Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

ale wolny!

nie widziałem powtórek bramki Ba,a jakoś tak mi się wydawało,że piłka leciała w podobny sposób (oczywiście nie neguję,że strzał był do obrony)

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

A w drugim meczu Tim Howard ( tak to jest bramkarz Evertonu ) strzelił bramkę przez 3/4 boiska, z opisu wynika, że identyczna jak puścil Kuszczak z Kolumbią :rofl2:

Opublikowano

Dobrych ma bramkarzy ten Manchester Utd.

Opublikowano

Zwyrodnialec ciężka kolejka co?

Man Utd i Liverpool po 3:0 w plecy, do tego The Reds z The Citizens ;)

Opublikowano

Przestań kur.wa. Daj mi trochę chwili wytchnienia :D Boję się tego wstydliwego wpier.dolu.

Btw. ciekawe czy Ferguson nadal twierdzi, że nikogo nie trzeba kupować. W środku gra Park (PARK KUR.WA) razem z Carrickiem (TAK). Coś jest nie tak <_<

Opublikowano

Zwyrodnialec ciężka kolejka co?

Man Utd i Liverpool po 3:0 w plecy, do tego The Reds z The Citizens ;)

Liverpool już mnie przyzwyczaił do beznadziejnej gry, nie ma czego komentować, ale fakt, porażka z City to jednak wstyd. W przypadku United jest jednak zaskoczenie, nie było w końcu najsłabszego ogniwa (De Gea).

Opublikowano

caly manchester byl dzisiaj zgodnie najslabszym ogniwem, sroki graly na tyle ile rywal pozwolil - dzisiaj na bardzo duzo.

Opublikowano

Ja rozumiem dawanie przez City forow, ale strata gola i czerwona kartka w 11 minucie to przesada :potter:

Opublikowano

Czerwona kartka za czysty wślizg :D

Opublikowano

ładne bramki na 0-1 i 0-2 karny jak najbardziej słuszny, ale ta czerwona kartka totalnie z dupy :D

czekam na więcej :]

Opublikowano

Męczarnie United z grającym w 10 City, jeszcze prowadząc 3-0. Beka.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Fajny futbol spacerowy w wykonaniu czołowych drużyn PL. Te Machestery też tak słabo grają w lidze, czy tylko na puchar postanowili się nie przemęczać?

Opublikowano

Liga Angielska jest mocna, nie zapominaj.

Opublikowano

Stary przebiegły lis Ferguson, mistrz strategii obmyślił doskonały plan na upokorzenie City. Po prostu kazał drużynie grać słabo i dać sobie wbić gole, by do końca mieli nadzieję, że się jeszcze uda.

Opublikowano

Przy takich liderach, to raczej bym napisał: wyrównana

Opublikowano

Przy takich liderach, to raczej bym napisał: wyrównana

To ja wiem,ale dla Figlarza słowo wyrównana = mocna. Mój poprzedni post był ironiczny :P

Edytowane przez MYSZa7