Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1257

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1133

Opublikowano

czary kur/wa ...ostatnie 20minut meczu to chyba więcej 100% sytuacji, które stworzyło sobie United niż we wszystkich meczach od klęski z City łącznie.

dawno czegoś takiego nie widziałem. Kruul mecz życia do tego sędziowie debile bo nawet w ostatniej akcji na moje oko spalonego nie było.

Opublikowano

Newcastle miało tak zaje.bistego farta, że to po prostu niemożliwe. Dawno nie oglądałem takiego obstrzału, jak w końcówce tego meczu. Gdyby nie sędziowie, to mecz wyglądałby inaczej, ale już po ptokach, więc trzeba przyjąć kolejny chu.jowy wynik :( No nic, kibicujemy liverpoolowi jutro :D

Opublikowano

No jak dla mnie tez nie było spalonego, ewentualnie minimalny, ale sędzia o sokolim wzroku wszystko wypatrzy, szkoda tylko, że dopatrzył się karnego, którego być nie powinno. :ph34r:

United ma czego żałować, bo odrobią do City tylko 1pkt, po ich jutrzejszej porażce.

Opublikowano

druki drukami, ale Rooney za skopanie Colocciniego kartki nie zobaczyl... glowny arbiter tak faworyzowal manchester, ze sie w pale nie miesci, a to ze liniowi dali dupy no coz... na old trafford rozne rzeczy sie dzieja... chociaz raz na niekorzysc manchesteru :D

Opublikowano

City tez mogło to wygrać gdyby Silva nie czekal aż ustawią mur w bramce ;)

Biorąc pod uwagę wszystkie dobre sytuacje skończyłoby się na jakimś 5-2 dla Liverpoolu.

Reina powinien wyleciec z boiska za ten swoj wslizg, po ktorym pilka trafila w reke. A druga zolta dla Mario to kpina... ogolnie dobry mecz

I bez kartki City było słabe.

Opublikowano

geniusz fota :D :D

Kryzys United dalej trwa, a jeszcze na początku sezonu po piorunującym początku wielu mówiło, że United ma aktualnie młodzież na miarę tej z końca lat 90stych

Opublikowano

Bo kilku zawodników jest przecież zaje.bistych :) Ale jak w składzie widzimy berbatova, gibsona, evansa, dioufa i machedę, to wynik może być tylko jeden. Ci zawodnicy, których wymieniłem przed chwilą, są wg. większości kibiców United ludźmi do odstrzału. Szkoda, że Ferguson myśli inaczej i wiąże jakieś plany z takim berbatovem czy evansem. Dla mnie to nieporozumienie, by takie patałachy grały w UNITED. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią w niedalekiej przyszłości.

Co do młodych talentów - jest ich sporo przecież, choć większość nie jest ze szkółki. Cleverley, bracia Da Silva, Smalling, Jones, Welbeck, Morrison, Pogba, Lingard, Fryers, Cole. Mógłbym wymienić jeszcze kilku zawodników, ale i tak by to nikomu nic nie mówiło.

Młodzież jest utalentowana, ale Ferguson dziwnie postępuje, bo jakoś na początku sezonu, kiedy grali właśnie ci młodzi piłkarze, gra się wyjątkowo kleiła i była miła dla oka. Potem zaczęło się kombinowanie i mamy spadek formy, "bo berbatov też chce grać". Sir Alex też ma czasem odchyły, ale mam nadzieję, że przejdzie mu i wypier.doli wszystkich złamasów, których wymieniłem na początku tego posta.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Chelsea już fartem nie gra w 10. Luiz ma serio nasrane we łbie :confused:

W pierwszym składzie The Blues gra Romeu, podobno dobry.

Spryciarz ten Sturridge. Sędzia nieźle daje d.upy. O Lampard też.

Edytowane przez Ore
Opublikowano (edytowane)

No grał już tydzień temu z Wolves i wypadł bardzo dobrze, aczkolwiek... był to mecz z Wolves. Widać jego barcelońskie wyszkolenie, co ma zalety i wady, biorąc pod uwagę, że został przecież kupiony jako awaryjne zastępstwo Essiena i Mikela. Chelsea powoli przestaje być angielskim zespołem, w tradycyjnym znaczeniu słowa, a zaczyna podchodzić pod Arsenal swoim nastawieniem na technikę i otwartą grę. Nawet jeśli wywalą AVB, następny menedżer nie za bardzo będzie mógł wrócić do grania twardo i prosto, bo po prostu zupełnie nie będzie miał do tego piłkarzy.

Edytowane przez ogqozo