Opublikowano 27 grudnia 201113 l Ja je.be, kolejny mecz Arsenalu i kolejny raz próba wepchnięcia piłki do bramki przez 45 minut...
Opublikowano 27 grudnia 201113 l Ciekawa kolejka Czekamy jeszcze na mecz Tottenhamu, może też remisik?
Opublikowano 27 grudnia 201113 l Bale pozamiatał Norwich. Zwłaszcza druga bramka imponująca, ma (pipi)any przyspieszenie.
Opublikowano 27 grudnia 201113 l Ciekawa kolejka Czekamy jeszcze na mecz Tottenhamu, może też remisik? A może nie remisik. Brawo Spurs Edytowane 27 grudnia 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 grudnia 201113 l Bale..... nie mam pytan co za gosc, Adebayor.. przy pierwszym golu, masakra. Niech go Spurs wykupia z MC
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Ale Manchester Utd skład wykombinował Valencia z Parkiem w środku a na obronie Carrick . Na ławie sami giganci
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Sir Alex Ferguson naprawdę się starzeje. Tak zlekceważyć rywala...nie ładnie. Edytowane 31 grudnia 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 31 grudnia 201113 l berbatov złamas jak zwykle pracuje w każdym meczu i zdobywa bramki. Dziś już jedną dla Blackburn strzelił. Teraz czekamy na gole dla United.
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Mówisz i masz 2x Berbatow. Ja o 13:35 przestawiłem w Fantasy kapitana na Berbatowa i mi nie zaliczyło :| A kapitanem został Nani ktory na razie wyroznil sie zolta kartka... Edytowane 31 grudnia 201113 l przez Bartg
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Szkoda słów. Nie ma to jak zlekceważyć rywala i sprawić sobie taki "prezent" urodzinowy. Brawo Ferguson :potter:
Opublikowano 31 grudnia 201113 l No coz w przypadku United to standard, Edvin VdS był świetny, to najbliższe 10 transferów bramkarzy będzie pomyłką
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Dziwię się, że Ferguson daje mu jeszcze grać w pierwszym składzie. Ostatnio bronił Lindegaard i United bez problemu wygrywali do 0.
Opublikowano 31 grudnia 201113 l omg, chelsea widzę w formie. a ja postawilem na nich pieniadze... <_<
Opublikowano 31 grudnia 201113 l Chyba chciałeś powiedzieć, że mocna Każda z drużyn może wygrać z każdą. To świadczy o wyrównanym poziomie, nie to co w Primera Division, gdzie liczą się Barcelona, Real i czasami jakaś Valencia czy Villareal (w zależności od sezonu). Premier League jest przynajmniej ciekawą ligą, bo mecze nie toczą się do jednej bramki.
Opublikowano 31 grudnia 201113 l ewidentnie dziś piłkarzykom zachciało się obstawiać mecze by mieć więcej kasy na sylwestrową imprezę stąd takie a nie inne wyniki
Opublikowano 1 stycznia 201213 l Chyba chciałeś powiedzieć, że mocna Każda z drużyn może wygrać z każdą. To świadczy o wyrównanym poziomie, nie to co w Primera Division, gdzie liczą się Barcelona, Real i czasami jakaś Valencia czy Villareal (w zależności od sezonu). Premier League jest przynajmniej ciekawą ligą, bo mecze nie toczą się do jednej bramki. Ten poziom się wyrównał,ale z tego powodu,że wielcy obniżyli loty..Zobacz wyniki w LM i LE. Premier League nie jest już taka mocna. Co z tym drugim się w pełni zgadzam,że warto oglądać tą ligę,gdzie nikt pod nikim się nie kładzie i wynik zazwyczaj jest otwarty do ostatniej minuty.
Opublikowano 1 stycznia 201213 l Chyba chciałeś powiedzieć, że mocna Każda z drużyn może wygrać z każdą. To świadczy o wyrównanym poziomie, nie to co w Primera Division, gdzie liczą się Barcelona, Real i czasami jakaś Valencia czy Villareal (w zależności od sezonu). Premier League jest przynajmniej ciekawą ligą, bo mecze nie toczą się do jednej bramki. To samo mogę powiedzieć o Ekstraklasie, gdzie każda drużyna może wygrać z każdą i mecze nie toczą się do jednej bramki. Więc taki argument możesz sobie o kant dupy rozbić. W obecnym sezonie LM pokazała jak "mocna" jest liga angielska. Może w następnym roku coś się zmieni. Edytowane 1 stycznia 201213 l przez MYSZa7