Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby zremisować 2:2 trzeba zrobić przynajmniej 2 akcje. A takiej w nie widziałem w wykonaniu Man Utd.

Wspomnę jeszcze może o mega szczęściu jakie mieli Vidic z VdS przy strzale Ivanovica w pierwszej połowie i słupku w drugiej.

Manchester zagrał lepiej w pierwszej części spotkania, ale to co zrobili gracze The Blues w drugiej to jakaś masakra.

Druga żółta i tak nic nie zmieniała, no nie było komu faulować Didiera przez 4 minuty.

Mecz pokazał, że wystarczy mocny średniak jakim jest obecnie Chelsea, żeby pokazać faktyczny poziom Manchesteru.

Niski poziom. Jak oni są liderem to zagadka wszechświata.

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1257

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano (edytowane)

Żeby zremisować 2:2 trzeba zrobić przynajmniej 2 akcje. A takiej w nie widziałem w wykonaniu Man Utd.

Wspomnę jeszcze może o mega szczęściu jakie mieli Vidic z VdS przy strzale Ivanovica w pierwszej połowie i słupku w drugiej.

Manchester zagrał lepiej w pierwszej części spotkania, ale to co zrobili gracze The Blues w drugiej to jakaś masakra.

Druga żółta i tak nic nie zmieniała, no nie było komu faulować Didiera przez 4 minuty.

Mecz pokazał, że wystarczy mocny średniak jakim jest obecnie Chelsea, żeby pokazać faktyczny poziom Manchesteru.

Niski poziom. Jak oni są liderem to zagadka wszechświata.

Sam rooney oddał przecież 3 groźne strzały, z czego jeden zakończył się bramką, jeden zatrzymał się na ramieniu terry'ego, a jeden w cecha poleciał. Do tego dolicz groźne dośrodkowania, które mogły być przecięte. Oprócz tego było kilka innych akcji, których nie pamiętam dokładnie.

Polecam, żebyś następnym razem oglądał obie drużyny na boisku, a nie koncentrował się na akcjach jednej strony, bo potem wychodzą takie kwiatki jak ten Twój post wyżej.

PS: Dobry screen:

http://i55.tinypic.com/23s7mmp.jpg

Edytowane przez Figlarz
Opublikowano

Sam rooney oddał przecież 3 groźne strzały, z czego jeden zakończył się bramką, jeden zatrzymał się na ramieniu terry'ego, a jeden w cecha poleciał. Do tego dolicz groźne dośrodkowania, które mogły być przecięte. Oprócz tego było kilka innych akcji, których nie pamiętam dokładnie.

Polecam, żebyś następnym razem oglądał obie drużyny na boisku, a nie koncentrował się na akcjach jednej strony, bo potem wychodzą takie kwiatki jak ten Twój post wyżej.

PS: Dobry screen:

http://i55.tinypic.com/23s7mmp.jpg

Uznajesz dośrodkowania, które nie dotarły do adresata, ale "mogły zostać przecięte" za groźne akcje? Naprawdę?

Po pierwszych minutach gdzie Chelsea zdobyła nawet bramkę i przeważała, Czerwone Diabły faktycznie zdobyły przewagę ale niewiele z tego wynikało. Chelsea wyglądała wtedy okrutnie bezradnie. Ale w drugiej połowie panowała na boisku bezdyskusyjnie.

No nie, druga żółta dla Vidy zupełnie nic nie zmieniła. Evans na środku obrony czy Vidic - na Liverpool żadna różnica.

Vidic nie będzie grał, ale Rooney grał w meczy z Chelsea chociaż nie powinien za ten łokieć. Z końcem sezonu wychodzi na 0 suma pomyłek.

Opublikowano

Uznajesz dośrodkowania, które nie dotarły do adresata, ale "mogły zostać przecięte" za groźne akcje? Naprawdę?

A co dla Ciebie jest groźną akcją? Strzały z przewrotki? A może pięciu na jednego? Albo może rzut karny? Uważasz, że moment, kiedy VDS wybił z linii piłkę był groźną akcją?

Opublikowano

No nie, druga żółta dla Vidy zupełnie nic nie zmieniła. Evans na środku obrony czy Vidic - na Liverpool żadna różnica.

Vidic nie będzie grał, ale Rooney grał w meczy z Chelsea chociaż nie powinien za ten łokieć. Z końcem sezonu wychodzi na 0 suma pomyłek.

Co nie zmienia faktu, że Atkinson = drukarz.

Opublikowano

Branislav Ivanovic publicznie przyznał, że decyzja podjęta przez Martina Atkinsona o przyznaniu rzutu karnego dla Chelsea Londyn w końcówce spotkania była błędna.

- Według mnie przyznanie rzutu karnego dla Chelsea było bardzo wątpliwe. Sędzia ocenił sytuację zbyt pochopnie. Muszę to przyznać, po tym jak ponownie obejrzałem całe zajście. Początkowo myślałem, że należała się nam jedenastka po upadku Zhirkova. Jednak teraz tak nie myślę.

źródło

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

• Plusik 1
  • Minusik 1
Gość majsterrPL
Opublikowano (edytowane)

677273-8144995-317-238.jpg

Wy też mieliście swojego sędziego w meczu MU - Liverpool

Edytowane przez majsterrPL
Gość Orson
Opublikowano

karny z dupy, tacy sędziowie nie powinni sedziowac meczy o duza stawke, szkoda ,ze zwyscistwo Chelsea stało sie faktem po sfingowanej jedenastce. Z przebiegu meczu "niebiescy" byli lepsi i zasłużyli na zwyciestwo jednak nie w ten sposób, tak jest tylko niesmak :/

Gość majsterrPL
Opublikowano

W tej chwili wszyscy jesteśmy fanami Liverpoolu ;)

Opublikowano (edytowane)

2-0 znowu Kuyt...Nani ładna asysta :thumbsup: Manchester kozak ze średniakami a jak przychodzi do ważnego meczu to dają dupy .

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Manchester kozak ze średniakami

Jak to? Z Chelsea słabo, z Liverpoolem póki co też.

Pamiętaj, że piąte miejsce w Premier League znaczy więcej, niż pierwsze gdzie indziej.

Gość Orson
Opublikowano

widze, ze juz mnie cytują <dumny> xd

liverpool przeszedł niesamowitą metamorfoze w tym sezonie, od strefy około spadkowej do walki o puchary, no no...

Opublikowano

Najlepszy i tak był Nani,który dostał nakładką w piszczel,a później poszedł poskarżyć się sędziemu jaką to krzywdę mu zrobił Carragher i się popłakał padając na ziemie :lol:

• Minusik 2
Opublikowano

United zasłużyli na porażkę, bo grali chu.jowo, więc nie będę ani tłumaczył nic, gdyż nie ma sensu. Ale chciałbym zauważyć, że do drugi mecz pod rząd, kiedy sędzia nie daje EWIDENTNEJ czerwonej karki dla rywala. W dodatku jest to tak ważny mecz. Szkoda, że sędziowie są takimi chu.jami.

PS: Też mnie rozbawiła sytuacja z Nanim, ale gdy wróciłem z knajpy do domu i zobaczyłem to zdjęcie, to trochę rozumiem jego płacz.

http://img.mobypicture.com/21de0927afce7863fedde73237ae7d0d_view.jpg

Opublikowano

W porównaniu do poprzednich sezonów to na pewno tak, ale mimo wszystko dawali radę do pewnego momentu. Potem kilka kontuzji, spadek formy kilku zawodników i piz.da :(

Opublikowano

Muszą w końcu coś zmienić w tym sędziowaniu , przecież np. taki błąd przy spalonym gdzie Arsenal zdobył w sobotę bramkę (niesłusznie nieuznany) może decydować o mistrzostwie.Wiadomo,że piłka zrobiła się bardzo szybkim sportem gdzie sędziowie nie są nawet w stanie nadążyć za akcją. Interpretacja niektórych fauli też woła o pomstę do nieba!Przecież Naniemu mało co nogi nie urwało,nikt nie jest w stanie powiedzieć jak wyglądałby mecz bez Caragera....

Opublikowano (edytowane)

United zasłużyli na porażkę, bo grali chu.jowo, więc nie będę ani tłumaczył nic, gdyż nie ma sensu. Ale chciałbym zauważyć, że do drugi mecz pod rząd, kiedy sędzia nie daje EWIDENTNEJ czerwonej karki dla rywala. W dodatku jest to tak ważny mecz. Szkoda, że sędziowie są takimi chu.jami.

PS: Też mnie rozbawiła sytuacja z Nanim, ale gdy wróciłem z knajpy do domu i zobaczyłem to zdjęcie, to trochę rozumiem jego płacz.

http://img.mobypictu...ae7d0d_view.jpg

Uuuuuuuuuu...........:confused: :confused: Jeśli działacze United pokażą to federacji to możliwe,że Carragher dostanie większa karę niż żółta kartka.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

United 2-0 Arsenal

Coś tu cicho :) ManUtd z 7 obrońcami w wyjściowej jedenastce aplikuje dwa gole wydawałoby się mocnemu składowi Arsenalu. Teraz Kanonierzy mogą walczyć tylko o mistrzostwo EPL.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

No tak, faktycznie Man Utd wygrał.

Edytowane przez Gość