KOŁD 1 084 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Torres po 31 meczach bez gola postanowił zostawić cien szansy na jego pobicie w następnym sezonie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (pipi)a, 31 meczów? JAKI WIEŚNIAK Myślałem, że jego niemoc trwała ze 3 mecze, a on naprawdę ciotą się stał Jak juskowiak kiedyś i 13 bramek dla repry Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Podobno Muamba sie wybudzil ze spiaczki. Jak tylko sie dowiedzial, ze Torres strzelil kolejne dwa gole dla Chelsea, to pewnie biedak pomyslal, ze musial byc w comie przez minimum 5 lat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Dzisiaj jeden z ważniejszych meczów. City - Chelsea jeszcze za czasów AVB można było spokojnie założyć, że Manchester nie będzie mieć problemów z wygraną, ale teraz to co innego. Chelsea za Di Matteo wygrała do tej pory wszystkie mecze. Dodatkową motywacją jest ciągła walka o 4 miejsce, bo Tottenham/Arsenal są spokojnie w ich zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Brawo dla pana Dean'a nie ma to jak podyktować karniaka za oberwanie po łapach z 2 metrów ;p Nawet najszybsze łapy NBA by nie zdążyły się przed tym schować, a co dopiero taki Essien -.- Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Bramka Chelsea też z dupy. City zasłużyło na zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nie napisałem, że nie zasłużyło tylko, że sędzia wariat ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Arsenal, któremu znawcy futbolu wieszczyli walkę o utrzymanie, już na trzecim miejscu. Siedem zwycięstw z rzędu, w tym pięć z zespołami z górnej połowy tabeli. Do końca sezonu (9 spotkań) mają już tylko dwa mecze z takimi ekipami, City i Chelsea u siebie. Coś mi mówi, że jedenastoletnia tradycja grania w LM zostanie podtrzymana. No, albo spadną, słyszałem też takie typy. Edytowane 22 Marca 2012 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Oglądałem wczoraj ten mecz Chelsea z City i trudno powiedzieć o grze Londyńczyków coś dobrego. City pokazało fajną, kombinacyjną piłkę i zwłaszcza po karnym piłkarze Manciniego robili z Lamparda i spółki wiatraki. Chelsea miała przypadkową bramkę i to w zasadzie tyle, w pierwszej połowie grali takie klopsy w obronie, że przed przerwą mogło być już 0:2. Zaskoczyło mnie w sumie, że City tak przyżarło w końcówce, zaskoczyła mnie zwłaszcza postawa Teveza, który asystował przy golu Nasriego. Teraz to punkty mogą już zgubić chyba tylko z Arsenalem, może Newcastle. Sprawa mistrzostwa rozstrzygnie się w takim razie pewnie na Etihad, 30 kwietnia i niestety po blamażu 1:6 na OT nie wróżę tam United sukcesu. Z innej beczki, Liverpool mimo prowadzenia 2:0 przegrał u siebie 2:3 z QPR i całkiem możliwe, że w lidze zostanie wyprzedzony przez Swansea. Edytowane 22 Marca 2012 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No niestety Loserpool gra katastrofę, trzeba wyjebać jak najszybciej drewno (Carroll, Adam, Downing, Henderson itd) i kupić kogoś lepszego. Dalglish też powinien dostać kopa w dupę. Ile można gadać, że grają dobrze, ale mają pecha i to przeciwnik strzela gole. Cały sezon to samo. Może dobrym pomysłem byłby powrót Torresa. Gdyby odzyskał formę, z Suarezem byłby mocny atak. W Chelsea gra beznadziejnie, jak paralityk. Nie potrafi piłki opanować, biegać mu się nie chce, do tego nie trafia 100% sytuacji, tam jest już skończony. Wczoraj schodził obrażony, bo go ktoś raczył zdjąć z boiska. Chelsea wczoraj słabiutko grała, a wystawienie Torresa w pierwszym składzie to dodatkowe osłabianie własnej drużyny. Myślałem, że będzie ich stać na coś więcej, a tutaj ciągła obrona i sporo błędów. Mieli szczęście, że tylko 2-1, bo Balotelli (1 na 1 z brakarzem) i Nasri zepsuli bardzo dobre okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Podobno Rooney odwiedział Muambę w szpitalu. "Świetnie mu idzie, już prawie składa zdania" - powiedział Muamba. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) No niestety Loserpool gra katastrofę Niech ktoś tam w końcu zrobi porządek. Arsenal umacnia się na 3 pozycji. Chelsea zepsuła, mieli dzisiaj okazję odrobić trochę straty do Tottenhamu. Edytowane 24 Marca 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Man City traci punkty po remisie ze Stoke. Jak United w poniedziałek pokona Fulham, będą mieć 3 pkt przewagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Beda jaja jak przegra MU a finalnie na koniec sezonu wygra Arsenal. Tak jest na to z 0,5% szans. Ale ja chyba postawie na to z 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) To tylko 12 pkt różnicy i to na dzień dzisiejszy, po poniedziałku będzie 15. Edytowane 24 Marca 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Niedawno to samo mówiono o Tottenhamie za ma bezpieczne 3 miejsce Zwyrol to raczej w formie zartu, nikt normalny nie będzie traktował takiego rozwiązania w innej formie niz CUD Edytowane 24 Marca 2012 przez Karol_1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Zgadza się, Tottenham strasznie szybko stracił te 10pkt przewagi, w tym momencie mają już 3 straty do Arsenalu. Niech się bawią dalej, to i 4 nie utrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Szkoda, że Chelsea tego nie wygrała, chyba się skończył efekt nowej miotły. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kur.wa, Evans jaka forma ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 A Valencia zjebał taką okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Hernandez [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Hernandez teraz to taki Berbatov, czyli "nie wiem co robię na boisku i nie podawajcie mi piłki, bo nie chce mi się biegać". Ta sytuacja w polu karnym Manchesteru, no większość sędziów podyktowałaby z tego karnego, mieli szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ogólnie sędzia pomylił się 2x bo Kelly tez zaliczył rękę w polu karnym ... Tak jak tam nie było reki to tak tu nie ma karnego prosta matematyka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Gdyby to było na graczu Barcelony, to czerwona dla Carricka i karny na 99%. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi