Opublikowano 26 listopada 201113 l MU ostatnimi czasy aż nieprzyjemnie się ogląda Do momentu czerwonej kartki grali to co zwykle czyli jakby im się nie chciało . Ucieszyłem się z tego remisu .
Opublikowano 26 listopada 201113 l czary kur/wa ...ostatnie 20minut meczu to chyba więcej 100% sytuacji, które stworzyło sobie United niż we wszystkich meczach od klęski z City łącznie. dawno czegoś takiego nie widziałem. Kruul mecz życia do tego sędziowie debile bo nawet w ostatniej akcji na moje oko spalonego nie było.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Newcastle miało tak zaje.bistego farta, że to po prostu niemożliwe. Dawno nie oglądałem takiego obstrzału, jak w końcówce tego meczu. Gdyby nie sędziowie, to mecz wyglądałby inaczej, ale już po ptokach, więc trzeba przyjąć kolejny chu.jowy wynik No nic, kibicujemy liverpoolowi jutro
Opublikowano 26 listopada 201113 l No jak dla mnie tez nie było spalonego, ewentualnie minimalny, ale sędzia o sokolim wzroku wszystko wypatrzy, szkoda tylko, że dopatrzył się karnego, którego być nie powinno. :ph34r: United ma czego żałować, bo odrobią do City tylko 1pkt, po ich jutrzejszej porażce.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Przy tej akcji Carrick chyba delikatnie stracil pilke do Hernandeza, dlatego spalony.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Jak jutro Liverpool zostanie zjedzony przez Silve i reszte dolarków
Opublikowano 27 listopada 201113 l druki drukami, ale Rooney za skopanie Colocciniego kartki nie zobaczyl... glowny arbiter tak faworyzowal manchester, ze sie w pale nie miesci, a to ze liniowi dali dupy no coz... na old trafford rozne rzeczy sie dzieja... chociaz raz na niekorzysc manchesteru
Opublikowano 27 listopada 201113 l Szkoda, że Liverpool nie wykorzystał tych dobrych okazji. City w sumie poza golem nie istnieje.
Opublikowano 27 listopada 201113 l W tym roku nie przegrają w lidze są na fali. Pózniej w styczniu im sie to posypie Edytowane 27 listopada 201113 l przez Codename
Opublikowano 27 listopada 201113 l City tez mogło to wygrać gdyby Silva nie czekal aż ustawią mur w bramce
Opublikowano 27 listopada 201113 l Reina powinien wyleciec z boiska za ten swoj wslizg, po ktorym pilka trafila w reke. A druga zolta dla Mario to kpina... ogolnie dobry mecz
Opublikowano 27 listopada 201113 l Dzięki Bogu w obecnej kolejce klub z niebieskiej części Manchesteru pokazała solidarność ze stroną czerwoną.
Opublikowano 28 listopada 201113 l City tez mogło to wygrać gdyby Silva nie czekal aż ustawią mur w bramce Biorąc pod uwagę wszystkie dobre sytuacje skończyłoby się na jakimś 5-2 dla Liverpoolu. Reina powinien wyleciec z boiska za ten swoj wslizg, po ktorym pilka trafila w reke. A druga zolta dla Mario to kpina... ogolnie dobry mecz I bez kartki City było słabe.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l geniusz fota :D Kryzys United dalej trwa, a jeszcze na początku sezonu po piorunującym początku wielu mówiło, że United ma aktualnie młodzież na miarę tej z końca lat 90stych
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Bo kilku zawodników jest przecież zaje.bistych Ale jak w składzie widzimy berbatova, gibsona, evansa, dioufa i machedę, to wynik może być tylko jeden. Ci zawodnicy, których wymieniłem przed chwilą, są wg. większości kibiców United ludźmi do odstrzału. Szkoda, że Ferguson myśli inaczej i wiąże jakieś plany z takim berbatovem czy evansem. Dla mnie to nieporozumienie, by takie patałachy grały w UNITED. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią w niedalekiej przyszłości. Co do młodych talentów - jest ich sporo przecież, choć większość nie jest ze szkółki. Cleverley, bracia Da Silva, Smalling, Jones, Welbeck, Morrison, Pogba, Lingard, Fryers, Cole. Mógłbym wymienić jeszcze kilku zawodników, ale i tak by to nikomu nic nie mówiło. Młodzież jest utalentowana, ale Ferguson dziwnie postępuje, bo jakoś na początku sezonu, kiedy grali właśnie ci młodzi piłkarze, gra się wyjątkowo kleiła i była miła dla oka. Potem zaczęło się kombinowanie i mamy spadek formy, "bo berbatov też chce grać". Sir Alex też ma czasem odchyły, ale mam nadzieję, że przejdzie mu i wypier.doli wszystkich złamasów, których wymieniłem na początku tego posta.
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Tymczasem Lucas nie zagra do końca sezonu. Ogromna strata dla Liverpoolu.
Opublikowano 3 grudnia 201113 l Chelsea już fartem nie gra w 10. Luiz ma serio nasrane we łbie :confused: W pierwszym składzie The Blues gra Romeu, podobno dobry. Spryciarz ten Sturridge. Sędzia nieźle daje d.upy. O Lampard też. Edytowane 3 grudnia 201113 l przez Ore
Opublikowano 3 grudnia 201113 l No grał już tydzień temu z Wolves i wypadł bardzo dobrze, aczkolwiek... był to mecz z Wolves. Widać jego barcelońskie wyszkolenie, co ma zalety i wady, biorąc pod uwagę, że został przecież kupiony jako awaryjne zastępstwo Essiena i Mikela. Chelsea powoli przestaje być angielskim zespołem, w tradycyjnym znaczeniu słowa, a zaczyna podchodzić pod Arsenal swoim nastawieniem na technikę i otwartą grę. Nawet jeśli wywalą AVB, następny menedżer nie za bardzo będzie mógł wrócić do grania twardo i prosto, bo po prostu zupełnie nie będzie miał do tego piłkarzy. Edytowane 3 grudnia 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 3 grudnia 201113 l Czekałem na ten meczyk i liczę na niespodziankę . Uwielbiam w tym roku oglądać Newcastle w akcji