Gość Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nie, nawet Mourinho w ataku by to wykończył. Chelsea przypomina ranne zwierze uwięzione w klatce, im bardziej się rzuca tym bardziej krwawi. Jakoś miałem dziwne przeczucie po 1-0 , że to się tak skończy. Może być i 10-0 i tak wiemy że PL=Man Utd z przerwą na herbatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 To jest głębia składu. Tylko czterech piłkarzy ma w nogach granie w środku tygodnia, bo United nawet rezerwami jest w stanie walczyć w grupie LM. W ten sposób dzisiaj MU jest w zasadzie w pełni sił, a City i Chelsea grają praktycznie tym samym składem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A kto im bronił wystawić rezerwy? Zresztą City nie popisało się w meczu z Napoli i kto wie, może nawet nie wyjdą z tej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) No umówmy się, że na dzisiejszą dyspozycję United ma trochę wpływ także szczęśliwe losowanie grupy w LM. Najtrudniejszy mecz Diabły mają już za sobą i rezerwa miękką fają wywiozła z Lizbony punkt. Gdyby wylosowali taką grupę jak City czy Arsenal, to pewnie skład byłby w środę nieco inny. Chelsea czy (zwłaszcza) City szerokiej ławki odmówić jednak trudno. Edytowane 18 Września 2011 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ladnie, trojka do przerwy, dwa pierwsze gole ze spalonego, ale w sumie nalezalo sie niebieskim za te niewykorzystane szanse, dzisiaj nawet ta piz.deczka De Gea dobrze wyglada przy takiej grze Chelsea, "mecz na szczycie" smiechu warte. Poza tym gratuluje liverpoolowi inwestycji zycia, opychajac Torresa za tyle baniek. W ogole co sie dzieje ostatnio z premier league, arsenal w dupe z blackburn, juz nie wspominajac 8-2 z united, liverpool dostaje lekko czworke od tottenhamu, city remisuje z fulham, wtf. Update: 3:1 Chelsea, Torres dostal z liscia w szatni co pomoglo mu sie przelamac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nie wiem jak to się stąło, że Torres strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja też nie, strasznie słabe to United musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Tylko pierwszy był z małego spalonego, z drugiej strony Lampard w polu karnym sam sobie nabił rękę, a karnego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 "Jedenaście godzin bez gola, ale jak już padła bramka autorstwa Fernando Torresa, to niezwykle piękna". Kibice Chelsea odetchnęli z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Lampard nie dotknął piłki ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Tylko pierwszy był z małego spalonego, z drugiej strony Lampard w polu karnym sam sobie nabił rękę, a karnego nie było. Chyba ogladasz to na pegazusie, bo ja tu mam jakosc HD i na powtorce bylo widac ze odbil pilke glowa i pozniej udem, reki nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Na moim 3D TV za 10 koła dotknął ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) To wymien to badziewie, raz ze widzisz niewidzialne zagrania reka to jeszcze jak sie przyjrzysz lepiej to Nani stal w momencie zagrania na spalonym ewidentnie. I jeszcze karny z dupy hahah. Edytowane 18 Września 2011 przez Forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ale się wy(pipi)ał Słabe te korkotrampki w Angli mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Tylko pierwszy był z małego spalonego, z drugiej strony Lampard w polu karnym sam sobie nabił rękę, a karnego nie było. Chyba ogladasz to na pegazusie, bo ja tu mam jakosc HD i na powtorce bylo widac ze odbil pilke glowa i pozniej udem, reki nie bylo. Ręka już tam była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jakie zmiany, wtf. Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 jakby wykorzystał karniaka to po meczu by było Brawo dla torresa, może przestaną sie z niego śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ferguson podnosi dramaturgię spotkania, wpuszczając dwóch dodatkowych pomocników dla Chelsea. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Chciałbym zaznaczyć, że to 1-1 rezerw MU nie było "miękką fają". To był bardzo szczęśliwy wynik (jak to w MU). Benfica mogła spokojnie prowadzić 2-0, 3-0 w pierwszej połowie. Ale to bez znaczenia. Remis jest, a to był najtrudniejszy rywal w grupie. City to co innego. Niby ławka silna, ale jednak... no, ten pierwszy skład jest dużo lepszy. A Napoli to silny rywal. W zeszłym sezonie City grało w EL, które sobie olali. Nie mają doświadczenia w tej kwestii. To normalne, że trafiają się jakieś problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 sorry za offtop ale gdzie moge jeszcze na necie objerzeć mecz ManU - Czelsi bo na atdhe.tv linki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Lukaku, bedzie rozpi.erdol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 meczyki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Co prawda oglądam mecz na niesamowicie drogim telewizorze w C+, za który płacę niebotyczny abonament, a w dodatku mam doskonały dekoder, na którym mogę przewijać spotkanie, ale słyszałem, że kanał Livemecz na meczykach ma niezłego streama. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Chelsea z nowatorskim ustawieniem 3-2-5, takiego to nawet Mourinho chyba nie uprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Torres znowu w swoim stylu. Dostałem cynk od Andre, że Paweł Brożek już zaklepany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi