Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1318

• ogqozo

1253

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Jak zwykle miałem rację.

Trzeba przyznać, że Chelsea dzisiaj naprawdę słabo w obronie. Dwa ostatnie gole to naprawdę duże błędy. Ale, jak mówiłem, jeśli Arsenal będzie w stanie utrzymać chociaż 3/4 podstawowego składu (Wilshere ma raczej wykreślony sezon, ale Vermaelen i Gibbs, może też Sagna, niedługo wrócą), to będzie walczył o LM.

Edytowane przez ogqozo
  • Minusik 1

Niech to pie'przone Stoke coś strzeli bo spadnę w fantasy.

No i karny dla Stoke i moje Fantasy cierpi :X

Christ to już mój chyba 4 sezon w Fantasy PL i najgorszy z możliwych :X Zastanawiałem się kupić Besta czy Ba z Newcastle, oczywiście kupiłem Besta, a Ba właśnie skompletował hattrick. Tak samo wywaliłem Matę przed kolejką, a zamiast RVP kupiłem Aguero :D Mistrz normalnie.

Edytowane przez Bartg

Październik był najlepszym okresem z możliwych - mój kapitan strzelał jak najęty, mało kto go miał w składzie.

Wystarczyło... na awans na czwarte miejsce. To dowodzi mizerii pozostałości mojego składu, który niestety zazwyczaj ogranicza się do doliczenia dwóch punkcików do trzydziestu Van Persie'ego. Tak jak ostatnia kolejka - niby dobrze, 81 punktów. Ale gdyby nie ta przypadkowa czerwień i karny Kompany'ego... Gdyby nie z du'py gol stracony przez Tottenham... i Swansea... Gdyby ciule się starały zachowywać czyste konto, byłoby sto punktów. Ramsey czy Scott Parker napędzają każdą akcję swojego zespołu, ale ich podanie jakoś nigdy nie chce być ostatnie. Cały zespół się tak układa, żebym ja nie dostawał punktów - to pewne.

Po ostatnim meczu przewiduję masowe kupowanie Holendra, więc nawet jakby dalej strzelał, to nie wystarczy na mój awans. Żadnego Silvy nie wezmę, zbyt popularny, ale za ileś tam kolejek może wyjść, że jednak to po prostu była najlepsza opcja. Szykuje się słaby debiutancki sezon w Premier League.

Edytowane przez ogqozo