Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Aguero ocenię dopiero po starciach z drużynami Wielkiej Czwórki, jak tam będzie tak wymiatał to będzie naprawdę coś. Póki co myślę, że po 1 meczu nie ma co się zbytnio podniecać. IMO z tym trenerem City i tak nie będzie w stanie nic ugrać.

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1257

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1133

Opublikowano

Dzisiaj będzie beka z Arsenalu. Song i Czerwinio zawieszeni na trzy mecze (z jUnited też nie zagrają <ok>), Wilshere i Diaby zepsuci, Gibbs, Traore, Djouru i Rosicky też niedostępni xd

Linia pomocy może wyglądać ciekawie, a sam mecz pewnie zostanie wpier.dolony jakieś 2-0.

Opublikowano

pare godzin i zaczyna sie kolejka od meczu niedomytych ze srokami. jako wieloletni kibic newcastle zakladam, ze genialny taktyk Alan Pardew mimo transferow, kolejny raz da szanse maskotce druzyny Ameobi'emu, Bartonowi grac na flance no i oczywiscie R. Taylor jako nowy nastepca Enrique...

Opublikowano

Szczęsny jakie piły wyciąga to maskara. Meczyk wyrównany, z lekką przewagą Kanonierów. Szkoda trochę Koscielnego, ale Miquel dobrze sobie radzi.

Opublikowano

Że też Nasri w ogóle wybiegł na boisko po tym wszystkim co usłyszał od fanów Kanonierów... Chociaż teraz mówi się jakoby City czekało jeszcze rok i dopiero wtedy kupi francuza.

A sam meczy średni, tak samo jak drużyny w nim biorące udział. Czekam tylko aż Suarez wejdzie i pozamiata.

Opublikowano

A na pomeczowej konferencji Wenger stwierdzi że spodziewał się takiego wyniki, że ma młody skład i najlepsze lata przed nimi. Eh..... Szkoda gadać, Chelsea zawinęła kanonierom Mate sprzed nosa, teraz mówi się że niby kupią Hazarda za 30 mln. ale kto by w to wierzył....

Opublikowano

No niech se Chelsea nie robi jaj, mam ich na kuponie jako pewniak, bo Liverpool wziąłem w system. Chłopaki mają jeszcze 20 minut i z tego, co widzę te akcje zaczynają jakoś wyglądać, szkoda tylko, że nie ma miejsca dla Didiera i Torresa jednocześnie, bo widać, że Hiszpan się dzisiaj solidnie nakręcił na grę.

Opublikowano (edytowane)

Puściłem sobie w systemie Liverpool, Tottenham, Ajax i dla ratunku Porto. System 2z4. O Tottenham się obawiam, chociaż to silna ekipa, ale był po kursie 4.95, więc wstyd nie postawić. System i tak już mi wjechał, więc mam luz z nim. Dzisiaj mi 7 meczów z tego kuponu weszło, 6 pozostało - Tottenham, Ajax, Man City, Alkmaar, Benfica i Celtic.

Benfica ma w tej chwili 22 minutę, wygrywa 1:0.

Edytowane przez Linek