Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Szczesny przeje,bal Arsenalowi puchar Ligi Angielskiej :potter:

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Myślę,że większa wina stoi po stronie Kościelnego,który zmylił Szczęsnego. Autentycznie szkoda mi się zrobiło Arsenalu...bo Birmingham IMO nie zasłużył na ten puchar.

Opublikowano

"W życiu Wojtka będzie niejedna szmata".

Opublikowano

Eee tam. Ładnie mu pieprznął i w sumie w taki sposób, że dostanie maks jeden mecz kary. Może powiedzieć, że biegł i łokieć już tam był, albo po prostu chciał się odepchnąć i przypadkiem był faceshot. To jest PREMIER LEAGUE, tam ma być krew, pot i łzy korwa.

Opublikowano

Ja to wiem, ale po prostu bym chciał, żeby kretyn dostał jakąś srogą karę, bo go nienawidzę.

Opublikowano

Z tego co wiem za atak na przeciwnika bez piłki na pewno jest kartka, a że to było zamierzone i sędzia nie zareagował to powinna zająć się tym FA.

Opublikowano

Szkoda arssenalu, szkoda Szczesnego, koszmarna bramka. Nie bez winy był stoper wyczyniający piruety nad Polakiem , jednak wina spada i tak na bramkarza. Pierwsza bramka też do wyjecia była gdyby Wojtek szybciej poszedł na piłke

Opublikowano

Bardzo mu tak dobrze, śmiał się z Ashleya Cole'a, że ten zmarnował karnego i wyrzucił Chelsea z FA Cup a sam co zrobił? Spoko, można być pewnym siebie, ale powinno się okazać trochę szacunku piłkarzowi, który ma na koncie najwięcej medali w tych rozgrywkach. Może teraz spokornieje szmaciarz.

Opublikowano

Boże ale ta Chelsea słaba i bezradna...ten mecz wygląda tak jakby United grało z jakimś średniakiem.

Opublikowano

Ładnie drukuje...

i dobrze chvjom

Opublikowano

The Blues kompletnie odmienieni w drugiej połowie...najs ;p

Opublikowano

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

Opublikowano

Obejrzycie sobie powtórkę, widać jak na dłoni, że Smalling nie trafił w ogóle w piłkę tylko w Żirkowa. Tyle.

Opublikowano

Śmieszy mnie ta podjarka wygraną chelsea, serio. Sprawiedliwym wynikiem był remis, bo w pierwszej połowie United grało lepiej i zasłużyło na bramkę, a w drugiej to gospodarze przycisnęli i dzięki temu wyrównali. Szkoda, że w drugiej części gry pan atkinson chciał zostać gwiazdą wieczoru i ulubieńcem kibiców na stamford bridge i zaczął po prostu sędziować pod chelsea. Najpierw za chamskie faule czerwonej kartki nie ujrzał Luiz, potem karny z kapelusza, a na zakończenie wymyślona druga żółta kartka dla Vidić'a. Szkoda, że to kolejny raz, kiedy chelsea wygrywa z United dzięki (kupionym) sędziom [pamiętny metrowy spalony].

189411_145534835510584_100001622056236_288735_4542639_n.jpg

Opublikowano

Ale,ale,ale.... My zagraliśmy lepiej pierwszą połowę, Chelsea drugą. Remis 2-2 byłby najsprawiedliwiej w tym wypadku.