Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

No w zasadzie dalej jest bez sensu, bo point to punkt. Po prostu po angielsku się nad tym nigdy nie zastanawiałem, bo nie miałem w pierwszej klasie matematyki po angielsku.

Oczywiście to jest w sumie jeszcze lepszy żart:

- Czym się różni Liverpool od trójkąta?

- Trójkąt ma nieskończenie wiele punktów.

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 1
  • Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1318

• ogqozo

1253

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

No w zasadzie dalej jest bez sensu, bo point to punkt. Po prostu po angielsku się nad tym nigdy nie zastanawiałem, bo nie miałem w pierwszej klasie matematyki po angielsku.

Oczywiście to jest w sumie jeszcze lepszy żart:

- Czym się różni Liverpool od trójkąta?

- Trójkąt ma nieskończenie wiele punktów.

Gdybyś napisał, że ma więcej punktów, zabrzmiałoby lepiej, wciąż będąc zgodne z prawdą.

Co kogo bawi.

W każdym razie, nie spinaj się, bo nikt tu nie ma zamiaru nic wytykać. Chelsea gra jak gra, ich sprawa. Ja mogę ewentualnie wytykać coś ludziom, którzy widzą spektakularny styl gry w lidze, której liderem jest Chelsea. A za nią United.

Twój nagły wyjazd z Barcą to doskonały wybieg komiczny, bo

a) co ma Barca do tego, że w temacie Premier League się śmieję z Torresa?,

b) to zwykła szydera z osób widzących co miesiąc jego renesans - nie miałem oczywiście ambicji stwierdzić, że to zły transfer, bo to wszyscy wiedzą od lat,

c) chyba chciałeś jakoś go porównać z Ibrahimoviciem i w ten sposób jakoś "wytykać" coś Barcelonie, ale stwierdziłeś tylko, że Ibrahimović (który przez całą karierę nie był widziany jako klasyczny snajper i również nie w Barsie) jest beznadziejny, bo strzelił w jednym sezonie w lidze więcej bramek, niż Torres w całej swojej karierze w Chelsea we wszystkich rozgrywkach.

Zobacz, o ile wątków zahaczyłeś tamtym postem. Ja odniosłem się do cytowanego + wcześniejszego, o GD. Nie napisałem nigdy, że w Anglii każdy mecz Manchester United - Chelsea to GD. Tak samo, jak nie każdy mecz Realu i Barcelony nim jest.

Nie mam nic do stwierdzenia, że jest to El Clasico.

Postawiłeś na Barcelonę w swoim rankingu, jako największego, niepodważalnego faworyta do zwycięstwa w obecnych rozgrywkach CL. Jak napisałeś, "historia nie gra", a zapomniałeś, że Barcelona zmieniła trenera. Argumentem jest za to fakt, że "dawno nie mieliśmy aż dwóch sezonów bez ich wygranej w CL".

Edytowane przez Vesper

@up

Co mnie strasznie boli. I najgorsze jest to że na konferencji po meczowej (akurat w tym przypadku tak nie było) słyszę od SAFa czy innego zawodnika że super sprawa pokonanie rywala, 3 pkt. i bycie lepszym na boisku. Tylko że tak nie jest, od jakichś (pipi) 3 lat. Wymęczone zwycięstwa z groźnymi rywalami, puchary zdobywane dlatego że przeciwnicy mają zniżkę formy. A te ciule w tym klubie tego jakby nie widzą.

Brakuje mi Queiroza jako asystenta Fergusona. Koleś podobno potrafił "katować" zawodników analizą taktyczną przeciwnika przed meczem. Sam Scholes powiedział że Carlos potrafił kilkanaście razy dziennie kazać ćwiczyć jakieś zagranie z którym problemy mają rywale.