Opublikowano 27 lutego 201114 l Myślę,że większa wina stoi po stronie Kościelnego,który zmylił Szczęsnego. Autentycznie szkoda mi się zrobiło Arsenalu...bo Birmingham IMO nie zasłużył na ten puchar.
Opublikowano 27 lutego 201114 l http://www.youtube.com/watch?v=5dhF6bE5F7s&feature=player_embedded Mam nadzieję, że zostanie wykluczony z najbliższych kilku meczów...
Opublikowano 27 lutego 201114 l Eee tam. Ładnie mu pieprznął i w sumie w taki sposób, że dostanie maks jeden mecz kary. Może powiedzieć, że biegł i łokieć już tam był, albo po prostu chciał się odepchnąć i przypadkiem był faceshot. To jest PREMIER LEAGUE, tam ma być krew, pot i łzy korwa.
Opublikowano 27 lutego 201114 l Dobrze, niech chu.ja zawieszą na pół sezonu. Jakby ktoś nie widział bramki Birmingham : http://www.dailymotion.pl/video/xh9qx9_cc21hk0543_travel#from=embed
Opublikowano 27 lutego 201114 l http://www.youtube.com/watch?v=5dhF6bE5F7s&feature=player_embedded Mam nadzieję, że zostanie wykluczony z najbliższych kilku meczów... Jaja sobie robisz? Za gorsze rzeczy nie dostaje się zawieszeń czy nawet kartek Edytowane 27 lutego 201114 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 lutego 201114 l Ja to wiem, ale po prostu bym chciał, żeby kretyn dostał jakąś srogą karę, bo go nienawidzę.
Opublikowano 28 lutego 201114 l Z tego co wiem za atak na przeciwnika bez piłki na pewno jest kartka, a że to było zamierzone i sędzia nie zareagował to powinna zająć się tym FA.
Opublikowano 28 lutego 201114 l Szkoda arssenalu, szkoda Szczesnego, koszmarna bramka. Nie bez winy był stoper wyczyniający piruety nad Polakiem , jednak wina spada i tak na bramkarza. Pierwsza bramka też do wyjecia była gdyby Wojtek szybciej poszedł na piłke
Opublikowano 28 lutego 201114 l Bardzo mu tak dobrze, śmiał się z Ashleya Cole'a, że ten zmarnował karnego i wyrzucił Chelsea z FA Cup a sam co zrobił? Spoko, można być pewnym siebie, ale powinno się okazać trochę szacunku piłkarzowi, który ma na koncie najwięcej medali w tych rozgrywkach. Może teraz spokornieje szmaciarz.
Opublikowano 1 marca 201114 l Boże ale ta Chelsea słaba i bezradna...ten mecz wygląda tak jakby United grało z jakimś średniakiem.
Opublikowano 2 marca 201114 l Obejrzycie sobie powtórkę, widać jak na dłoni, że Smalling nie trafił w ogóle w piłkę tylko w Żirkowa. Tyle.
Opublikowano 2 marca 201114 l Śmieszy mnie ta podjarka wygraną chelsea, serio. Sprawiedliwym wynikiem był remis, bo w pierwszej połowie United grało lepiej i zasłużyło na bramkę, a w drugiej to gospodarze przycisnęli i dzięki temu wyrównali. Szkoda, że w drugiej części gry pan atkinson chciał zostać gwiazdą wieczoru i ulubieńcem kibiców na stamford bridge i zaczął po prostu sędziować pod chelsea. Najpierw za chamskie faule czerwonej kartki nie ujrzał Luiz, potem karny z kapelusza, a na zakończenie wymyślona druga żółta kartka dla Vidić'a. Szkoda, że to kolejny raz, kiedy chelsea wygrywa z United dzięki (kupionym) sędziom [pamiętny metrowy spalony].
Opublikowano 2 marca 201114 l Ale,ale,ale.... My zagraliśmy lepiej pierwszą połowę, Chelsea drugą. Remis 2-2 byłby najsprawiedliwiej w tym wypadku.
Opublikowano 2 marca 201114 l Z dupy czerwo dla Vidica pod koniec, a poza tym nawet nie tyle chodzi o to, co gwizdał, a czego nie gwizdał.