Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Kurczaki, dobry meczyk. Szczególnie jak ogląda się go zaraz po "meczu" Lechia - ŁKS
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Po strzałach też. Kolo musi zainwestować w jakieś rękawiczki z rzepami
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l United prowadzi po golu z główki Welbecka. Chociaż Tottenham powinien mieć wcześniej karnego po nabiciu przez Van der Vaarta ręki Evansa. Jeśli mówimy o tej samej sytuacji to podawał Lennon i trafił Evansa w klatę. Poza tym super meczyk, obrona - profesorzy, Welbeck - przekozak i nawet De Gea poza jedną sytuacją z końcówki(nie był czasem faulowany?) bronił bardzo pewnie. Tylko Evra się nie popisał. Tottenham ładnie się bronił, gorzej z przodu, Friedel jest nie do zdarcia.
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Jak będą tak ładnie grali to po Arsenalu tez się powinni przejechać
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Akurat żeby przejechać się po Arsenalu wcale nie trzeba prezentować wysokiej formy, myślę, że Tottenham sprawia więcej problemów. Chciałbym zobaczyć np. z 5:0 i minę Wengera, kiedy uświadomi sobie, że takiej porażki nie da się zwalić na "niesprawiedliwość sędziów". Chociaż byłoby mi trochę szkoda Szczęsnego, lubię gościa.
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l W sumie racja Szczęsnego szkoda a jeszcze Franek Cuda by go z Repry wywali o_O
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Phil Jones to jest kozak, będą z niego ludzie. Zresztą co ja gadam, już są! Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez Figlarz
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=t2OdIK-vEDU Dreszcze mnie przeszły jak to oglądałem... oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Chelsea Football Club może potwierdzić, że Didier Drogba opuści szpital dziś wieczorem po badaniach lekarskich. Napastnik ucierpiał w starciu z bramkarzem Norwich, Johnem Ruddym, i doznał lekkiego wstrząśnienia mózgu. Sztab medyczny Chelsea będzie moniotorował stan 33-latka w ciągu najbliższych dni.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Dzisiaj piękny matchday: 14.30 - Tottenham - Man City 17.00 - Man Utd - Arsenal
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Czy tylko mi się rzuca w oczy, że jak tylko jakiś piłkarz jest w okolicy Wijasza Boasza, to musi zostać przez niego klepnięty w dupe?
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l To chyba Tottenham był taki słaby niż United takie mocne tydzień temu City jak widać są w formie...zdecydowanie prezentują się najlepiej ze wszystkich drużyn z czołówki. Edytowane 28 sierpnia 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Poczekajmy niech zagrają z kimś lepszym. Tottenham coś słabo zaczął ten sezon, 3 porażki i ostatnie miejsce w lidze.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Poczekajmy niech zagrają z kimś lepszym. Tottenham coś słabo zaczął ten sezon, 3 porażki i ostatnie miejsce w lidze. Tak źle aż chyba nie zaczął, żeby grając dwa mecze, mieć na koncie 3 porażki. Tottenham to nie potęga, ale gra City zaje'bongo. W jakim gazie jest Dżeko od początku sezonu, to nie mam pytań, a po dzisiejszych czterech golach to w sumie nie wiem, co można by dodać.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l No tak, pierwsza kolejka była przełożona przez zamieszki. Nadal to nie zmienia faktu, że słabo rozpoczęli sezon z bilansem 1-7 i 0pkt. Gdzie ten Tottenham sprzed 2-óch sezonów gdzie w ostatnim bezpośrednim meczu z City wygrali na ich stadionie zgarniając tym samym 4 miejsce na koniec sezonu.