepiej i zasłużyło na bramkę, a w drugiej to gospodarze przycisnęli i dzięki temu wyrównali. Szkoda, że w drugiej części gry pan atkinson chciał zostać gwiazdą wieczoru i ulubieńcem kibiców na stamford bridge i zaczął po prostu sędziować pod chelsea. Najpierw za chamskie faule czerwonej kartki nie ujrzał Luiz, potem karny z kapelusza, a na zakończenie wymyślona druga żółta kartka dla Vidić'a. Szkoda, że to kolejny raz, kiedy chelsea wygrywa z United dzięki (kupionym) sędziom [pamiętny metrowy spalony].

189411_145534835510584_100001622056236_288735_4542639_n.jpg